Schkorc je napisal/-a:smasher je napisal/-a:...
sem pa tudi sam bil presenečen nad časom, sem se že sprijaznil s tretjim mestom, sem pa proti koncu poskušal še par ovinkov drugače, pa še bolj na nož, plus bela turbo petka pred menoj za motivacijo in primerjavo kje največ zgubim in pridobim (hvala Schkorc)... Pa se je očitno odlično obneslo![]()
Akumumulatorja pa še nisem uspel fiksirati, bom ob prilikiHvala bogu, da ni več ugašu
...
Vedno rad pomagam... sem Lukatu z njegovo GTT tudi bil dobra motivacija, je bil skoraj hitrejši kot jst
.
A pol sem imel prav, da je bil kriv akumulator za ugašanje avta?... Pa da imaš prazne gume
?
mloncar je napisal/-a:Symon je napisal/-a:eXtreme69 je napisal/-a:hmm tole je pa kruta, slike gume.. pa stock klasa
Kaj pa 205gti* Tut slike? K so lepi scori
Ja taka so pač pravila, serijski avto + 30 točk za slick gume = serijski avto. Sicer pa kolikor vem bo drugo leto tako, da če ima nekdo štampe pade direkt eno klaso više ali pa je direkt v U klasi.
205 GTi ima semi slick +dober šofer, bo več sam povedal. Ampak glede na to, da ima avto komaj kak mesec mu lahko rečem samo "kapo dol".
Slick gume prinesejo 55 točk. Če je bila 205ka serijska (tudi podvozje) potem spada v TAS grupo, drugače....
cr00ky je napisal/-a:narobe predvidevaš
Symon je napisal/-a:cr00ky je napisal/-a:narobe predvidevaš
Če to leti na tega s 323F predvideva prav saj je bil prvič.
Spasky je napisal/-a:Ja, rdeča 323F. Možno, da je imel gume totalno zanič al pa nima občutka za volanom.
Sej mogoče mu delam krivico in znam bit sam še slabši prvič...lažem, ne morem bit slabši.
Schkorc je napisal/-a:
@DevilJDM: Še enkrat čestitke, tokrat si bil (pre)hiter... Si moral proti koncu gume menjati...
Zelo hiter je pa tokrat bil tudi Grega (Škapin G.). Očitno smo dobro šraufali... ga bo pa sedaj zato težko ujeti
.
Cero-89 je napisal/-a:Spasky je napisal/-a:Ja, rdeča 323F. Možno, da je imel gume totalno zanič al pa nima občutka za volanom.
Sej mogoče mu delam krivico in znam bit sam še slabši prvič...lažem, ne morem bit slabši.
Ja gume so bile totalno zanič... ko sem šel v ovinek sem zategnil volan ker ni nikamor zavijal sem še bolj zategnil, gume so preprosto drsele, ko pa so dobile oprijem je pa avto šel po svoje... pa glede da je avto težak in ima samo 90hp (nekaj jih je še uhajal skozi izpuh) mi je kar dosti rit odnašal... sicer sem pa tudi prvič bil, tako da moram še malo linije naštudirat![]()
Lp, Matej
PS: ima kdo kako slikco od zloglasne mazde 323f?
BigMAc je napisal/-a:...Sam me ful zre kako je zgledal od uzun. K ni nobene slike k bi res vidu kok se je to nagibalK po avtu me je premetaval levo-desno. Mam kr ornk buško na kolenu
balonke+mehko podvozje= funnn. Drugač takle mali dostavnik je čist kul za raceland. Sam podvozje bi blo mal za stršat. Mal boljše gume in mal boljši zic pa bi bla majka
Drugač pa vsaka čast za cajt k ste ga vi postavl z expressom.
skopusnik je napisal/-a:A ni Clio 1.4 16v s slick gumami in predelanim podvozjem že višja klasa?
Spasky je napisal/-a:...
Kaj je pa model z 323 mazdo na progi počel?![]()
Da ne omenjam bližnjega srečanja z belo R5tko v boksih.
Predvidevam, da je bil prvič.
Cero-89 je napisal/-a:...Ja gume so bile totalno zanič... ko sem šel v ovinek sem zategnil volan ker ni nikamor zavijal sem še bolj zategnil, gume so preprosto drsele, ko pa so dobile oprijem je pa avto šel po svoje... sicer sem pa tudi prvič bil, tako da moram še malo linije naštudirat![]()
J4CK je napisal/-a:Prov fajn je blo, res da sm vam mal gužve delu na cesti, je blo kr vredu za prvič k sm biu na RL. Drug let pa ene fajne gume gor, pa bo druga zgodba, ker s tem težkim pa obavtnim gumim ni nikamor šlo
![]()
...
DevilJDM je napisal/-a:...
ampak sem bil zelo razocaran nad casi.... Malo me je pa tudi potolazilo dejstvo da ste bili tudi ostali pocasnejsi ( ti, dule@saxo, david@impreza ). Drugo leto pa magari nove slajke, spredi za vsaj 10mm sirse kot zadi, pol bi pa mogl bit kr zanimivo.
No ce bo slo vse po planu, pa na zalost drugo leto ne bom vec v TAM....
J4CK je napisal/-a:Prov fajn je blo, res da sm vam mal gužve delu na cesti, je blo kr vredu za prvič k sm biu na RL. Drug let pa ene fajne gume gor, pa bo druga zgodba, ker s tem težkim pa obavtnim gumim ni nikamor šlo
![]()
...
Schkorc je napisal/-a:Me veseli, da smo te navdušili in da ti je bilo všeč(pa če bi gume bolj pumpal bi že zdaj bila druga zgodba
)... Zdaj se še pa kaj okoli pripelji, ko šraufamo, pa boš čez zimo že razmišljal o raznih dodatnih planih za predelavo
...
smasher je napisal/-a:Mislim, pa da moje gume niso bile narezane z namenom hitrejšega segrevanja, sem pač takšne prejšni večer kupil na hitro, ker se je mudilo od rally voznika Jerihe (hvala še enkrat)
Cilj mi je bil po prvih treh poskusih, ko sem imel čas 57.9, priti pod 57, za kar sem bil najbolj vesel, da mi je uspelo v predzadnjem poizkusu, sproti sem pa še pobral 1. mesto, kar je bil le še bonus![]()
Moram še pa povedati, da v obratih motor zgubi preveč moči, mislim, da bo potrebno odročnike menjat... In da sem moral zaradi slabšega menjalnika in sklopke vse kroge voziti v 2. prestavi
Bomo čez zimo to porihtal, pa veselo v novo sezonomogoče na lep dan tudi pod 56 za cilj
drmocar je napisal/-a:Če smo čist realni so gume široke 191mm (poglej na stran od yokohameJst mam tud 190/560 15 pa so dejansko široke 208mm.
Druga zadeva je pa ta, da 205gti ni isto kot navadna 205. 205ka je po klasifikaciji TAS brez zvezdic, ker je bil moj brat edini z 205ko in z motorjem ki ima 85hp. Mislim da Gti s 105 ali 115 konji ne spada v isti rang.
Vidim pa da se tudi dokaj serijski gti zelo lepo pelje po tako zaprti progi in tudi čas je kar soliden, čeprav sem pričakoval več s slicksi, glede na to da bratec pelje 57,13s na 155 širokih slicksih.
drmocar je napisal/-a:[Mislim da Gti s 105 ali 115 konji ne spada v isti rang.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost