Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN Ne avg 08, 2010 1:20 pm

LoCo je napisal/-a:
Jasminko je napisal/-a:včer res ni bila moja/najina noč :)
ženo mi pa na poti do avta zbije starejši gospod ....
no vse je ok, avto je na servisu žena pa z modricami ....

airmike je napisal/-a:Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco? :roll: sem vidu na lastne oči tak da....

?!

Zakaj ne vemo nič o tem da je kdo koga povozil na parkingu?

Kdo pa je bil to? Je bil tekmovalec na time attacku?

P.S. Še ena stvar, ki sem jo že tretjič slišal da med eventom pride neka modra? honda poblokadirat po parkingu, mal podivja okol in s*****... A me lahko naslednjič ko se ta honda pojavi en TAKOJ pokliče da ga skloftam junca? Slišal sem že na treh eventih zanjga, videl ga pa še nisem... Potem so pa pritožbe glede divjanja po parkingu.

Ni na pamet :!:
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne avg 08, 2010 1:23 pm

LoCo je napisal/-a:

airmike je napisal/-a:Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco? :roll: sem vidu na lastne oči tak da....

?!

P.S. Še ena stvar, ki sem jo že tretjič slišal da med eventom pride neka modra? honda poblokadirat po parkingu, mal podivja okol in s*****... A me lahko naslednjič ko se ta honda pojavi en TAKOJ pokliče da ga skloftam junca? Slišal sem že na treh eventih zanjga, videl ga pa še nisem... Potem so pa pritožbe glede divjanja po parkingu.

Rover 114 gti nick ma pa Stari

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Ne avg 08, 2010 1:23 pm

LoCo je napisal/-a:P.S. Še ena stvar, ki sem jo že tretjič slišal da med eventom pride neka modra? honda poblokadirat po parkingu, mal podivja okol in s*****... A me lahko naslednjič ko se ta honda pojavi en TAKOJ pokliče da ga skloftam junca? Slišal sem že na treh eventih zanjga, videl ga pa še nisem... Potem so pa pritožbe glede divjanja po parkingu.

A misliš mogoče na starejšega civica sedan z gigantskim spojlerjem zadi?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne avg 08, 2010 1:27 pm

airmike je napisal/-a:Rover 114 gti nick ma pa Stari

Pa lahko zvem tocen opis dogodka na parkingu? Kaj se je zgodilo itd? Kaj po nesreči ... Lahko tut na PM.

MR2_owner je napisal/-a:A misliš mogoče na starejšega civica sedan z gigantskim spojlerjem zadi?

Nevem :) Jz ga še nisem vidu, samo povedal so mi o tem...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Ne avg 08, 2010 1:27 pm

Rezultatiiiiiiiiiiiiiiiiii 8)

Najboljši časi po skupinah / Najboljši časi dneva

Slika

KDOR ŽELI IZPISEK KROGOV NAJ MI NA ZS POŠLJE MAIL

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Kraj: Senovo

Napisal/-a omahens Ne avg 08, 2010 1:30 pm

Kot vedno razn par malenkosti je Time Attack uspel, kar dokazuje tudi naslednja fotka:

Slika

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Napisal/-a MR2_owner Ne avg 08, 2010 1:33 pm

LoCo je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:Rover 114 gti nick ma pa Stari

Pa lahko zvem tocen opis dogodka na parkingu? Kaj se je zgodilo itd? Kaj po nesreči ... Lahko tut na PM.

MR2_owner je napisal/-a:A misliš mogoče na starejšega civica sedan z gigantskim spojlerjem zadi?

Nevem :) Jz ga še nisem vidu, samo povedal so mi o tem...

Aja...no, če kdo drug pozna... ;)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike Ne avg 08, 2010 1:40 pm

Ja 5. gen šljivik z gigantskim spojlerjem pa type r nalepko zadaj pa nikamor ni šlo.....

Uporabniški avatar
mtl
Stalni uporabnik

Kraj: Vetrovno mesto

Napisal/-a mtl Ne avg 08, 2010 1:40 pm

Symon je napisal/-a:Itak sem že dvakrat bil gor, progo sem poznal in relano vsi vemo, da če nimaš par kompletov gum, nastavljivo podvozje itd po nekaj hitrih krogih postaviš najhitrejši čas potem ga lahko zbijaš le še za desetinke ali stotinke. Vsaj pri meni je bilo tako. Zato pri meni ni bilo smisla večkrat iti ker vem, da ne bi mogel v trenutnem stanju avta postaviti bistveno boljši čas in sem se umaknil ostalim.

Eh, mene pa časi sploh ne brigajo, ajde super, ker dobiš izpisek, tako da lahko pogledaš.
Sam sem prišel vozit. Ni ga čez občutek, ko greš lepo počez in veš, da če boš kaj zajeb..., da ne bo nič narobe. In se mi zdi, da tam okrog 1.00 zjutraj sem ravno noter prišel, da so šli vsi ovinki lepo z minimalnim cviljenjem skozi :lol: .

Mah, super je bilo. Zame je sezone za letos konec, za drugo leto pa pridejo ene dodatne feltne 16 ali 17 col in gor znucane gume. Če bo pa šlo vse po sreči pa morda še pogon na pravi strani. :D

PS: A se da, da kakšno rundo še kdo drug odpelje ali mora zgolj tisti voznik. Namreč bi kakšno rundo, dve ženo noter ruknil. :twisted: Sam bom takrat transponder dol pobral, če bo slučajno hitrejša. :twisted:

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jasminko Ne avg 08, 2010 1:59 pm

airmike je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:

?!

ne vem kdo je bil starejsi gospod, bil pa voznik roverja ja...
žena je bila na poti k mojemu avtu, potem ko sem zapeljal s steze in gospod jo prvo zadel z gumo - delno povozil čevelj in še zadel z ogledalom v "zadnjico"
jst tega sicer nism vidu, ker s glih avto parkiru, sm pa slišu njen krik in ko sm se obru se je samo držala za nogo. potem je hotu it pa še v rikverc in se mu je mogla umaknit, da jo nebi zbil še enkrat... res nevem kaj mu ni bilo jasno.
baje jo je vprašal če je vse ok...
je pa hodila ob robu, tako da nevem kako mu je to uspel narest, glede na to da se je pripeljal od zadi in jo je vidu....

sreča v vsem tem je, da ji ni noge zlomu in je ostalo samo pri velkih modricah in bolečinah.

lp
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne avg 08, 2010 2:16 pm

Igralec je napisal/-a: feedbacka sem kar dobil :)

Dobro napisano. :lol: Sicer pa če je kdo snemalo, izgledalo je res spektakularno in smo že pomislili na oreng poškodbe. Pa sploh ni sile. :shock:

@jasminko: Sožalje za vse. Ostali, ki ga žgete po parkingu se pa zamislite. :roll: Tistega, ki stori kaj takšnega bi jaz za vedno banal. :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Napisal/-a MR2_owner Ne avg 08, 2010 2:38 pm

airmike je napisal/-a:Ja 5. gen šljivik z gigantskim spojlerjem pa type r nalepko zadaj pa nikamor ni šlo.....

Mislim, da vem ker patron je to... Ziher se bo prikazal na naslednjem TA... :huh:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 2:53 pm

prvo me obrne, potem nasednji krog letim vn iz steze....poškodujem avto....
pridm dol s steze, ženo mi pa na poti do avta zbije starejši gospod ....

bo že bolš..... drugič :)

lp
jasmin

x2 tudi moja/najina noc ni bila :D

ravno ko smo prisli na vrsto za vozit, je bila prekinitev, zaradi izlitja antifriza. Takoj po tistem nisem imel gor kaj iskat, kajti rit mi je nosilo na vse strani.

Potem, drugic je bilo ze malo bolje, ampak brez zapletov od fiata ne gre. Se je zamasil odusek od rezervarja in nam je cez cep bruhal bencin kot vulkancek.
Odpravimo napako , pridejo modri in se prekinitev. Tako, da je bilo samo 12 pocasnih krogov. Bo pa drugic bols

Kar se tice nesrece, pa vazn, da je z nimi vse ok. Pleh bo ze.

Vse pohvale za organizacio. Nocni TA ima nek svoj car in se mi zadeva dopade.
Edino tistega kretena z modro hondo je treba res naslednic nagnati, ker to nima smisla.

pa hvala lastniku proge za prijaznost!

ps: slike sledio in en posnetek
Slika

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Ne avg 08, 2010 3:02 pm

res je blo fain učerej! sm občoduješ kake zverine majo eni...xD še posebej k sta z sobaru imprezo STI in mitsubishi lancerjem mim pržgala....čist adijo pamet xD

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 4:00 pm

ekola nekaj slikic... foto by mito

slikano brez flesa in stojala

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike Ne avg 08, 2010 4:03 pm

Jasminko je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:

?!

ne vem kdo je bil starejsi gospod, bil pa voznik roverja ja...
žena je bila na poti k mojemu avtu, potem ko sem zapeljal s steze in gospod jo prvo zadel z gumo - delno povozil čevelj in še zadel z ogledalom v "zadnjico"
jst tega sicer nism vidu, ker s glih avto parkiru, sm pa slišu njen krik in ko sm se obru se je samo držala za nogo. potem je hotu it pa še v rikverc in se mu je mogla umaknit, da jo nebi zbil še enkrat... res nevem kaj mu ni bilo jasno.
baje jo je vprašal če je vse ok...
je pa hodila ob robu, tako da nevem kako mu je to uspel narest, glede na to da se je pripeljal od zadi in jo je vidu....

sreča v vsem tem je, da ji ni noge zlomu in je ostalo samo pri velkih modricah in bolečinah.

lp

Tak je blo ja. Jaz sem vidu ko jo je dejansko rukno pa je mal odskočla pa je še kr naprej rinu da se mu je mogla umaknit pol je pa še rikverc šou prot njej :shock: Mi je pa nekdo ki je stal tam pri izvozu iz steze kasneje reko da je tip pospešil na polno proti svojemu parkingu ki je bil pri vhodu na drift krog.

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Ne avg 08, 2010 6:06 pm

Ko berem tele komentarje, se počutim kot da sem bil na nekem drugem eventu :?...

Ponavadi ne kritiziram, ampak žal... tole včeraj je bilo res krneki. Mislim da še nisem bil na tako slabem Raceland dogodku. Saj ne mislim ravno organizacije (ki je bila razen par malenkosti takšna kot vedno), ampak sami tekmovalci... Ne vem, mogoče res velja, da ima noč svojo moč.

Glede na začeten naval, sem tudi sam malo počakal z odhodom na progo. Že v tem času je bilo n pometanj, karambol, antifirz na progi,... Končno mi je uspelo priti na progo, ki je bila precej zasvinjana s peskom, tako da sem si bolj ogreval gume za drugo vožnjo. Preden sem prišel do druge vožnje je minila cela večnost, zaradi xy prekinitev. Končno čista proga, ampak takoj po prvem krogu, je bilo spet povsod polno peska :roll:. Skupno mi je uspelo odpeljati samo 4 vožnje, od tega skupno samo 2 hitra (čista) kroga :roll:. Če bi to vedel, se res ne bi odpravil na RL.

Je kdo štopal koliko časa so trajale prekinitve in koliko vožnje? V praksi bi se lahko po vsaki vožnji pometalo, tako kot se je svinjalo. Saj ne rečem saj se zgodi izlet s proge (tudi meni se), ampak kraditi čisto vsak ovinek pa presega vse meje :evil:. Je vredno za tistih 0:05 sekunde na krog čakati 10-15 min da se steza pomete? Itak smo vsi zaradi tega bili prikrajšani za vožnje.

Glede na to kako se je vse skupaj vleklo, sem pričakoval da se bo event podaljšal ne skrajšal, ampak na koncu je bilo več kot očitno, da nima smisla nadaljevati.

Lp, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN Ne avg 08, 2010 6:45 pm

airmike je napisal/-a:Ja 5. gen šljivik z gigantskim spojlerjem pa type r nalepko zadaj pa nikamor ni šlo.....

še autof ne poznaš kak zgleda :(
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne avg 08, 2010 7:02 pm

airmike je napisal/-a:
mtl je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Nevem zakaj niste tistega gospoda z Roverjem iz proge sterali. Kaj je tip delal.. mislim, pa ni Raceland Hungaroring da boš pred ovinkom človeka zapiral pa take scene.. :roll:
Človek ki se sprovocira u 2h sekundah ni za na pisto.

Kolikor sem ga jaz gledal je zapiral isto Roverja 114, tako da svojega kolega/sina/znanca. Verjetno sta bila dogovorjena za adrenalin. :D

Kaj pa to ko je prišo iz proge pa po boksih nažgal na polno na koncu pa zbil eno punco? :roll: sem vidu na lastne oči tak da....

Da je koga zbil, nisem videl.
Videl pa sem da je na pisti gospod z Roverjem brez polepljene strehe (od katerega bi le pričakoval neko zdravo pamet) zapiral pred ovinkom drugega Roverja in s Saxojem sta tudi imela neke borbe. Če tudi je bilo to interno mislim da je vseeno nedopustno, lahko poškodujejo sebe + nedajbože koga poleg proge ali drugega voznika.

V Krškem so pandurji nekaj okoli črnega Lancerja z oranžnimi feltnami hodili, kaj je bilo bo morda povedal lastnik.
Tako da to res ni fer, da se točno po koncu eventa plavci postavijo tam kjer gre večina dirkačev domou. Sicer pa v končni fazi papirji morajo biti.
Nevem kaj ste/so zapaničarili nekateri pri nesrečnem izletu Nissana, kao bodo pandurji prišli. Če je zadeva prijavljena tako kot mora biti se njih popolnoma nič ne tiče kaj se na pisti dogaja.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Ne avg 08, 2010 7:04 pm

Lini je napisal/-a:
Kaj pa če bi se midva zmenla in prpeleš ti tudi tačrnega stroja dol na naslednji TA, pa probamo kako bo šlo? Js sm se tut prpelu dol z idejo v glavi da bo to šlo. Ampak dirkanje po netu in po lokalnih cestah ni drikanje po pisti in na čas.

Sem sicer vsaj 95% v letu v tujini, Nizozemska, ampak če bom slučajno takrat doma in če bo takrat moj S2 vozen, bom seveda prišel ;)

Drugače, kakšni videi fantje? Plis! :D

Koliko je proga dolga drugače, koliko zavojev ima, ter koliko metrov so dolgi najdaljši ravni odseki?
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov