Končno sem prišel do računalnika in časa, da tudi jaz kaj napišem...
Kaj naj rečem, bilo je čisto nasprotje od TA#5

. Čeprav ni bilo tako kot na TA#4, ko je bil TA celodnevni, si se vseeno lahko precej navozil. Pravzaprav sem prvič prostovoljno zaključil z vožnjami skoraj dve uri pred koncem

. Udeleženci so tokrat res dobro vozili, peskanja je bilo zelo malo, res zanemarljivo. Edino enkrat sem opazil malo več peska na progi, to je bilo verjetno takrat, ko je Stig odpeljal svoj krog. Sicer nisem videl njegove vožnje, ampak predvidevam, da je moral precej krasti bankine, da je odpeljal tak čas... A mu je kdo dal metlo, da je pometel za sabo?
Čas dogajanja je bil izbran dobro (LoCo vidiš, da je bilo dobro, da se je začelo že ob 15ih

), ker niso vsi prišli istočasno in tako sploh ni bilo tistega začetnega navala, ki je do sedaj bil vedno prisoten.
Imeli smo se res fajn

.
Drugače pa hvala vsem za čestitke (sam ste me pa čisto vsi prekrstili

, vsaj LoCo oz. Wuky bi lahko prav prepisala iz prijave

, se vidi da vam je švabščina tuja

)...
Sicer mi ni čisto jasno od kje takšna razlika v mojem času od prejšnjič, glede na to, da so popolnoma vsi deli avtomobila (razen par vezic

) isti kot prejšnjič

. Mogoče je krivo to, da mi je odpovedal števček za tlak zraka in je ves čas kazal 1 bar?...
No važno je, da bom končno lahko naredil servis in zamenjal olje

. Seveda je pa tudi dober občutek po dooolgem času dobiti kak pokal

.
Sem pa prvič sedaj ugotovil, da niti ne bi bilo težko avta obrniti na streho

, tako da sem raje zaključil z vožnjami, ko sem se začel voziti po dveh kolesih...
skopusnik je napisal/-a:Nekej slik je ratalo, nekej ne

naložim jih v ponedeljek verjetno. Če bi kdo rad slike od svojega avtomobila naj mi pošlje ZS

recimo da sem vse poslikal

Velja tudi za ostale

... Če ima kdo še kakšne fotke (mogoče celo kak filmček) od naše Renault sekcije (R5 GTT, Clio 16V, Clio 2 RS, rumen Megane Coupe) se priporočam (
schkorc@gmail.com ).
Silvio je napisal/-a:Še posebej čestitke Shkorcu in Goku za dosežene čase...res vrhunsko

Ful mi je žal, da nisem moral pridit

bo drugič bolje
Škoda res, da te ni bilo... bi se verjetno gnala do zadnjega tako kot so se v unlimited

.
GodOfAll je napisal/-a:...Skorc, Škapin, dobra sta, mata sam srečo da Saxo ni delu, ker drgač nebi mela za burek - ma kletko notr...
To me je bilo strah, ker ima Saxo kletko... Sem doma še razmišljal, da bi jo jaz tudi dal v avto, pa se nisem moral odločiti... Izbiral sem namreč glede na izvedbo, ali bi vzel tisto zaobljeno za ptiče ali tisto oglato za hrčke... še dobro, da sem jo pustil doma

.
Symon je napisal/-a:...Shkorc čestitke, a si končno zrihtal, da ti ne koplje pol proge v prazno?

Prej mi je vrtelo v prazno 3/4 proge, sedaj pa še samo 1/2

. Ni kaj, "špera" dela svoje

. Res, da sem bil na začetku malo skeptičen, če bo takšna home made "špera" delala, ampak se je izkazala za zadovoljivo, pa še prav poceni (zastonj) je bila

.
dawet je napisal/-a:...Sem po tihem upal, da me kdo dobi.. Potem bi se mi splačalo prit na naslednji TA še malce izboljšat čas...

Važič

... ampak ti imaš specialko za dirke narejeno, to ni primerljivo

...
Oziroma glej, vsak TA s 5ko sem do sedaj za cca 2s izboljšal čas, iz 58.200 na 56.803 sedaj na 54.824, tako da naslednjič pridem ravno na 52.873

.
LoCo je napisal/-a:Se vidimo naslednjič - 1. oktober je zaenkrat tak "plavajoč datum", ni pa še nič uradno.
Samo v vednost Avtoslalom Ivarčko je bil prestavljen na 3.10. (in ga ne morejo prestaviti), več pa naj povedo tisti, ki se mislijo udeležiti obeh zadev, če vam odgovarjajo dve dirki v istem vikendu. Meni je načeloma vseeno ker grem na slalom z drugim avtom :P (edino mojo bom moral spet poslušati, da me ni nič doma

).
gofra je napisal/-a:...Trakcije iz zavoja enostavno ni, doziranje pa je samo full ON ali OFF.
_B3yBo_ je napisal/-a:fantje se bo treba navadit dozirat gas.... tud tale kanta ki jo jaz vozim pa ceprav ima samo 72 konjov vrti cez ovinke in iz ovinkov ce samo tiscim gas....
drugace spera dela cudeze

Tako kot sta napisala. Verjetno imamo v večini takšne in podobne težave s trakcijo

, sploh turbo FWD avti, kjer je doziranje praktično nemogoče.
Tudi naše kante pod 80KM precej kopljejo, tako da ni važno ali VR6 ali pa kaj počasnejšega, vsi smo na istem

. Oziroma kot je
_B3yBo_ napisal, špera dela čudeže.
mloncar je napisal/-a:...mi še ni uspelo priti na noben TA

Pridem na naslednjega.
Ker sem tekmovalen bom našel nov izziv in to je, da postavim najhitrejši čas za R5. Pazi se

Kje si bil

?
....
Bi pa tudi jst pohvalil čase od ostalih. Sploh Goku

(imaš kak recept za ostale

?). Tudi ostali (predvsem v unlimited) ste zelo hitri, sploh George in Degič sta prišla visoko, pohvalno.
Moram pa pohvaliti tudi dva iz naše ekipe. Prvo Blatnika (Koti), ki je s serijskim Cliom RS (če ne upoštevam gum) in serijskimi fedri iz mojega diesel Clia

naredil kar zadovoljiv čas (mislim, da najhitrejši Clio RS trenutno na TA) in je bil peti v SM klasi za Bistrijem, pa čeprav so vožnje Clia zgledale zelo smešno (v živo in na filmčkih zgleda še bolj smešno):

ima pa lepe felge

... bemtiš počasi bodo vsi naši vozili na mojih felgah

...
Drugi, ki si zasluži največ pohval je pa neumorni Luka (Škapin L.), ki je s serijskim (če spet ne štejemo gum, ki so bile obnovljene Fedima) Meganom 1.6 (to ni Honda, da bi imel 130-160KM

) neumorno lovil svoj najboljši čas. Z približno pol sekunde zaostanka za tretje uvrščenim je "prisankal" na nehvaležno četrto mesto. Vsekakor odličen rezultat, če pogledam prve tri v tem razredu (Honda Civic, Clio 3 RS, Astra GTC).
Je bil pa eden najlepših

:

Pripravljen za avtocrash

.
@Wuky: Če se že ravno ponujaš s časi, mi lahko pošlješ čase naše ekipe

.
GodOfAll je napisal/-a:omahens je napisal/-a:adis je napisal/-a:omahens je napisal/-a:Novica: LINKFotke pa so tudi že vse na moji strani...
sprašujem se zakaj v svoj "članek" ne dodaš še link strani, kjer si izvedel za dogodek?
www.TimeAttack.si še ne dela. Ko bo, bo tudi ta link lahko poleg. Ne moreš pa linka do foruma dajat v novico

Ma kakršna je novica lahk še staro mamo prlepš notr. Nč čudga da 17 ljudi verjame da je en k razen na fotki racelanda še vidu ni pelu z golfom 46s.
Lahko smo srečni, da se vsaj nekje vsaj nekaj piše o takšnih (neuradnih) zadevah. Predstavljajte si, da najamete Raceland in se vozite po njem, kdo bo pisal o tem? Mogoče pa kdaj ko/če bo TA zrasel, pridejo novice tudi kam drugam, čeprav vem koliko smo imeli mi na slalomu težav z mediji... Ne pa vem kaj bi lahko sploh pametnega napisal poleg rezultatov?
LP, Primož