![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)
Sale je napisal/-a:Aja, še ena zadeva, ki me zanima - po tistem RRC pravilniku na dragih ne smejo nastopat avti, ki dirkajo v drž. prvenstvu GHD,CHD, Rally,...
Verjetno bo tudi v tem primeru tako - no če ne drugega se priporočam za kakšen nastop izven konkurence ali kaj podobnega (razen če bo ravno na v tem terminu kakšna ghd ali chd dirka).
G-4S je napisal/-a:Čemu tako pravilo? Ker recimo pri Saletu bo fotr vozu gorske (cestne?), Sale pa kakšen drag. Ali je morda problem v tem, da ne bi bilo preveč dirkalnih avtov na štartu? To se namreč tudi meni zdi malce nezanimivo, da bi bilo pol avtov na štartu dirkalnih in ne cestnih.
Sale je napisal/-a:Ja zadeva je ravno v tem kar je omenil G-4S - letos bo ta avto verjetno nastopal tudi na drugih dirkah. Tako da udeležba v konkurenci dragov verjetno odpade. No kot sem rekel se pa priporočam za kakšno vožnjo izven konkurence, če bo možno.
zoranwagen je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Ja zadeva je ravno v tem kar je omenil G-4S - letos bo ta avto verjetno nastopal tudi na drugih dirkah. Tako da udeležba v konkurenci dragov verjetno odpade. No kot sem rekel se pa priporočam za kakšno vožnjo izven konkurence, če bo možno.
Izven konkurence bodo vozli sponzorji in še kdo, tak da zate ne vidim problema.
Bomo pa glede tega pravila še malo pretuhtali pa kaj veš kaj se spomnimo!
zoranwagen je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:AŠ2005![]()
![]()
Upam, da to ne pomeni konec dragov, zaradi interesov posameznikov. Glede na izkušnje SLO dirkaške scene, mam pač slab filing
Letos je podpisan sporazum, ki daje AS2005 pravico nad vsemi avtomobilisticnimi dirkami pri nas tudi dragih. Tako, da ce hoce kdo organizirat dirko pac more z njimi podpisat pogodbo al pa dirka ni mozna!
Glede vasih mnenj glede pravilnika, hvala. Ne trdimo, da smo najdli najboljso resitev ampak mislimo, da je dobra.
DaJest je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:AŠ2005![]()
![]()
Upam, da to ne pomeni konec dragov, zaradi interesov posameznikov. Glede na izkušnje SLO dirkaške scene, mam pač slab filing
Letos je podpisan sporazum, ki daje AS2005 pravico nad vsemi avtomobilisticnimi dirkami pri nas tudi dragih. Tako, da ce hoce kdo organizirat dirko pac more z njimi podpisat pogodbo al pa dirka ni mozna!
Glede vasih mnenj glede pravilnika, hvala. Ne trdimo, da smo najdli najboljso resitev ampak mislimo, da je dobra.
Jap je res. AŠ2005 je nacionalna avto športna zveza in z tem alfa in omega vsega. Po zadnjih uradnih novicah iz prve roke pa je g. Dagmar Š. in ostali funkcionarji proti tem dirkam. Uradne ne morejo biti, ker vozniki niso nikjer registrirani, potemtakem tudi ne morejo nikakor šteti za nobeno državno prvenstvo, ker jih ni v pravilniku AŠ.
maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Ja zadeva je ravno v tem kar je omenil G-4S - letos bo ta avto verjetno nastopal tudi na drugih dirkah. Tako da udeležba v konkurenci dragov verjetno odpade. No kot sem rekel se pa priporočam za kakšno vožnjo izven konkurence, če bo možno.
Izven konkurence bodo vozli sponzorji in še kdo, tak da zate ne vidim problema.
Bomo pa glede tega pravila še malo pretuhtali pa kaj veš kaj se spomnimo!
mogoče varjanta če se udeležuje tudi drugih dirk pade v najvišjo kategorijo? oz. posebna kategorija= tekmovalni avtomobili
DaJest je napisal/-a:Ti dam telefonsko in ga boš sam vprašal?Dokler Aš ne da žegnja in dokler tekmovalci niso nikjer registrirani je vse skupaj bolj kvazi državno prvenstvo in ne šteje čisto nič. Tak je pač pravilnik AŠ2005 za leto 2004 v katerem je vse jasno napisano.
NeRo je napisal/-a:Kok je štartnina?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost