DaJest je napisal/-a:ZoranWagen:
Pa kaj sikaš nonstop nekaj?
Če ti ni všeč se temi izogibaj in adijo. Prav tako ti ni treba it na taka srečanja če ti ni všeč. Kdo te pa sili.
Nikoli ne boš imel tolko dirkaškega znanja in vsega kar se okrog avtomobilizma dogaja kot g. Popovič. Zato se v te stvari ne vmešavaj kot bi vse vedel. Vedno moraš sprovocirat, da gre zanimiva tema v propad.
zoranwagen je napisal/-a:Naslov zgodbe pa bi lahko bil: "RRC-Letališče-Koper"
mazda-mx3 je napisal/-a:
zoran tega lih ne razumem.....kasno ozadje?
ma mi v kopru nimamo letalisca...ne res nisem razumel :P
Vseeno upam, da se boste udelezili zadeve v cimvecjem stevilu, ker ze tako se take in podobne stvari dogajajo od centra slovenije proti severu, pa ce bo obveljala malo vecja zadeva se tle na obali bo po moje super:)
zoranwagen je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:
zoran tega lih ne razumem.....kasno ozadje?
ma mi v kopru nimamo letalisca...ne res nisem razumel :P
Vseeno upam, da se boste udelezili zadeve v cimvecjem stevilu, ker ze tako se take in podobne stvari dogajajo od centra slovenije proti severu, pa ce bo obveljala malo vecja zadeva se tle na obali bo po moje super:)
Hvala, da si oni slamici namesto mene povedel kje ji je mesto!
Z Popovičem se sigurno ne morem primerjat!!! Tak kot po dirkaškem znanju tudi ne po število sesutih avtov!
Me pa ena stvar skrbi, kok ma on o Drag-u pojma-znanja???
In, da potem zaradi nepoznavanja nebi vseskup izpadlo kak naj rečem mlačno! To me skrbi. Če pa bo zadeva izpeljana tak kot se spodobi pa vsaka čast in kapo dol!
Vem, da v Kopru nimate letališča. Zgodba je pa nekak takole: RRC ne dobi...Letališča...zaradi obljube sponzorjem mora nekje na hitro dobit dirko...ker so na začetku obljubljali kok jih bo...zdaj jim pa dve odpadeta...torej hitro v Koper in na kolenih prosit, da se dirka priključi prvenstvo...čeprav, če me spomin ne vara je bil zadnji datum, da plačaš akontacijo in se priključiš prvenstvu 15 marec...
eXtreme je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:ce se prav spomin si imel ti v nacrtih organizirati nekaj v ljubljani? kako je sedaj s tem? (sem se ravno spomnil na to, in se mi dozdeva cemu tvoja vznemirjenost)
zoranwagen je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:ce se prav spomin si imel ti v nacrtih organizirati nekaj v ljubljani? kako je sedaj s tem? (sem se ravno spomnil na to, in se mi dozdeva cemu tvoja vznemirjenost)
...en mali popravek...ORGANIZIRAM DIRKO V LJ...
eXtreme je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...en mali popravek...ORGANIZIRAM DIRKO V LJ...
kdaj pa je predvideni termin, da vpisem na svoj koledarcek dirk
vito je napisal/-a:Zoran sej ne da te hočem žalt sam ti si en navadn BUREK. RESNO!!!!
Kr neki nabijaš o ozadju pa sploh pojma nimaš kaj se dogaja. Popovič nima pojma o dragih, a ti zgleda da ga on organizira??? Poglej na strani prireditve kaj ma on zdravn pa boš vidu da je častni predsednik org. odbora al neki tazga.
In naprej dirka bo zdej v kopru in oktobra na letališču v portorožu, tko k bo tm tud krožna dirka.
In še enkrat če ne veš ne nabijej in ne deluj tko pesimistično. No če ti pa rata nardit drag race sred ljubljane, tko k bo sred Kopra pol pa kapo dol.
vito je napisal/-a:Drag organizira nevem kdo točno, so pa neki mariborčani. Sicer je pa organizator prireditve MPL racing, ki sicer res še nikol ni organiziral drag dirke, sam ma pa sigurno več ikušenj z dirkami kot pa ti in mislm da vsi na temle forumu.
So pa tile mariborčani mel tud že LEGALN drag na letališču sam ne vem a u mb al ms.
Tko da ne ti men burek, ker me dragi ne zanimajo kej preveč, k tut moj avto ni primern za to, sam očitnopa o teh zadevah vem več k ti....
OK nisi burek, se popravlam in vzamem nazaj. SI pa totaln NEVEDNEŽ!!!
PA srečno s tvojo dirko na rudniku
zoranwagen je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:ce se prav spomin si imel ti v nacrtih organizirati nekaj v ljubljani? kako je sedaj s tem? (sem se ravno spomnil na to, in se mi dozdeva cemu tvoja vznemirjenost)
...en mali popravek...ORGANIZIRAM DIRKO V LJ...
DaJest je napisal/-a:vito je napisal/-a:Drag organizira nevem kdo točno, so pa neki mariborčani. Sicer je pa organizator prireditve MPL racing, ki sicer res še nikol ni organiziral drag dirke, sam ma pa sigurno več ikušenj z dirkami kot pa ti in mislm da vsi na temle forumu.
So pa tile mariborčani mel tud že LEGALN drag na letališču sam ne vem a u mb al ms.
Tko da ne ti men burek, ker me dragi ne zanimajo kej preveč, k tut moj avto ni primern za to, sam očitnopa o teh zadevah vem več k ti....
OK nisi burek, se popravlam in vzamem nazaj. SI pa totaln NEVEDNEŽ!!!
PA srečno s tvojo dirko na rudniku
Ah... ne no...
Zoran je car!Vse ve! A ne veš tega? On,.... pol pa dolg nič in pol šele ostali...
Zaprisežen alfist že od nekdaj!Pa že celo življenje drage organizira in o njih vse ve! Sej ma image bad boya pri 30+! Njemu itak ne smeš nič rečt ker je bog in batina.Ma vse prav, vse kar naredi je najbolje. Samo on zna stvari pošlihtat in nihče drug. Ko bi znal še sebe v red spravit bi pa blo!
DaJest je napisal/-a:Ah... ne no...
Zoran je car!Vse ve! A ne veš tega? On,.... pol pa dolg nič in pol šele ostali...
Zaprisežen alfist že od nekdaj!Pa že celo življenje drage organizira in o njih vse ve! Sej ma image bad boya pri 30+! Njemu itak ne smeš nič rečt ker je bog in batina.Ma vse prav, vse kar naredi je najbolje. Samo on zna stvari pošlihtat in nihče drug. Ko bi znal še sebe v red spravit bi pa blo!
vito je napisal/-a:že reku jest proti nobenmu nč..
SAm mot pa me da nekdo že en mesec pred prireditvijo govori tko pesimistično, s tem se motošport pr ns nikol ne bo razvil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost