HORSE je napisal/-a:Sale, podpišem se....
Tole Astro sem videl v ponedeljek na drag-u in lahko prečem, da je zadeva extra hitra in tudi VTi-ja je dol počla, kar pa še vedno ne pomeni, da se morajo vsi VTi-ji skrit...
Glede tega: "Ima jačeg od naj jačeg..." Lahko rečem, da isto vela za tiste, ki bi premagal tole astro, tko da...
Rjuhar, moj oči ma pa če večjo senco, k hladi vs pir v Union-u in Laškem skupi, pa še Fruktal je zakupil par hektarou...
swiftrider je napisal/-a:Nej mu kdo z vti-jem reče če se upa stavt za 20.000, pa bomo vidl. Al si ne bo upu, al bojo pa hondaši zaslužil. V usakem primeru hondaši zmagajo...
Zakaj pa ne.
To je siva al rdeča astra.
Itak pa vti usako dol poč...
zoranwagen je napisal/-a:2.5 V6 iz calibre.... s tem, da letos bo kar nekaj Hond z več kot 200hp in nebi zdaj trdil, da jih bo vse namahal...jasno, da serijsko poči saj ma min 10hp več pa vozit zna...ampak zapomni si vedno je nekdo, ki je hitrejši...drugače pa vsaka čast da je zadevo zrihtal...
D.O.H.C. 16V je napisal/-a: ...ampak revčki boste lahko samo zadek gledali
croma_man je napisal/-a:ka se mors hvalit s tujimi avti ...
HORSE je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:ka se mors hvalit s tujimi avti ...
Glih to sm hotu rečt...
A vam ni nč nerodn? Nevem, rečte: "Moj avto ma pa 95KM in sm zadnč dol poču enga modela s 105KM..." in bomo lahko rekl samo: "Bravo!" Če pa pač nimate nevemkakšne mašine pa se pač ni treba hvalt s tujimi izdelki. Jst sm tut zanč vidu eno ful hudo žensko, k je tristokrat lepša od tvoje...
JA IN!?!!?!
D.O.H.C. 16V je napisal/-a:http://www.opelforum-si.com/index.php?showtopic=323
To je pa moj avtek. Če vas še kaj zanima, sam prašite, pa se neki nimam nič proti Hondam sam mot me to k mislijo da so naj jači. Oni naj se k tlom spravjo, zakaj bi se mogli drugi prilagajat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov