Omelo je napisal/-a:Zoranwagen... če ti ne paše it tja, ne rabš. Ne pa da v naprej nekej pluvaš po tem, pa še veš ne kako bo blo. To je prvo. Drugo pa, če si mata kej za povedat, se zmenta v živo. Ne tle postov nabirat. Sicr pa čedalje več takih postov od tebe vidm, tako da počas spreminjam mnenje, al pa usi nekej lažejo. Sm si te drugač predstavljal.
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Zoranwagen... če ti ne paše it tja, ne rabš. Ne pa da v naprej nekej pluvaš po tem, pa še veš ne kako bo blo. To je prvo. Drugo pa, če si mata kej za povedat, se zmenta v živo. Ne tle postov nabirat. Sicr pa čedalje več takih postov od tebe vidm, tako da počas spreminjam mnenje, al pa usi nekej lažejo. Sm si te drugač predstavljal.
račune se da poravnati na 402m
vito je napisal/-a:Ej sam kadarkol se spravm brt tale forum nekdo neki serje pa stresa svoj pesimizem nad ostalimi.
A mi je treba sploh povedat kdo je to ??????
Zoranwagen nehi že težit pa najedat povsod kjer se pojavš. NAjlepš za vse bo da si do konca življenja samo še doma in daš ostalim mir.
Pa kaj tut če bo bedno, se bo saj kej dogajal pa ljudje se bojo družl.
Ti boš pa naredu tvojo dirko tko da bo zakon in bojo ljudje zarad tega veseli.
AIRbrush je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Na progi bo pa še mal bolj do izraza mogoče kaj drugega prišlo!
Policijska šola???
A maš ti mogoče kompleks glede mojega poklica. Očitno nimaš čiste vesti da te tko moti. Sicer pa... ponujam izziv!
_VeNoM_ je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Na progi bo pa še mal bolj do izraza mogoče kaj drugega prišlo!
Policijska šola???
A maš ti mogoče kompleks glede mojega poklica. Očitno nimaš čiste vesti da te tko moti. Sicer pa... ponujam izziv!
heheh to pa bi rad vidu!!!!:P AIRbrush
AIRbrush je napisal/-a:Jaz sem za stvar. V bližnji prihodnosti bo AŠD Kamniška bistrica v Cerkljah in se komot probamo. Če bom poražen, bom zmagovalcu z vsem spoštovanjem segel v roko in mu čestital ter ga častil z večerjo in pijačo. Men se zdi fer. Ne vem zakaj bi se zmeri nekaj na ravnini sprobavali. Tam moj mlinček nima kej počet proti turbo puhalom in 4x4 pogonom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost