zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...v kratkem bomo medli človeka v IO AŠ-ja potem se bodo komisije formirale in tak dalje.
...
Potem pa svizec ...
... zavije čokolado v folijo...
Kaj bi rad ovaduh???
Maš kaj za povedat???
AIRbrush je napisal/-a:Ma dej zjoki se no otrok.Ti pa si en živčen primer človeka. Če ti en mal na živc stop je pa cel hudič.
Aja! Od kje ti fiksna ideja da naj bi bil jaz ovaduh? Glede česa?
Ali imaš res tako slabo vest da te tako strašno moti moj poklic?
zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Ma dej zjoki se no otrok.Ti pa si en živčen primer človeka. Če ti en mal na živc stop je pa cel hudič.
Vsi policaji niso taki ovaduhi in so nam povedali kdo na policiji cinka ilegalce...sram te bodi!!!
AIRbrush je napisal/-a:In ti si resnično tolk otročji da misliš da se meni da ukvarjat z takimi oslarijami? Sploh pa kr neki tja v tri dni govoriš. Koga naj bi pa ovajal če nobenega sploh ne poznam od ilegalcev? Če še nisi opazil meni ni do te sorte dirkanja in zato se ga tud ne udeležujem in ne poznam ljudi da bi jih lahko ovajal. Daj kake pametne argumente na tvoje blodnje da sploh vidim o čem govoriš ne pa nabijat tja v tri dni kar že ves čas počneš. Očitno si res obremenjen z tem mojim poklicem.Brigaj se za svojo rit pa bo ne pa da serješ skoraj po vseh topicih v forumu in se vtikaš v vsakogar in v stvari ki te sploh ne brigajo. Maš se pa za nekega super carja.
zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Ma dej zjoki se no otrok.Ti pa si en živčen primer človeka. Če ti en mal na živc stop je pa cel hudič.
Vsi policaji niso taki ovaduhi in so nam povedali kdo na policiji cinka ilegalce...sram te bodi!!!
_VeNoM_ je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Ma dej zjoki se no otrok.Ti pa si en živčen primer človeka. Če ti en mal na živc stop je pa cel hudič.
PEEEEEEEEEEEEP ni res sori !! se ptegnem za AirBrush-a !!TW on opravlja svoje delo če še neveš !!!
Eni pač še nepoštekajo da je Pisanje kazni itd !! službena dovžnost! itd....
Mogoče so tebi ZW eni POLICAJI zamerl pa maš isto mnenje za vse POLICAJE!
Pač moje mnenje je tako človek opravlja svojo SLUŽBO ZATO JE PLAČAN!!!!
Če nebi blo olocije kje bi bi bil pol raven KRIMINALA!
Men os je POLICIJA ql! če bo sreča zdej na izpitih se pridružim! :P:P
![]()
Lp _VeNoM_
_VeNoM_ je napisal/-a:PEEEEEEEEEEEEP ni res sori !! se ptegnem za AirBrush-a !!TW on opravlja svoje delo če še neveš !!!
![]()
Lp _VeNoM_
zoranwagen je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:PEEEEEEEEEEEEP ni res sori !! se ptegnem za AirBrush-a !!TW on opravlja svoje delo če še neveš !!!
![]()
Lp _VeNoM_
O čem ti i**** tu pišeš pa neke kazni omenjaš pa opravljanje službe kaj ma to s celo debato??? Saj šioni tud opravljajo svojo delo!
To tvojo lepo story povej mekeniku in kak je možno, da so nek večer ravno njega Policaji pričakali pred domom. Pred tem so pa na ilegalcu vse popisali. Je doma iz Kamnika a veš. Kje pa ovi šmornar dela veš???
Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppp nimaš pojma o čem se gre veliki sory!!!
AIRbrush je napisal/-a:Zoran če si že zbral j***a v eno enoto pridi v četrtek z svojim "avtom za vsakodnevno vožnjo" v Cerklje da se pomeriva. 2.0T 4x4 bo pa že moglo moj mlinček 1.6 16 v dol počit menda.
Pa še to. Pred neki cajta si Vseveda neki izzival za dvoboj. Kakor jaz berem topice je vseved bil na uradnih dragih zdaj in sem mislil da bomo vidli ta slavni dvoboj pa tebe ni blo od nikoder.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost