SMEH
Saj prav da je tud nekaj kritike..
Najprej...nihče ne misli da bo to hud pokal....bo pa huda zabava in ob tem še dirke!
..kar se tiče rešilca!
Je privat zadeva in z računom bomo rešili - kompenzacija.
Rollbar!
Kdo ima denar ne bo potreboval cevi iz kopalnice...bo lahko kupil nove!
Če ti narediš kletko po predpisani in da ti zavari to nekdo ki ima izkupnje z varjenjem...hm..var ja drži (Yugo pa ima 400kg)
PA MALO ČRNEGA HUMORJA - saj vsak vozi na lastno odgovornost
Saj kot sem že velikokrat poveadal povem še 1x da za varnost mora bit poskrbljeno in tud bo.
Kar se tiče samega tekmovaja!
TO NI NATEG STOLETJA! Ves denar ki se bo pobral pred in med setono gre za najem proge in nagrade tekmovalcem! Na koncu sezone in med sezono bodi imeli vsi vpogled v papirje v zvezi z denarjem!!!
In dirke za DP...tam res potrebuješ 4 mehanike in ne vem kaj vse...za Yugota z serijskim motorjem pa ne

+ tega ne bomo gradili vsega na konkurenčnosti ampak na človečnosti, tako da si bo marsikdo pomagal. Tega današnji avtošport ne pozna....seveda bo avtomobil šel mimo komisije pred začetkom sezone v kateri je med drugimi legendami avtošporta (govorim o jugoslaviji) tud moj oče tako da...ne bo ravno nekih podrtih jujgotov v koilkor bodo fantje želeli nastopati...Ves denar se bo pobral pred dirko ravno zaradi tega da se ga ne bo potrebno vračati! Kar se pa tiče članarine jo bom pa jaz osebno vračal v kolikor ne bo uspel 55CUP!!!
In koliko bo koga kaj stalo?!
Kolike so cene za DP??
Kolike so cene za 55CUP??
In kje je nateg stoletja si rekel??
Za na konec pa se ti še zahvaljujem za kritiko kot pohvalo. Vse smo že 100x premleli in še premlevamo in še bomo....veš da si nihče noče nakopavat nekih stvari ki nosijo velike posledice...Predvidevamo in delamo na tem da se ne bo zgodilo nič..v koliker se pa bo, gledamo tako da se bodo dogajale malenkosti..
In za zakjuček še to....nihče od organizatorjev oz. nihče razen tekmovalci ne bo imeč od tega denarja!!! Vse se gradi na ljudjeh ki imajo tukaj svoj hobi in interes pomagat. Sami prostovoljci torej! Zdaj se boš smejal ampak vrjamem da bo uspelo!!
In vljudno si vabljen na prvo zabavo, dirko!! Datum boš zvedel tukaj na forumu!