GorazdO je napisal/-a:Subarujevci tudi pridemo - 2 tekmovalca + trop navijačev.

Mislim, da je bilo več Subarijevcev. Svaka čast. Sicer Aljoša (a se prav spomnim- un ki sva debatirala) ga je malo šparal ampak je pa zmagovalec dneva toloko več pokazal. Nobenega zvoka, nobenega cviljenja gum, sploh je izgledalo kot bi vozil v štand gasu (čista tišina) ampak na koncu je pa zmagal.
Tudi ostalim svaka čast od prvega pa do zadnjega.
TOMO, kje si bil, a si se mene in Markota ustrašil, da nisi prišel do naju?
Sicer pa skrajni čas, da kupim letne gume, ker sem res pušil na celi črti. Prva vožnja je bila še kar za začetek, v drugi sem vse zalomil.

Pretiraval in zletel s proge (ampak tako elegantno, da gledalci od daleč niso videli :P ) potem sem pa cincal a se čem sploh še terati pa še strah sem dobil. No v drugi vožnji sem pohodil avto do kraja, nekajkrat sem vrgel v prvo in izboljšal čas. Če ne bi enega stožca zbil bi bil še boljši čas. Ampak kaj, ko je pomemben samo skupen seštevek in sem tako zaradi prve runde bil vseeno na jubilejnem 50 mestu.
V glavnem še bom hodil na take tekme samo gume moram zamenjati. Danes sem stestiral zimske in ugotovil, da ko se otopli ne držijo več kaj preveč ok, obrabljajo se pa tudi ekspresno.

....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...