TechnoBoy je napisal/-a:Yugo -> 210
Legacy -> 220
nebivedu je napisal/-a:Kot voznik:
petka turbo 230km/h
R19 predelava za cestnohitrostne dirke 280km/h - pa nikol več
R5 1,7i - 220km/h po višnjegorcu proti ljubljani - s tem letiš
R5 1.7i turbo za zdej dokler se vse ne ulaufa samo 190km/h
kot sovoznik:
Porsche 928S turbo 5100ccm 330KM 300km/h
mitsubishi WRC 250km/h
lanca delta HF integrale 250km/h
subaru impreza WRC 250km/h
BMW 740i 250km/h
... Še bi lahko našteval.
LP
Nebivedu
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:Yugo -> 210
Legacy -> 220
Verjetno sprašuje za dejansko hitrost in ne za hitrost ki ti jo pokaže doma narejen števec, če pa ti gre res 210km/h potem pa bi imel željo da mi to pokažeš v praksi na avtocesti ker če ti gre res tolk potem se bova lahko skupaj vozila, ker gre meni ravno toliko po tovarniških podatkih in bi te res rad videl ob boku.
Če maš čas lahko že danes popoldne ali pa kateri koli dan po tretji uri, najdeš me pa vsak dan v C&C-ju.
Lp, pa brez zamere!
TechnoBoy je napisal/-a:PEUGEOT_S16 je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:Yugo -> 210
Legacy -> 220
Verjetno sprašuje za dejansko hitrost in ne za hitrost ki ti jo pokaže doma narejen števec, če pa ti gre res 210km/h potem pa bi imel željo da mi to pokažeš v praksi na avtocesti ker če ti gre res tolk potem se bova lahko skupaj vozila, ker gre meni ravno toliko po tovarniških podatkih in bi te res rad videl ob boku.
Če maš čas lahko že danes popoldne ali pa kateri koli dan po tretji uri, najdeš me pa vsak dan v C&C-ju.
Lp, pa brez zamere!
mogocer sm pozabu napisat...klanc dol :P
po ravnini 180km/h proti celju ( so vsi zamano peljal.. potrdili
190 iz lj-kr ravnina....mam posnetelk....
mam tut posnetek pri 210km/h
tako da..
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:PEUGEOT_S16 je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:Yugo -> 210
Legacy -> 220
Lp, pa brez zamere!
mogocer sm pozabu napisat...klanc dol :P
po ravnini 180km/h proti celju ( so vsi zamano peljal.. potrdili
190 iz lj-kr ravnina....mam posnetelk....
mam tut posnetek pri 210km/h
tako da..
TechnoBoy, daj ne nakladaj. Mogoče si pa števc predelu, da ti pri 180 kaže 220? A mislš da smo vsi tolk nori, da bomo nasedal takim bedarijam. Se lahko kdaj zmenmo, pa gremo na avtocesto sprobat, sam pol bodo zastonj kakšni izgovori kot npr. 'dons mi ga pa neki mori', 'neki ne dela dobr' ... Tale tvoj Yugo bi pr 210 razpadu ... Res ne vem zakaj je treba lagat. Pa da ne boš mislu, da sm edini, ki tko mislim. Tud v tvoji okolici je dost folka, ki te ma za enga velikega nakladača. Spomni se mal dogodivščine, ko ste se vračal z morja (tvoj Yugo, Peugeot 206 pa Audi 80), kolk časa si rabu do Medvod. Pa nisem noben od teh 2 voznikov, le opazovalec.
Pa lepo bi blo, če bi vozu po svojem pasu in ne pol metra čez črto. Pred 2 tedni si v Besnici (ti si šu proti Kranju) pripeljam po mojem pasu in sem se ti mogu umikat. Tega rajš ne počni, al pa se počasnej vozi, če avta ne moreš na cesti držat.
TechnoBoy je napisal/-a:ce das za benz.(j**c tko nimas da bi su).. te tut peljem kjer sm jaz peljaj 220 kh/h ( vrhnika-LJ)
P.S. zaston te pa nebom vozu...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
TechnoBoy je napisal/-a:ce das za benz.(j**c tko nimas da bi su).. te tut peljem kjer sm jaz peljaj 210 kh/h ( vrhnika-LJ)
TechnoBoy je napisal/-a:ce das za benz.(j**c tko nimas da bi su).. te tut peljem kjer sm jaz peljaj 210 kh/h ( vrhnika-LJ)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov