HI! Ja se opravicujem za taksne besede! nisem tako mislil- se onkrat sori vsem tistim katere sem uzalil na tak ali drugacen nacin! Res niso vsi Hondaci taksni! Sem videl vceraj da temu ni tako! ajde 1nega sn vido! mogoce me pozna pa ga je zaspanal...uhh..skor bi se ubil!!:)
Ja zelo dobro bi blo naredit stran z geslom! Ker vedno ko pisem moram pazit da ne cveknem kaj ko ni za plave!! tak da probaj to naredit!!
Tole z paswordom je zlo dobra ideja, sam treba je pogruntat tut na kasen nacin se bo dalo pridobit geslo za vstop, jaz naprimer sem pred nekaj dnevi zacel aktivno prebirat forum, pa slucajno je zdele tale razprava padla, drugace sploh nebi vedel da so se kaki fnf navdusenci sploh kjerkoli... koncno imam obcutek da nisem sam...
Jaz sem tudi za kak poseben kanal brez skifov,ampak dokler tega ni se lepo prosim ne oddaljimo prevec od teme!In sicer...KJE KDO V MARIBORU (IN OKOLICI) DIRKA???
No Bandit saj imas prav da ce se bi zmenli za lokacijo bi policija zvedla.Jaz bi pa le rad vedel od kod ste tisti ki ste zainteresirani(pa ne tocen naslov)pa koliko vas je!Drugo bi se ze kje kasneje zmenli.
Se opravičujem!! mmnisem tak ostro mislo...LOL se je pa že zgodila ena tekma včeraj naplacu!! lol BX proti 206ki..hehe to je blo doro za viet ja..ko je dedu gas not ostal..smo ze sraufali..lol
Se opravičujem!! mmnisem tak ostro mislo...LOL se je pa že zgodila ena tekma včeraj naplacu!! lol BX proti 206ki..hehe to je blo doro za viet ja..ko je dedu gas not ostal..smo ze sraufali..lol
Heeh,... pozdravljeni..u dolgo se nismo culi..mm kaj Dido sem cu da si fukno na XS-a grede felne!! u jebote..ma vam lahko povem da je BX skoraj spizdo 206-ko..no dobro SKORAJ!!hehe Dido semafor rabimo..daj sporihtaj nekaj!! magari ga damo enemu delat!! ajt
DisPater meni se zdi da dirkate samo kolegi.Mogoce oni BX z explosion soundom pa plava 206-ka?No ko se odlocite stvar se razsirit mi pa lahko poves kdaj pa kje pa se vidimo!
Aja ce ti ze mail dela mi kr poslji lokacijo na mail!!!
Ja zaenkrat se s kolegi dokler se ne porihta lokacija...mmm bla pa je ze spet hehe 206 VS POLO po mostu..ce ste kaj culi tam okrok..ko v filmu 2sta zadaj zaprla most in 4blinkere....pol pa...hehe ja svojo stran je treba naredit..kaj vec..mm zaradi benza Dido..pa daj Dido no vceraj smo se zaganjali za BMW M3-samo ga je sparal mi smo pa meli BMW-2.5... mm Dido BTW.spizdis to bemfo zato ker je samo 115 KM,.. smo se zmotli..razn ce leder kaj pomaga..LOL
PS:hmm neki treba izvat Zigeca-s hondo 160kojef-joke:)