menjekul je napisal/-a:punto....jaz tud uglavnem vidim punce v puntotih....,ko pa vidim tipa,mi pa gre kr na smeh.tvoji kolegici ne
...hehehe...men se isto dogaja!!
zoranwagen je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Ja, da se malo pohvalim...hehehe!!
![]()
![]()
![]()
ej zoran,si edini z modrim v ljubljanisem zadnjič enega videl (ko se je peljal) pa se mi je zdelo,da niso bile take felne kot tvoje.je še kdo z modrim cliotom?
Eden moder se je v LJ prodajal od kod je bil tip, ki ga je kupo pa nevem! Drugače pa kok jest vem sta to edina modra v SLO!
zoranwagen je napisal/-a:gorenc je napisal/-a:Ne to nista edina modra v SLO, ker ga mam tud jestBTW moj je bil čist ta prvi modri RS (nov model) v SLO
Ja potem si pa ti ta drugi!!!
Saj pravim "kok jest vem-po meni znanih podatkih" sta dva!!!
btw: kje si ga kupo??
gorenc je napisal/-a:Aja pa še eden je od letos pozimi v Kr. Gori oziroma okolici. Kupljen je bil v ASP na Jesenicah - sem ga slučajno vidu, ko sem pršu po svojga na servis in sem se skoraj usedu v napačnega
menjekul je napisal/-a:najbolj kar mi gre na živce pri proizvajalcih je to,da omejijo barve na modelu (ponavadi gre to pri najbolj športnem) .in tako kljub temu,da maš eno superca zadevo...ne izstopaš
![]()
no še bolj mi gre na živce to,da firme delajo nekaj za ameriški trg in nekaj "za balkanski" in si takoj omejen
X-Hair je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:mislim,da se marsikateri avto po kvaliteti vožnje v ovinkih ne more približat cliu
zoranwagen kdaj se bova udarla :P :P :P
zoranwagen je napisal/-a:Človek je mel TT-ja ga prodal in si kupo Clio-ta RS!
Njegov zaključek:
- Clio je dosti bolj nemiren, ampak ovinke, ki jih z Clio-tom zvozi bi TT pri isti hitrosti končal ob cesti!
zoranwagen je napisal/-a:lahko pa probava, da vidimo, če je fabriško podvozje konkurenčno dobro predelanem...
Fiat Tipo je napisal/-a:A je to od Romana avto ker se mi zdi da je tud pred njegovo delavnico slikano?
Stari je napisal/-a:Res zelo težko verjamem. Sicer nisem imel priložnosti še vozit RS-a. Samo sem imal pred leti doma 2 dni na prizkušnji TT-ja (225KS).
Avto je šel res fantastičen, posebaj občutek čvrtosti in lege na cesti, da o pospeških ne govorimo. Znano je, da ima po rezultatih fantastična zavore in lego na cesti. Po DSF track testu je tudi v samem vrhu. Tako da mi res ni jasno.![]()
Med njima je tudi skoraj 50 KS razlike. Res dvomim v njegove izjave, tudi če je imel oba avtomobila (Ali je pa imel model z 180 KS, itak nima veze moč).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost