Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če avg 14, 2003 9:16 pm

menjekul je napisal/-a:punto....jaz tud uglavnem vidim punce v puntotih....,ko pa vidim tipa,mi pa gre kr na smeh :lol: .tvoji kolegici ne :?:

...hehehe...men se isto dogaja!!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a gorenc Pe avg 15, 2003 10:00 am

zoranwagen je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:Ja, da se malo pohvalim...hehehe!!

:vc :vc :vc

ej zoran,si edini z modrim v ljubljani :?: sem zadnjič enega videl (ko se je peljal) pa se mi je zdelo,da niso bile take felne kot tvoje.je še kdo z modrim cliotom?

Eden moder se je v LJ prodajal od kod je bil tip, ki ga je kupo pa nevem! Drugače pa kok jest vem sta to edina modra v SLO!

Ne to nista edina modra v SLO, ker ga mam tud jest :D BTW moj je bil čist ta prvi modri RS (nov model) v SLO 8)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe avg 15, 2003 10:09 am

gorenc je napisal/-a:Ne to nista edina modra v SLO, ker ga mam tud jest :D BTW moj je bil čist ta prvi modri RS (nov model) v SLO 8)

Ja potem si pa ti ta drugi!!!
Saj pravim "kok jest vem-po meni znanih podatkih" sta dva!!!

btw: kje si ga kupo??
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Pe avg 15, 2003 10:13 am

zoranwagen je napisal/-a:
gorenc je napisal/-a:Ne to nista edina modra v SLO, ker ga mam tud jest :D BTW moj je bil čist ta prvi modri RS (nov model) v SLO 8)

Ja potem si pa ti ta drugi!!!
Saj pravim "kok jest vem-po meni znanih podatkih" sta dva!!!

btw: kje si ga kupo??

Jest sem svojga dobu že davnega junija 2001. Kupu sem ga pa pri Malgaju v LJ.

8)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe avg 15, 2003 10:16 am

gorenc je napisal/-a:Jest sem svojga dobu že davnega junija 2001. Kupu sem ga pa pri Malgaju v LJ.

8)

Ja potemtakem so trije!!! Če bomo še malo počakali se bo mogoče najdu še kakšen...hehehe!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Pe avg 15, 2003 10:16 am

Aja pa še eden je od letos pozimi v Kr. Gori oziroma okolici. Kupljen je bil v ASP na Jesenicah - sem ga slučajno vidu, ko sem pršu po svojga na servis in sem se skoraj usedu v napačnega :lol:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe avg 15, 2003 10:18 am

gorenc je napisal/-a:Aja pa še eden je od letos pozimi v Kr. Gori oziroma okolici. Kupljen je bil v ASP na Jesenicah - sem ga slučajno vidu, ko sem pršu po svojga na servis in sem se skoraj usedu v napačnega :lol:

Zadnje bročano stanje štirje!! Nič več exkluzivnosti. Ga bom preštrihal!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 15, 2003 10:35 am

najbolj kar mi gre na živce pri proizvajalcih je to,da omejijo barve na modelu (ponavadi gre to pri najbolj športnem :roll: ) .in tako kljub temu,da maš eno superca zadevo...ne izstopaš :evil:

no še bolj mi gre na živce to,da firme delajo nekaj za ameriški trg in nekaj "za balkanski" in si takoj omejen :evil:

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Pe avg 15, 2003 11:00 am

menjekul je napisal/-a:najbolj kar mi gre na živce pri proizvajalcih je to,da omejijo barve na modelu (ponavadi gre to pri najbolj športnem :roll: ) .in tako kljub temu,da maš eno superca zadevo...ne izstopaš :evil:

no še bolj mi gre na živce to,da firme delajo nekaj za ameriški trg in nekaj "za balkanski" in si takoj omejen :evil:

Pri RS-ih maš trenutno na razpolago štiri barve: rdeča (čist mem), srebrna, črna in temno modra (432). Pri prejšnjem modelu je bla še rumena, ki pa so jo nehal delat pa tud temno modre (D44) ne delajo več :twisted: Ta zadnja je bla men osebno najbolj všeč tko, da je zdej edina "dobra" izbira 432 (tle smo zgleda štirje :shock: ) pa črna tud ni švoh, čeprav je teh se mi zdi največ. Še dobr :lol:

8)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 15, 2003 11:06 am

črnega rsa sploh še nisem videl :shock: (razen enega švicarja,ki seje peljal po ljubljani).sem pa videl tri rdeče pa ene 4 srebrne,če ne 5 :o

ko sem se jaz zagrel prejšnjega septembra za rs-a mi je tip rekel,da so samo tri barve (rdeča,srebrna,modra).

no mogoče bi tud zelen bil popestritev na cestah,pa kakšen bel (ampak ne navadno bele barve,da bi bolj na metalik vleklo),....

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Pe avg 15, 2003 11:14 am

Mogoče so zdej skenslal črno barvo, ampak takrat ko sem jest kupoval, so mi povsod ponujal samo črnga, za plavga bi pa kao mogu pol leta čakat :twisted: No še dobr, da se je Malgaj tko zagrebu, da sem ga dobu še pred poletjem in sem bil do jeseni The one and only in SLO 8) Sem pa potem takoj v jeseni videl ene 3 črne - eden je bil z NM tablco za druga dva pa ne vem.

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe avg 15, 2003 11:02 pm

jaz bi mel metal rdečega :-P

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So avg 16, 2003 1:25 am

menjekul je napisal/-a:mislim,da se marsikateri avto po kvaliteti vožnje v ovinkih ne more približat cliu

zoranwagen kdaj se bova udarla :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen So avg 16, 2003 8:59 am

X-Hair je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:mislim,da se marsikateri avto po kvaliteti vožnje v ovinkih ne more približat cliu

zoranwagen kdaj se bova udarla :P :P :P

...hehehe...o stock avtih je blo govora...lahko pa probava, da vidimo, če je fabriško podvozje konkurenčno dobro predelanem...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 16, 2003 10:26 am

brez skrbi.rs je vreden komplimentov :wink: ma sigurno narejeno kot je treba.na testni vožnji v kranju me je tip peljal mimo stare iskre-tam tisti dolgi ovinek,ko prideš po stari cesti v kranj nasproti pa se vidi železniška proga.....140Km/h je mel notri....try to beat that :twisted: .jaz sem se kar usral moram priznat :oops:

p.s:čeprav ne vem x-hair maš ti 4×4 :?:

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So avg 16, 2003 11:08 am

zoranwagen je napisal/-a:Človek je mel TT-ja ga prodal in si kupo Clio-ta RS!

Njegov zaključek:
- Clio je dosti bolj nemiren, ampak ovinke, ki jih z Clio-tom zvozi bi TT pri isti hitrosti končal ob cesti!

Res zelo težko verjamem. Sicer nisem imel priložnosti še vozit RS-a. Samo sem imal pred leti doma 2 dni na prizkušnji TT-ja (225KS).
Avto je šel res fantastičen, posebaj občutek čvrtosti in lege na cesti, da o pospeških ne govorimo. Znano je, da ima po rezultatih fantastična zavore in lego na cesti. Po DSF track testu je tudi v samem vrhu. Tako da mi res ni jasno. :?
Med njima je tudi skoraj 50 KS razlike. Res dvomim v njegove izjave, tudi če je imel oba avtomobila (Ali je pa imel model z 180 KS, itak nima veze moč).

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So avg 16, 2003 11:31 am

zoranwagen je napisal/-a:lahko pa probava, da vidimo, če je fabriško podvozje konkurenčno dobro predelanem...

Ah ne ne. Malo sem te pohecal. :D Da ne bo spet kaksnih slik v tem smislu.

Slika

Slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Namrec barva mi je res POPOLNA in je nebi rad spet kje pustil. Slika

Sodelavec ima tudi rdeco RS-ko in pravijo da tale avto resnicno LIMA. Tako da fantje pozor ce bo pred vami kaksen RS. Zna biti nevarno za kaksno ograjo in obcestno drevo. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So avg 16, 2003 12:30 pm

A je to od Romana avto ker se mi zdi da je tud pred njegovo delavnico slikano?

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex So avg 16, 2003 1:11 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:A je to od Romana avto ker se mi zdi da je tud pred njegovo delavnico slikano?

Po moje ni to slikano pred Carlitovo delavnico, je prevec velik prostor na sliki..
Pa upam da ni to njegov avto, sej zdej bi še mogu bit na dopustu.. :?
X-hair :?:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen So avg 16, 2003 2:01 pm

Stari je napisal/-a:Res zelo težko verjamem. Sicer nisem imel priložnosti še vozit RS-a. Samo sem imal pred leti doma 2 dni na prizkušnji TT-ja (225KS).
Avto je šel res fantastičen, posebaj občutek čvrtosti in lege na cesti, da o pospeških ne govorimo. Znano je, da ima po rezultatih fantastična zavore in lego na cesti. Po DSF track testu je tudi v samem vrhu. Tako da mi res ni jasno. :?
Med njima je tudi skoraj 50 KS razlike. Res dvomim v njegove izjave, tudi če je imel oba avtomobila (Ali je pa imel model z 180 KS, itak nima veze moč).

Tip je mel 180KM in prednji pogon!
Glede lege na cesti pa si lahko sam prebereš kaj pravi in nevem zakaj bi lagal!
...ne smem kar želim...
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost