Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To avg 19, 2003 8:38 pm

Ihhh...pri nas je vedno zajebancija. Še posebi k mormo sestavt tist šotor k ga Jaka prinese vedno. To so komedije (to mu omen k ga vidš).
Drugač ti to ne prinaša nobene zabave in užitka če vse skupaj ne vzameš z malo mero zajebancije.

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r To avg 19, 2003 8:40 pm

Na listi prijavljenih piše 66 prijavljenih :? Kdo???

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To avg 19, 2003 8:44 pm

NeRo je napisal/-a:Ihhh...pri nas je vedno zajebancija. Še posebi k mormo sestavt tist šotor k ga Jaka prinese vedno. To so komedije (to mu omen k ga vidš).
Drugač ti to ne prinaša nobene zabave in užitka če vse skupaj ne vzameš z malo mero zajebancije.

Hehehe, verjamem da se mučte s tistim šotorom - tega si je namreč sposodu od mene in sem mu že takrat rekel, da bo imel z njim še veliko "veselja", ker manjkajo navodila da ne govorim o tem, da je nekaj kosov celo preveč, cevi pa niso oštevilčene.

Glede zajebancije se strinjam. Skratka držimo pesti za vaju v nedeljo.

Ja listo prijavljenih je treba tako ali tako vedno z rezervo gledat :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To avg 19, 2003 8:51 pm

Zdej smo že uigrani tko da nebo blema z šotorom :) Nam pa tko prav pride da se ti iskreno zahvaljujem zanj :) :)

Ahh...sej 66 je že kr lepa številka :)

G-4S

Napisal/-a G-4S To avg 19, 2003 10:36 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci Ne avg 24, 2003 6:12 pm

Nero, a ste se preveč zajebaval, al nisi hotu zmagat... :D

No, pa sej tud to kar si dosegu nekaj šteje! (kaj je blo pa v prvi vožnji narobe - upam da ne kej z akumulatorjem? :lol: )

Čestitke!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 24, 2003 6:25 pm

Tudi jaz sem nazaj s Sorice. Bilo je super!!! Jaz seveda pišem predvsem z vidika "tuning predtekmovalcev", ki smo na povabilo organizatorjev poizkusili predstavit ta hobi s tem, da smo se pred vsako dirkalno vožnjo zapeljali po progi. Torej nabralo se nas je kar nekaj, saj naj bi vsak tuning klub poslal cca. 3 svoje predstavnike (od GaS Tuninga smo bili Airbrush, Bobek in jaz + spremstvo :D ). Kot rečeno je bilo super in mislim, da tudi gledalcem ni bilo odveč pogledat vse te napedenane avte :wink: kot uvod v tisto pravo dirkanje, čeprav so se že celo nekateri tuning predtekmovalci kar dobro vživeli v dirkaško vlogo :twisted: :twisted: .

Komentar dirkalnega dela prepuščam drugim :wink: :wink: .
Aja, tam je bilo tudi kar nekaj članov tega foruma - pohvalno.
Slika Slika

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Ne avg 24, 2003 6:51 pm

Sale je napisal/-a:mislim, da tudi gledalcem ni bilo odveč pogledat vse te napedenane avte

Prav luštno je bilo vključno s preoblikovanjem ograje pred mojimi očmi :) ( kako po neumnosti, upam da je samo plastika ).
Drugače pa neverjetno kakšna razlika je med "navadnimi" avti in med seicentoti. Take razlike ni med nobenima dvema divizijama ( po mojem občutku ). Ko je priletel prvi seicento imaš občutek da bo šel v prvi jarek ampak ne.
Na drugi vožnji je od "tuning" avtov show naredil Capri, ki ga je zelo lepo ujel ( ovinek blizu cilja ). Toliko o "tuning predtekmovalcih" delu, so pa vsi kar ektra predelani in kljub vsemu niti ne kičasti ( vsaj za moj okus, mi je kmalu kičasto ).

Drugače zame najzanimivejša dirka dosedaj ( ali pa sem samo ujel pravilno izbiro dveh ovinkov :) ).

LP,
Klemen

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi Ne avg 24, 2003 7:05 pm

tud jest sem ze nazaj in prvi vtisi so fenomenalni
je bilo pa zelo lepo videt tuning predtekmovalce kako so ga krivili skozi ovinke,
meni najbolj atraktivna med tunerji je bila rumena mislim da celica-se je zelo lepo slišalo sikanje turbine :twisted:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Ne avg 24, 2003 7:07 pm

Najprej čestitke vsem predtekmovalcem ste zelo lepo popestrili tole dirko.
BTW res vas je blo za eno divizijo :D

Drugač pa za moje pojme ena najbolših dirk za državno prvenstvo v letošnji sezoni.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 24, 2003 7:18 pm

klemen je napisal/-a:Prav luštno je bilo vključno s preoblikovanjem ograje pred mojimi očmi :) ( kako po neumnosti, upam da je samo plastika ).

Ja žal jo je skupila ravno ta atraktivna rumena celica - nič hujšega, malo krivega pleha in polomljene plastike.Glavno da so vsi odnesli celo kožo. Tisto bodo pa že popravili. Se pa hitro kaj takega zgodi, sploh če ne poznaš proge, v žaru dirkanja te pa hitro premami da preveč pritisneš na gas.
Slika Slika

Mean Machine
Novinec

Napisal/-a Mean Machine Ne avg 24, 2003 7:33 pm

Tud po mojem je bla tole najbojša ghd pri nas (do zdej), vsaj kar se tiče predtekmovalcev- res pravo presenečenje ko vidiš zrihtane avtočke kot predtekmovalce.
pohvala organizatorju :!: :lol:

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne avg 24, 2003 7:37 pm

svarci je napisal/-a:Nero, a ste se preveč zajebaval, al nisi hotu zmagat... :D

No, pa sej tud to kar si dosegu nekaj šteje! (kaj je blo pa v prvi vožnji narobe - upam da ne kej z akumulatorjem? :lol: )

Čestitke!

Ma na prvi vožnji sm vn letu :) V eni kombinaciji ovinkov (3. prestava na polno), sem uzel napačno linijo in sem sredi ovinka spustil gas. Posledica...obrnil se in končal približno pol metra stran od prepada(črte lepo vidne na stezi) :oops: :lol: Težko je pa opisat občutke k se pelješ na polno mimo 150 meterskega prepada.

btw...svarci...kje si se pa ti skril da te nism vidu?

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 24, 2003 7:44 pm

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Ne avg 24, 2003 8:36 pm

Shit kaj sem zamudil, sale in ostali na progi:( Kaj niste nic povedal, a je bil kdo iz drtkja? Ker za to res nisem nic vedel:(

LP,Sandi
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 24, 2003 8:40 pm

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi Ne avg 24, 2003 8:43 pm

Tuningcar je napisal/-a:Shit kaj sem zamudil, sale in ostali na progi:( Kaj niste nic povedal, a je bil kdo iz drtkja? Ker za to res nisem nic vedel:(

LP,Sandi

mislim da je bil od drtk-samo pajser

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c Ne avg 24, 2003 8:46 pm

Se strinjam z Vašimi komentarji!! Človek nima velikokrat možnost voziti po cesti zaprti za promet in vesel sem da sem bil tudi jest med temi srečneži, ki jim je bila dana ta možnost. Kot da to ni dovolj pa sem imel čast osebno spoznati Sale-ta, Bobeka in AirBrush-a, kar tudi ni kar tako :wink: Tudi organizacija je bila na visokem nivoju.
Slika
Zmagovalec
Slika
Ekipa "Avtomobilizem.com" z Bobek-om v glavni vlogi
Slika
Slika
Slika
Nesreča, o kateri je govoril Sale

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 24, 2003 8:52 pm

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c Ne avg 24, 2003 9:10 pm

G-4S je napisal/-a:A ti si bil un stric s srebrnim Pugijem? No, jst sm bil pa un stric, ki je v Saletovem avtu skrbel za odvečne kilograme :lol: :lol: :lol:

Tist ja... Ja, sam ne vem kaj preveč mu jih nisi mogel "pridelati"... Če bi bil samo malo močnejši bi sedenje v njegovem avtu odpadlo :D
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost