Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Re: Re: Re: Re: Adrenalin na cesti

Napisal/-a blazz Ne okt 27, 2002 4:44 pm

Sej pravi:
blazz pravi:

Sej, upam, da se midva ne voziva ob istem času v LJ??

Ja se lahko se danc dobiva pa ubriseva lepo na izi eno IDEALNO linijo NJAAAAAMIIIIII ;) Kdaj pa hodis oz. kaksen bolid imas da bom vedel za drugic ce se slucajno kdaj srecava.

Se ga vidmo cez 2 urce. Sibam ker imam se opravek v Postojni.

ADIJE

srebrn punto 75 (ta star tip) pa nič zrihtan
pa ti?

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Re: Adrenalin na cesti

Napisal/-a fastfury To okt 29, 2002 7:29 pm

6 let voznih izkušenj. Že od day one vozim hitro. Folk mi pravi, da pretiravam, da sem nenormalen in sploh bla, bla.... Nisem še naredu nobene nesreče zaradi prehitre vožnje, nikol nism dobil kazni zarad prehitre vožnje. Skratka ko vozim sem 110% zbran na cesto in avto, vedno se sprtoi prilagajam razmeram na cesti in nikol ne prehitevam kjer ni varno - sovražim folk k prehiteva v ovinkih, najrrajš bi jih vse postrelu ko pomislim kako bi blo če bi mu vozu jz nasproti - kreteni!!!
Najljubša relacija: ko se iz LJ peljem domov v Novo Gorico čez Podkraj, Hrušica - ostri ovinki, S ovinki - nekaj tudi preglednih tko da lahko hard zapretiravaš idealno linijo - skratka čisti adrenalin!!!!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Re: Re: Re: Re: Adrenalin na cesti

Napisal/-a X-Hair To okt 29, 2002 10:09 pm

blazz pravi:

pa ti?

Zlat Passat
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Re: Re: Re: Re: Adrenalin na cesti

Napisal/-a X-Hair To okt 29, 2002 10:09 pm

blazz pravi:

pa ti?

Zlat Passat
SlikaSlika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To okt 29, 2002 11:36 pm

No, nisem te še zapazil. Bom odslej bolj pozoren na avtočke, ki švigajo mimo mene.
BTW... dobra mašina

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr okt 30, 2002 6:06 am

4 leta vožnih izkušenj.Vozim hitro in dinamično,nobene prometne nesreče,nabenkrat še ujet na radar.Moje menje je da če voziš hitro si popolnoma zbran na vožnjo, ne pa da voziš turistično in zijaš vsepovsod okoli samo na cesto ne.Naj relacija: izvoz iz avtoceste na Uncu pa do slo/cro meje,ustavim se v Babnem Polju.Moj rekord 18 min.Cesta je sicer sfu...a, ampak si ne morem kej pomagat.

Uporabniški avatar
xenia
Nov uporabnik

Napisal/-a xenia Sr okt 30, 2002 10:13 pm

10 let pa še nekaj sem za volanom. Avto je moj drugi dom.Zelo znane ceste po Sloveniji ! Grozna cesta MB-NOVO MESTO! Kaj mi gre najbolj na živce????????? Tako rečeni semaforski zeleni ali rdeči val!!Le kdo jih določa ???? Le ta vozi kot maniak ali pa ima uro na orkan pogon in še ni slišal za hitrostne predpise.Kaj pravite vozniki????

Uporabniški avatar
Scoooby
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Scoooby Če okt 31, 2002 11:35 am

Izpit imam stiri leta. Povzrocil nisem se nobene nesrece. Parkrat ujet na radar za brezveze. Drugace vozim zelo dinamicno.
Najljubsa cesta je Kamnik-Kamniška Bistrica, najljubsa relacija je Ljubljana-Karlovac-Split...v zadnjih parih letih so cesto full dobr porihtal, da da je sedaj samo se na parih mestih luknjasta...drugace pa skoraj povsod nov asfalt. Zelo raznolika cesta...odprti in pregledni ovinki in veliko ravnic za prehitevanje. Cas voznje s parimi postanki: 6h.
LP, Miha

"Pedal to the metal!"

Slika
www.honda-si.net

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Re: Re: Adrenalin na cesti

Napisal/-a X-Hair Pe nov 01, 2002 12:17 pm

blazz pravi:

BTW... dobra mašina

Hvala Slika

Tudi sam bom bolj pozoren na sive Puntote. Tako da ce bo kaj zmigalo zadaj "That's me" Ti pa odzdravi s smerokazi. Zakaj imam obcutek da bo sedaj veliko sivih Puntotov pa nobeden taprav. :D :D :D

he he
SlikaSlika

Uporabniški avatar
xenia
Nov uporabnik

Napisal/-a xenia Ne nov 03, 2002 5:36 pm

Kaj naj naredim ???
Lep sončen dan. Relacija Lj-Ce, trenutno stanje drugi tunel pri Tepanju. Vozim Berlingo 1,9D-za prehitevanje nima konjev.Skozi tunel kljub omejitvi vozim 120-porednica! Nato še prehitim kamion in moja hitrost je že zunaj tunela 140km/h.In v fazi prehitevanja vidim v vzratnem špeglu tipa ki mi blenda z lučmi. Kaj naj odletim , tišanje na gas ne pomaga ali naj ga ignoriram. Nič jaz še bolj na gas , kamion se mi je zdel dolg kot ponedeljek in končno sem na voznem pasu avtoceste . Uspela! Nestrpni don juan me prehiti , nato pa spet prehitim pred mano vozeči kamion. In kaj ta presneti k.... naredi!?Ful začne bremzat da se mu skoraj nataknem na r...Bebec, le kaj je s tem hotel dokazat, da ima boljšega, hitrejšega ali pa da ima vakum v glavi! Zato pač zelo hitre vožnje ne prenašam- to je od 180 km/h dalje.
Ko bom pri volji, vam še napišem moje izkušnje!
Pa pridni bodite na cesti, ker če hočete pokazat da ste don jouan -se da na lepši način-a ne?

soru81
Nov uporabnik

Napisal/-a soru81 Ne nov 03, 2002 5:55 pm

xenia pravi:
Bebec, le kaj je s tem hotel dokazat, da ima boljšega, hitrejšega ali pa da ima vakum v glavi!

Men se zdi da kar tazadnje.
lp.soru.

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Ne nov 03, 2002 6:10 pm

Če bi dobil tolar za vsakega takega bi zdejle najbrž s Huseinom poker špilu...
Žua d vivre...

bluzator
Nov uporabnik

Napisal/-a bluzator Ne nov 17, 2002 9:48 am

Izpit 3 leta nobene nesrece, nobenih radarjev, kazni...
Nekdo je že omenu ceste na otokih, to je pa res adrenalin. Dostkrat se peljem na Lošinj, variante sta dve, ena je bolš kot ta druga, al greš cez Krk pa na trajekt, al pa s celine(Brestova-Prozine) ta zadnja je še bol adrenalinska. Moj rekord cez cel Cres do Lošinja 1h 5min, aja pa to je blo izven sezone!! Nikol ne prehitevam na nepreglednih odsekih al pa v ovinke, sovražm tak folk. Sploh so taki Hrvatje!!! Prehiteva v ovink pa še v klanc ki se konca s prevalom tko da res nc ne vids!!!!!!

Berkut
Nov uporabnik

Napisal/-a Berkut So nov 23, 2002 12:51 am

Jest tud 3 leta izpit. Ena skor totalka pred izpitom - moja napaka, priznam, zato pa zdej z eno kvalitetno izkušnjo (pa čeprav drago:)). Imam en rekord po glavnih cestah Kamnik-Vrhnika 35min, ob niti ne tako pozno-večernih urah. Zakaj pa nihče ne omenja ceste od Bovca do Nove Gorice? Skoraj nobenega naselja vmes, lepi ovinki (beri: če ne veš kolk je širok tvoj avto se tam ne vozi:)). Povprečna hitrost 80km/h (za cajt ne vem) - večerne ure.

LP Berkut

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush So nov 23, 2002 12:34 pm

4 leta imam izpit. Veliko hitre vožnje, vendar takrat ko se to lahko dela in ne brezveze po ulicah in z kazanjem objestnosti. Najljubša relacija Kamnik - Stahovica - Črnivec!

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c To dec 31, 2002 12:11 am

cesta od Hoc na Areh je res dobra. Vcasih je se bilo lusno na Pobrezju (pri papa joe-u), kjer je bi vcasih nadvoz nad cesto genialno narejen, tako da ce si imel kaksnih 70+ km/h si svetovno poletel-res adrenalin :)
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 31, 2002 10:45 am

pro2c pravi:
Vcasih je se bilo lusno na Pobrezju (pri papa joe-u), kjer je bi vcasih nadvoz nad cesto genialno narejen, tako da ce si imel kaksnih 70+ km/h si svetovno poletel-res adrenalin :)

pri vseh tistih semaforjih sem lani skoraj v enga skoz rdeco odletel :(

saj pravim...lep skok je an teznu od time proti serbineku ;)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Napisal/-a Jasminko To dec 31, 2002 2:39 pm

kaj pravte pa na cesto Ljubljana - Hrastnik oz. obratno?
pa ovink bliz Zg. Hotiča (hmmm, tm sm jst totalko naredu).
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jan 01, 2003 10:37 pm

ah klinc jst sm pa dobu 3pike pa neki šuškov za plačat na dolenjki-smer proti centru.prvi sem bil na semaforju,ura je bila okoli 19h,sonce mi je svetilo v glavo,napičil me je že na 300metrov prej.peljal sem 97km/h (nič posebnega) ampak omejitev je 50km/h.ajd dobro :).pa plačal sem tud še dve dodatni.rad gonim ampak veliko je odvisno od avta.če maš več kot 300konjev zna bit luštno saj so pospeški večji.pomembna je tudi velikost avta in njegov pogon.če maš 4moušna si na suhi cesti šef in ga tko kruzaš čez ovinke,da hitr za tabo ostanejo.jaz sem peljem čez učko potem zavijem v smer rabac.zgodna zadeva ampak je velik policajev :(.
glede avtocest in obvoznice se pa raj ne zajebavam,ker če te civil dobi s tistimi čudesi od avtov..pol gre bay bay izpit :(
na živce mi grejo vozniki,ki peljejo pol metra od avta. takrat znorim!!!
pa rd vidm pičke k gonjo pa starej fotre :)

Uporabniški avatar
ici
Nov uporabnik

Napisal/-a ici Sr jan 01, 2003 11:02 pm

Tale debata mi je pa kr mal mislt dala! Sej ne da ga jz ne požgem kdaj pa kdaj, sam tole pa že vodi v dokazovanje na cesti, med prometom! Pa pejte na mobi krog v Cerkljah, al pa na kako drugo progo pa gasa kulko je bencina!!! Do sedaj sem mel samo 1 nesrečo, ko sem pozimi zletu na ledeni cesti v zid, pri približno 50 km/h, drugače pa nč pomembnega!
SlikaTeam Audiox...165,2 dB
Moj avtek...samo 149,42 dB
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost