Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če sep 04, 2003 6:48 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a: awiunki

Dobro ti gre iz ust. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Slika
SlikaSlika

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc Pe sep 05, 2003 8:50 am

To, da os tam zavite ceste vem tudi jest. Bi pa rad opozoril, da se zadeva še naprej kuha in rally čeprav ni videti še vedno visi v zraku.
Teoretično se lahko zgodi, da ga ne bo lahko pa da bodo nastopali le tujci, ker bo, če ne pride dogovora med AŠ2005 in Amzs Aš2005 prepovedala nastop našim tekomovalcem.
Človek se samo vpraša komu je potrebana Aš2005 in kako je lahko država ustanovila tako zvezo, ki nima nobenih preferenc v tujini, pa ne da bi kaj zagovarjal AMZS, vendar tukaj probleme povzroča le AŠ2005, dejstvo pa je, da so tudi v tujini tekmovanja pod okriljem nacionalnih motozvez, to kar imamo mi je znanstvena fantastika, da Direktorja Aš2005 ne omenjam. Zadnjič ko se je čes žablje plejal so ga tako izžvižgli, kot hrvati zdravljico, na kakšni športni prireditvi. Najbrž bo naslednjič ko se bo peljal pelo kamenje(upam, da se bodo zadeve prej umirile).

LP
Grehc

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe sep 05, 2003 1:10 pm

Bravo!
Sicer se bodo pa sedaj spet oglasili tisti, ki bodo blebetali o tem da AMZS ni zakonita zveza...blablabla!
Jaz pa pravim: TRIKRAT HURA ZA AMZS!

Glede te dirke pa jaz upan na vse najboljse in verjamem, da bo zmagala prava pamet in mogoce tudi drznost organizatorjev!!

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc To sep 09, 2003 11:07 am

Živjo MaKo!

Mislim, da ne jest ne ti nebi rada še tukaj razdelejvala folk na une in naše. Vsi smo prijatelji Rally-ja in tako naj tudi ostane. V bistvu se boste pa vsi strinjali z mano, da dveh zvez, ki ima vsaka pol pristojnosti in se po vrhu še ne marata ne potrebujemo.

Glede rally-ja saturnus.

Kje si dobil sliko tega brzinca imaš mogoče še kakšno.

Lp
Grehc

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Sr sep 17, 2003 11:42 pm

grehc je napisal/-a:Živjo MaKo!

Mislim, da ne jest ne ti nebi rada še tukaj razdelejvala folk na une in naše. Vsi smo prijatelji Rally-ja in tako naj tudi ostane. V bistvu se boste pa vsi strinjali z mano, da dveh zvez, ki ima vsaka pol pristojnosti in se po vrhu še ne marata ne potrebujemo.

Glede rally-ja saturnus.

Kje si dobil sliko tega brzinca imaš mogoče še kakšno.

Lp
Grehc

-->No seveda se strinjam, s tem, da se ne smemo razdeljevati levo desno. Rally je Rally in po moje je ena zveza cisto OK!

Glede brzinca. Tisto sem sam skeniral (sicer sem se malce zmotil pri startu) ostale si pa lahko ogledas na strani http://www.mpiracing.com/rally-saturnus/slo/index.htm

Pozdrav tudi tebi Grehc!

M dreamer
Nov uporabnik

Napisal/-a M dreamer Če sep 18, 2003 10:53 am

Sam si pa psiho, če boš imel manj zaostanka od minute. Sem se glih prejšn teden tm vozu pa ne bi šou če ni zaprta cesta za noben dnar na polno. Veš kaj me pa zanima a mogoče veš kolk rab en vaš dobr voznik od logatca do Sp. Idrije? jest mam okoli 17 - 18 min (Dol. Logatec- HIDRIA)?
BMW forever

GrP
Nov uporabnik

Napisal/-a GrP Če sep 18, 2003 11:16 am

Leclerc - Idrija s ne najbolj zmogljivim ZX-om (1,4 motor) 33 minut, pa ni šlo na polno ...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe sep 19, 2003 3:48 pm

O dej MaKo s kot si ti drgač, to da bi odfural se mi zdi zanimivo. Sicer pa a ste videl da tut wrc specialka pride, komi čakam, koprčanom pa lahk sam sožalje izrečem, pa mogoče drugič.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe sep 19, 2003 3:51 pm

Sicer pa moj foter cerkno-idrija okrog 10 minut.

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a svarci Pe sep 19, 2003 4:14 pm

GrP - z Ibizo gre pa najbrž še hitreje, a ne? :wink:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne sep 21, 2003 11:30 am

Ja itak da gremo sj bo pršu de Cecco z 206 WRC, pa Octavia Kit car in saxo kit car, lista prijav pa bo po vsej verjetnosti v sredo na www.mpiracing.com
In bo baje kar preko 100 posadk iz 7 držav.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Ne sep 21, 2003 12:41 pm

M dreamer je napisal/-a:kolk rab en vaš dobr voznik od logatca do Sp. Idrije? jest mam okoli 17 - 18 min (Dol. Logatec- HIDRIA)?

Tabla Kalce - Idrija 14 minut. Bilo je lepo dezevno popoldne. Slika
SlikaSlika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Ne sep 21, 2003 4:23 pm

M dreamer je napisal/-a:Sam si pa psiho, če boš imel manj zaostanka od minute. Sem se glih prejšn teden tm vozu pa ne bi šou če ni zaprta cesta za noben dnar na polno. Veš kaj me pa zanima a mogoče veš kolk rab en vaš dobr voznik od logatca do Sp. Idrije? jest mam okoli 17 - 18 min (Dol. Logatec- HIDRIA)?

---> Manj kot minuto za kom...?

M dreamer
Nov uporabnik

Napisal/-a M dreamer To sep 23, 2003 10:16 am

Tabla Kalce - Idrija 14 minut. Bilo je lepo dezevno popoldne.
Sej ni problem sam dejte že enkrat ločit IDRIJO ter SPODNJO IDRIJO. Drugače paje naveden čas (17-18 min) za normalno vožnjo. Moj rekord je bil izpred KRPANA (dolnji LOGATEC) do HIDRIA ROTOMATIKA (sp. Idrija) 14 min. Glede na to da se peljem tam parkrat na leto se mi zdi kar dober cajt, logično je da mora met kak lokalni patriot (beri TOTI IDRC) cajt okoli 11 min. :shock: ali pa še manj... :twisted:
BMW forever

M dreamer
Nov uporabnik

Napisal/-a M dreamer To sep 23, 2003 10:21 am

---> Manj kot minuto za kom...?
Za zmagovalcem seveda :wink: , drug itak ni merodajen.
BMW forever

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To sep 23, 2003 10:24 am

M dreamer je napisal/-a:---> Manj kot minuto za kom...?
Za zmagovalcem seveda :wink: , drug itak ni merodajen.

--> Se izpuh grem zamenjat v cetrtek pa grem na voznjo, da vidimo ta cas!
Prosim poglej se pod temo Laus ali Powerful in prosim napisi svoje mnenje!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To sep 23, 2003 7:22 pm

M dreamer je napisal/-a:Sej ni problem sam dejte že enkrat ločit IDRIJO ter SPODNJO IDRIJO. Drugače paje naveden čas (17-18 min) za normalno vožnjo. Moj rekord je bil izpred KRPANA (dolnji LOGATEC) do HIDRIA ROTOMATIKA (sp. Idrija) 14 min.

Hja recimo da kar dobro locim ce sem tukaj doma. A NE. Pac sem navedel cas ko sem slucajno dal glihe. Drugace se nisem poiskusil. Samo od Krpana pa potem 100 ali vec skozi logatec :ne . Zato tabla Kalce - Idrija. Ob priloznosti bom sel se do Sp.Idrije. Samo 17 minut pa ni ravno pocasna voznja, sploh gledano od Krpana pa do rotomatike. Pa ne da jaz sedaj tukaj pametujem, preden spet kdo vzkipi, samo ta odsek pa resnicno poznam. :wink:

Kaksen avto pa mas. Sem ze nekajkrat naletel na voznike ki so mi mislili slediti.Slika
SlikaSlika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To sep 23, 2003 7:58 pm

Tudi jaz poznam dobro ta odsek in vem, da skozi Logatec ni dobro pretiravati. Ravno tako (predvsem zadnje case) skozi Godovic. Sem ze nekajkrat naletel na radar...tako, da pamet v noge!

grehc
Novinec

Napisal/-a grehc Sr sep 24, 2003 8:57 am

No strokovnjaki!

Dejte men razložiti, kakšne je tist paket rajd pred koncem HP jelični vrh. A se splača iti tja pogledat ali bo kje bolje.

lp
Grehc

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Sr sep 24, 2003 9:20 am

MaKo je napisal/-a:... Ravno tako (predvsem zadnje case) skozi Godovic. Sem ze nekajkrat naletel na radar...tako, da pamet v noge!

Maš pa srečo, da si naletel samo na radar, ker če bi z preveliko hitrostjo poleg tega naletel še na mene..... :P :P
No, res mi grejo na k**** tipi k se petelinijo skozi vasice, da jih potem vaške dekline pogledajo. Kot una dva basketaša, k sta se hvalila (no, vsaj šofer), da sta šla 210 km/h skoz Godovič. No, tud tam kjer sta končala svojo življensko pot ni šlo dosti manj :( :( . In se ne zajebavam ampak mislim čisto resno.
Če skozi naselje zmanjšaš hitrost, samo zaradi tega, ker bi te lahko mogoče dobili na radar, potem še nisi zrel in odgovoren šofer.

no, še mal pametovanja z moje strani, ker že dolgo nisem!!
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost