Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

ThoreX
Nov uporabnik

Napisal/-a ThoreX Sr jun 04, 2008 9:51 am

Kako je zdej s soboto ? Vreme je napovedan tko tko .. tak da upam da boste kaki dan preh sporocili :lol:

Lp

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr jun 04, 2008 9:58 am

če se ne bo spet prestavlo... :roll:

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Sr jun 04, 2008 10:01 am

Ce mene prasate bo tema....7eur...nwm...pa se takrat je avtoshow v blizini tko da pomoje folk ne bo dajal tok kesa. Brezveze,prvic je,ni za tocke, pa nabijete vstopnino.
ceprou upam,da vam uspe. jaz osebno bom raj sel v kocevje.
Lp
:)

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr jun 04, 2008 9:13 pm

oky šov v soboto je, ni točkovanja ni ničesar, gre se za druženje in predvsem za drag race...

tkole, dolenci in belokranci, ki hodite z nam na srečanje itd. imate priložnost, da se meni javite, če bi radi svoj avto razstavljali ali kakorkoli sodelovali pri šovu..

dragi prijatelji, ki ste se z mano nekaj let srečevali na portovalu, naj vam povem, da hvala lepa, da ste se javili za pomoč, mislim sramota, niiittt eden se od dolenjcev ni javil...ne za pomoč ne za srečanje, nekaj belokranjcev se je uglavnem vse skp nč...
če bi se zbrali v takem številu kot smo se za tuning sceno bi blo prekrasno, tko pa se ni javil nihče...edini, ki se je javil je vepar pa še ta tako al tako sodeluje na dragu...

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Sr jun 04, 2008 10:04 pm

rumena ibiza je napisal/-a:oky šov v soboto je, ni točkovanja ni ničesar, gre se za druženje in predvsem za drag race...

tkole, dolenci in belokranci, ki hodite z nam na srečanje itd. imate priložnost, da se meni javite, če bi radi svoj avto razstavljali ali kakorkoli sodelovali pri šovu..

dragi prijatelji, ki ste se z mano nekaj let srečevali na portovalu, naj vam povem, da hvala lepa, da ste se javili za pomoč, mislim sramota, niiittt eden se od dolenjcev ni javil...ne za pomoč ne za srečanje, nekaj belokranjcev se je uglavnem vse skp nč...
če bi se zbrali v takem številu kot smo se za tuning sceno bi blo prekrasno, tko pa se ni javil nihče...edini, ki se je javil je vepar pa še ta tako al tako sodeluje na dragu...

Skoda,da ni tock in da je drag kar tako---druzenje vse skp. in skoda da ni pri organizaciji kaksni ljudje, ki imajo mal vecji budzet in majo radi to stvar. In mate se to nesreco, da ste nabili vstopnino in je v blizini velik avtoshow. verjamem, da ti dz-ji in vse skp treba placat, samo mogoce bi bilo treba za prvic kej bol vsakdanjega prpelat.
Lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr jun 04, 2008 10:11 pm

vem..
nisem organizator, sem organizator srečanj v novem mestu se pravi druženj in poznam in imam kontakte vseh tako, da zato sem jaz zadolžena,da le zberem vse dolence pa belokrance kot za vsak meet...
drugače pa vem jst bi prestavla na 28.sigurno nardila emmo, točkovanje stylinga in bi blo drgač...
ampak ne morem nisem organizator..

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Sr jun 04, 2008 11:21 pm

Verjamem ja....ampak pac tko je...ze jst poznam dva, katera sta mela namen ful dat v to in dobit avte ampak so doloceni not, ki se samo rinejo in nic ne dajo, tko da je vse propadlo. ampak vseen upam, da bo tudi na dolenjskem en avtoshow uspel...Lp

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Sr jun 04, 2008 11:46 pm

Škoda da bo tolk velika vstopnina...pa še vzporedno s kočevskim :?
Me pa zanima kolk bo folka :roll:

ThoreX
Nov uporabnik

Napisal/-a ThoreX Če jun 05, 2008 8:33 am

potem drag race je 100% v soboto ? Saj vreme pomoje bo malo oblacno dezja pa ne bo .. Bo saj fletn da se nam nebojo masine segrevale =) Jest pridem za ziher (dragat)

Lp ThoreX ;)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Če jun 05, 2008 9:02 am

Pravkar govoril z organizatorjem po telefonu...zadeva bi naj bila speljana to soboto...vsaj oni delajo na tem :?
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
GUFY
Nov uporabnik

Napisal/-a GUFY Če jun 05, 2008 10:33 pm

Upam, da ne bo kakšnega dežja držimo pesti za sonce in da bo končno izpeljana prva dirka v Sloveniji v tej sezoni. :lol:

ThoreX
Nov uporabnik

Napisal/-a ThoreX Pe jun 06, 2008 8:48 am

Jest tudi upam .. zaenkrat vreme kaze slabo .. samo ju3 bo govoto bolje .

Lp ;)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe jun 06, 2008 10:17 am

PO BESEDAH ORGANIZATORJA BO DRAG V VSAKEM VREMENU.

Se vidimo

lp
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne jun 08, 2008 9:36 am

zadeva je bla izpeljana, moram pohvalit organizatorje, da je blo vse skup fajn urejeno, edino vreme jih je zajebalo zvečer in se je ves folk pobral domov že ob 9ih. bi se mogl z ahangar zment, pa še kak šotor zunej potegnt tle na asfaltu, da neb blo blata pol za večerni žur pa bi blo po mojem res odlično.

no, za prvič same pohvale z moje strani

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po jun 09, 2008 8:03 am

Ta show je bil sicer moj prvi show, tako da kake primerjave sicer ne morem delati, ampak meni (in tudi moji boljši polovici!) je bilo odlično. Vzdušje dobro, tekme v dragu napete, cena v redu ( 5€ za cel dan zabave se mi ne zdi pretirano glede na to da toliko dam za ogled slabega filma v kinu..) in nenazadnje... odlična pleskavica od 'gedžota' :lol: Pohvale organizatorjem, pridem tudi naslednjič..

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jun 09, 2008 11:37 am

a smo mi bli v soboto na istem dragu????

tolkec liga

štartavanje kot na ilegalcih...vsaj žensko bi vzeli

prosim bodmo realni ne bom našteval in pljuval

upam, da še kdaj nardite ampak bo treba dost stvari boljši nardit...dost stvari...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Sr jun 11, 2008 11:36 pm

Kje lahk vidm slike?

Uporabniški avatar
NaDjA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a NaDjA Sr jun 18, 2008 1:09 pm

Honda Civic VTI

Dauid
Nov uporabnik

Napisal/-a Dauid To sep 30, 2008 8:59 pm

Kdaj bo spet drag? neki je blo obljubljeno jeseni

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač To sep 30, 2008 9:07 pm

pr nas tema... mi hodmo dregat u tujino-madzarska -zelo pogosto,pa tudi hrvaska.lp m
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost