jakaracman je napisal/-a:1. Ja, časi po celem dnevu drgnjenja. Megane je naredil 3 kroge za probo in 3 na čas, kot vsak drug na lestvici AM. Tako je pravilo.
Boste morali pa dat možnost da takrat ko testirate, pokličete še koga od zunaj s svojim avtom pa naredite primerjavo. Mislim, da bi po šestih krogih črn evo 9 dosegel enak čas, če ne boljši.
jakaracman je napisal/-a:2. Tudi tista micka je bila na semi slickih, pa vsaj 50% več konjev od megana ima ... In tudi ostali niso "iz trgovine", kot je Megane (in ostali na AM lestvici)
Ni dost razlike med toyo 888 in semi slick gumami, oboje so namenjene prav takim vožnjam.
jakaracman je napisal/-a:3. Jabolka z jabolki. Kriterij za AM lestvico je preprost: avto, kot ga je mogoče kupit in registrirat. Brez predelav in zamenjav ...
Hmm, kdo je začel? M3 in EVO sta bila prvo omenjena iz vaše strani, ko ste ugotavljal koliko je megane boljši. Sicer pa po testih gre EVO 10, vsaj ta z vašega testa nekako tako kot subaru legacy turbo, impreza ga poje za šalo (vsaj po zadnjem testu tega avtomobila, gre ta avto ne najbolje in na splošno je bolj čuden - pomoje da bi rabu en temeljit servis, ker se ljudje, ki so ga testiral zelo pritožujejo, da resnično ne gre nikamor)
jakaracman je napisal/-a:4. Malo boljši vozniki? Hmmm, nisem opazil da bi kdo od njih rezultatih kake dirke bil omenjen med najboljšimi ... AMjev voznik ima doma kup pokalov ...
Nihče ni napisal najboljši, niti jih nihče ne šteje k najboljšim, niti ni nobene dirke, na katerih bi oni tekmovali, napisal pa sem samo malo boljši vozniki - jaz jih štejem med malo boljše.
Verjamem, da ima vaš voznik kr nekaj pokalov doma. Tudi jaz jih imam, pa sebe ne nazivam z najboljšim voznikom, niti ne z malo boljšim, sem povprečen voznik, ki mu rata kdaj pa kdaj tudi stat na stopničkah s pokalom in pohvalo v roki.