Holja tudi z moje strani.
IN TURBINCA JE ZAVLADALA V SLOVENIJI
Sam sem zelo zadovoljen, ma kaj zadovoljen, sploh ni besed oz. s kolegom nimava besed. Prvic sva bla na takem drag race-u. Naj priznam da sploh nisem vedel da kaj takega obstaja v sloveniji. Se dobro da mi je enkrat eden poslal spletno stran tega foruma

. Tudi sam sem uzival ob voznjah, se najbolj me je veselilo ker so turbo motorji nardil tako stalo kot so jo. Sem bil kar na njihovi strani, ker imam tudi sam isti motor. Tista Ibiza se je dobro drzala in moje presenecenje dneva - S3. Sicer bi se moral lastnik Ibize se malo bolj naucit speljevanje in bi se kje zmagal. Gume so se prevec in prevec vrtele v prazno. Kako sem uzival ko je S3 pometel s Type R

. Sem imel zraven 3 nadebudne zagovornike hondic. Pa te njihovi obrati 7,8,9 jurjev. Skratka top. No potem so le obmolknili, ko jih je turbinca postavila na realna tla, he he . Se je pa ena prekleto dobro drzala. Fantje bo treba zadevo se mal navit, da se bo 10 jurjev vrtela

. Samo druge po svetu pa baje da je drugace. En kolega se dopisuje z nekom iz tujine. Katera drzava je ne vem. Tam pa baje ni sale s hondicami. Imajo probleme celo EVO-ti 7 z njimi. OPPA !!!
Mi lahko kdo posreduje s temi naslovi v avstriji. Tam mora biti kr zanimivo. Sedaj ce je to res, tam kar vsak jurja mark in gremo. Kdor zmaga vse pobase. LIPA. Sicer se je videlo kako sta avstrijca zagreta. Tist s corso je enkrat malo zajebal start in je potem tekom pospesevanja tako udaril po volanu da je kaj. Skoda da je letos zmagal opel, ker ce ne bi itak drug let prisel tale avstrijec s svojo masino.

Tako pa kaj ce host saj je opel prvi.
Pa kdo je rekel da je iz LJ do MB slabi dve uri voznje, cudn ce nisem bil gor prej kot v eni uri, je pa res da je blo treba potem zavit mal na bencinsko in ocistit sipo, ker je bilo vse prekleto zrajhano

. Nazaj je blo pa sploh zakon. Sem prav cakal in docakal. Mercedes 320S CDI, ajej potem so sele bili tilti.
Ce zakljucim - za naju s kolegom POPOLN dan. TISANJE po avtocest ogled tekmovanja, tisanje nazaj do LJ, potem se malo podit te bemwle po LJ -> ITAK. In se idealna linija do doma.
HAUK govoril sem