LoCo je napisal/-a:Ločevanje je samo za končne rezultate in objave na racelande domači strani.HaMzO je napisal/-a:a mamo 'fotografi' vstop na dirkališče - na travnate površine?
Lahko. Če te kdo povozi pa sam odgovarjaš.
pinjas je napisal/-a:zanimiva ideja3 klase.
1. serijski avtomobil z road legal gumami ( r888 in podobne odpadejo)
2. serijski avtomobil z dirkalnimi gumami ( r888 so semi dirkalne)
3. predelan avtomobil z gumami po lastni izbiri to pomeni open
Ločevanje po moči nima pomena ker če pogledaš udeležence so vsi nad 200hp ali celo nad 300hp. Lahko pa se pride tudi z fiat seicento če se želi ni noben problem, če se hoče bit med prvimi tremi potem pa je treba izbrat močnejši avto pač.
seat je napisal/-a:Hm morm danes zvedet kako sem v službi in,če sem fraj bi tole mene zanimalo.Je pa res,da avta še nisem preveč navajen,ker sem komaj zaj začel malo vozit naokol tko,da...sem še amater kar se dirkanja tiče.Bi blo pa fletno mal v galop spravt konje to pa ja.
Do kdaj se pa lahko prijavmo...ko bo polno ali je datum tudi določen.
pinjas je napisal/-a:točno tako clio 1.4 in evo v isto klaso. Pride se dirkaz na čas torej izbira je tvoja s katerim avtomobilom se boš prijavil.
Lahko s erazdeli smao na dve klasi še potem FWD in 4WD in ostalo enako smao glede gum
http://www.youtube.com/watch?v=xM3AnTS1vBw poglejte si. problem je pri nas ker nimamo dirkališč in je treba vporabljat kartodrome.
X-Hair je napisal/-a:A se lahko prijavim![]()
Mam enga starga golfa, ki mi že "malčk" pije olja.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
_BiStRi_ je napisal/-a:Hamzo
Nagradno uprašanje zate in za tem, če pravilno odgovoriš sledi še eno uprašanje![]()
Koliko je hitrejši na progi kot je Raceland, avto z slick gumo proti avtu z serijsko gumo?
GodOfAll je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:jaz če bi vozil bi se sam prijavil v najmočnejšo skupino, pa magar da sem zadnji, sam da tebe pa locota prehitim
Skrajn čas da si kupš Avto in se naučiš dobr vozt.
Ne verjamem da se bo bistriju pa lokotu še 15 let dal 'dirkat'.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost