mtl je napisal/-a:A se bo dalo še kaj potegnit?![]()
![]()
Namreč tokrat gredo gume do žic...![]()
Če ne bo prej kanta zmrznila.
Malo verjetno... Ampak če boš peglu vsakič k boš na progo pršu boš pomojem lahko do žic sprasku brez težav

mtl je napisal/-a:A se bo dalo še kaj potegnit?![]()
![]()
Namreč tokrat gredo gume do žic...![]()
Če ne bo prej kanta zmrznila.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
GodOfAll je napisal/-a:mtl je napisal/-a:PS: Jaz bi pa imel dež. Potem je več odvisno od voznika.
Hehe, pa zimske vržem gor.
Ja, sploh če maš 3mm gume in avto nastavljen za suho cesto in je na mokrem serijski hitrejši.
bojc T je napisal/-a:Men za vozit mi je vsen kaj je, sam mi gre pa na k...c po tistmu dezju caplat, pa ves moker mah kar naj bo lepo
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
UrbanD je napisal/-a:Jz sm se tut lihakr prjavu =) Moj prvi time-attack da bom vozu; sicer pa sem bil na vseh ampak vedno kot foto/snemalec
mtl je napisal/-a:wuky je napisal/-a:ni prispela... sem dopisal
Torej event bo?![]()
![]()
![]()
![]()
Ali koliko jih je še treba skupaj spravit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov