Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Huda nesreča Marina Čolaka (neuradno)

Napisal/-a cruiser1 Pe nov 05, 2010 9:51 pm

rok46 je napisal/-a:ne bit zdej usi svetniki in obsojat. noben izmed vas ni nikoli zganjal norčije za volanom ne? grete vsi svoj adrenalin spuščat po dirkališčih ne? nobenemu se ne more nič tazga zgodit ne? in lahko nadaljujem... zgodba bi bila drugačna če nebi bil znan voznik, če nebi bil sin bogatega očeta, če nebi imel dobrega in hitrega avtomobila...nadaljujem?

Jaz za tega Marina prvič slišim. In NE ne delamo vsi norčij po cesti in ni nam potrebno adrenalin sproščat ne na javnih cestah ne na dirkališču! In zgodba nebi bila nič drugačna, če bi bil to nek neznan voznik.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe nov 05, 2010 10:20 pm

TurboMan je napisal/-a:Slika

se prav čolak ni bil privezan in je v bistvu zaradi tega preživel?
heh

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe nov 05, 2010 10:23 pm

W|zz je napisal/-a:se prav čolak ni bil privezan in je v bistvu zaradi tega preživel?
heh

Toliko o vse mogoči šari za boljšo varnost v avtomobilih.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe nov 05, 2010 10:24 pm

najverjetneje res ni bil privezan, drugače ne padeš kr tako ven.....

in še dekle, ki je bilo privezano
http://www.dubrovacki.hr/clanak/16319/i ... ica-godine

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Pe nov 05, 2010 10:37 pm

cruiser1 je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:ne bit zdej usi svetniki in obsojat. noben izmed vas ni nikoli zganjal norčije za volanom ne? grete vsi svoj adrenalin spuščat po dirkališčih ne? nobenemu se ne more nič tazga zgodit ne? in lahko nadaljujem... zgodba bi bila drugačna če nebi bil znan voznik, če nebi bil sin bogatega očeta, če nebi imel dobrega in hitrega avtomobila...nadaljujem?

Jaz za tega Marina prvič slišim. In NE ne delamo vsi norčij po cesti in ni nam potrebno adrenalin sproščat ne na javnih cestah ne na dirkališču! In zgodba nebi bila nič drugačna, če bi bil to nek neznan voznik.

Se povsem strinjam s cruiser1. Sam nikakor nisem svetnik, mi pa v 10letih na cesti ni padlo na pamet brezglavo ogrožanje drugih udeležencev v prometu, tako da tako početje vedno in povsod obsojam. Sama misel, da gre nekdo sproščat adrenalin na javno cesto in s tem zavestno ogrožat druge udeležence prometa, pa je tako primitivna, da je sploh škoda komentirat - upam, da se ne srečamo na cesti.

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Pe nov 05, 2010 10:46 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Jaz za tega Marina prvič slišim.

Zgleda da zelo slabo spremljaš dirke, če še nisi slišal za njega?
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe nov 05, 2010 11:30 pm

skopusnik je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

Ne, zelo slabo! Sploh jih ne spremljam. ;)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe nov 05, 2010 11:50 pm

skopusnik je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

A je to kaznivo ali greh?

Škoda lepotice ampak to so stvari, ki jih je treba žal sprejeti, če divjaš pa ne glede na to ali na cesti ali na dirkališču saj se tudi tam dogajajo nesreče. To, da je pas "nevaren" je pa bedarija ker take zadeve se ne zgodijo pogosti. Več ali manj rešuje življenja, kdor se pa ne bo privezal zato ker bo rekel "kaj če se prebrnem in avto zagori" je pa oprostite b****r.

A se samo meni zdi ali se ti Ferrariji prepogosto ko se zaletijo vnamejo? :shock:

Še enkrat, sožalje vsem, ki so izgubili punco v tej nesreči, Marinu, vozniku v 350Z (ker mi najbrž ni lahko) in nasploh vsem, ki so kdajkoli imeli koga, ki je umrl v nesreči po neumnosti ali zaradi divjanja. To je (žal) del avtomobilov tako kot to, da če plezaš po drevesu, da lahko dol padeš.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

wroom
Nov uporabnik

Napisal/-a wroom So nov 06, 2010 12:02 am

Mislm da ni noben od vas v položaju da pametuje...

Temo sem dal z namenom med tekmovanja...Mislm da je potrebno to temo zakleniti !
Saj je dosegla svoj namen, ljudje ki jih track dayi in dirke zanimajo so obveščeni.

In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah! Nekaj je moglo iti hudo narobe.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So nov 06, 2010 12:14 am

Noja takole rata če se "igrata" dva po avtocesti. Meni se je h sreči pred 10-imi leti tak princip sešel, njemu se žal ni, zato sožalje svojcem.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So nov 06, 2010 12:21 am

Shit:(
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 So nov 06, 2010 12:35 am

wroom je napisal/-a:
In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah! Nekaj je moglo iti hudo narobe.

:roll:

Očitno sta bila onadva še najbolj prepričana v to kako zelo izjemna voznika sta in prav to je tisto, kar je bilo hudo narobe.
Zadnjič spremenil cruiser1, dne So nov 06, 2010 1:51 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 06, 2010 12:48 am

:DDD :roll:
Tipa totalno neodgovorno divjata po cesti, en se zakanta, sopotnica izgubi življenje in nekdo na avtomobilizmu pametuje kako bi bilo manj nesreč, če bi znali vsi tako voziti,

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So nov 06, 2010 1:39 am

wroom je napisal/-a:...In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah! Nekaj je moglo iti hudo narobe.

Izjava meseca!! :roll:

Hočeš morda povedat, da če bi bilo takih res samo 20 %, se ostalih 80 % ne bi zaletavalo? :roll: :-P

Ali se motim in si mislil drugače? Morda si pod "izjemen voznik" mislil tole?

...Svjedoci su, neslužbeno doznajemo, rekli kako su se Ferrari i Nissan utrkivali velikom brzinom. Divljali su po cesti, pretjecali ostale automobile, vozili slalom, ponašali se kao da su sami na cesti i kao da voze autoutrke....

...Njegovi poznanici tvrde da je često u Ferrariju, registracijskih oznaka MARIN1, znao juriti Zagrebom i prolaziti kroz crveno na semaforima....

Nekaj je tu res hudo narobe - pa s tem ne mislim teh dveh idiotov na cesti (+ tistega danes (oz včeraj) na AC Lj >> Kp s črnobelo imprezo (morda Evo, sem moral bit pozoren na druge stvari), ki je prehiteval po desni (tudi po desni bankini) ter vozil slalom na milimetre pri 130++. Seveda se ne bi izšlo brez hitrih refleksov voznika MB-ja in ostalih. Mi bi pa preštevali mrtve, kot v tej temi. In tudi on je to "izjemnost" dokazoval neki plehpički - verjetno predvsem zato, ker ji v postelji ne more...).

Žal so spet nastradali nedolžni, izjemen i**** pa je "v šoku". Bogi...

wroom je napisal/-a:...Mislm da je potrebno to temo zakleniti !
Saj je dosegla svoj namen, ljudje ki jih track dayi in dirke zanimajo so obveščeni.

Če ti je res kaj do obveščenosti, raje "izjemnosti" dodaj idiotizem, neznanje, nesposobnost in neprofesionalnost. Bo šlo? Če ti bo uspelo, jo morda res zaklenemo.
Do takrat pa očitno take teme rabimo, da vsaj nekateri spoznajo, za kaj v resnici gre...

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG So nov 06, 2010 1:42 am

wroom je napisal/-a:In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah!

Ko bi vsaj MALO pomislil preden si napisal tole izjavo! Še nikogar nisem užalil na nobenem forumu, ampak ti si pa en navaden b****!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So nov 06, 2010 1:51 am

Speedfighter je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:

Se povsem strinjam s cruiser1. Sam nikakor nisem svetnik, mi pa v 10letih na cesti ni padlo na pamet brezglavo ogrožanje drugih udeležencev v prometu, tako da tako početje vedno in povsod obsojam. Sama misel, da gre nekdo sproščat adrenalin na javno cesto in s tem zavestno ogrožat druge udeležence prometa, pa je tako primitivna, da je sploh škoda komentirat - upam, da se ne srečamo na cesti.

A zato maš nick Speedfighter :lol:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So nov 06, 2010 8:04 am

Čolak bi moral za tole v zapor, ker je posredno kriv za smrt tiste mlade ženske, tista dva v NIssanu pa ravno tako.
Vendar sem prepričan, da se bodo vsi izmuznili ko pezdeta češ nesreča z denarnimi kaznimi.

Kako je lahko profi voznik tako naduto tele, ki se vehementno obnaša in izživlje izven dirkališče je beyond me - da sem oče tega dekleta bi ga lastnoročno zadavil; ko nekoga kot voznik sprejmeš v svoj avto si avtomatično odgovoren za njega.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So nov 06, 2010 8:21 am

INFINITI je napisal/-a:Čolak bi moral za tole v zapor, ker je posredno kriv za smrt tiste mlade ženske, tista dva v NIssanu pa ravno tako.
Vendar sem prepričan, da se bodo vsi izmuznili ko pezdeta češ nesreča z denarnimi kaznimi.

Kako je lahko profi voznik tako naduto tele, ki se vehementno obnaša in izživlje izven dirkališče je beyond me - da sem oče tega dekleta bi ga lastnoročno zadavil; ko nekoga kot voznik sprejmeš v svoj avto si avtomatično odgovoren za njega.

Sem malo preletel temo in se z napisanim nebi mogel bolj strinjati.

lp

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ So nov 06, 2010 8:57 am

wroom je napisal/-a:In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah!

Ammmm ... mislim, da si si s to izjavo zaslužin en privesek k nick-u :nae

Ja očitno, da je šlo nekaj hudo narobe ... punca je mrtva ... ne g srat, da je šlo nekaj narobe :roll:

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 06, 2010 9:17 am

wroom je napisal/-a:In še Marin in Dado sta izjemna voznika če bi bilo samo 20% ljudi tako dobrih voznikov se ljudje nebi zaletavali na cestah! Nekaj je moglo iti hudo narobe.

Se pravi, če bi bilo 20% takih voznikov kot sta tadva, ki sta povzročila nesrečo s smrtno žrtvijo se potem ljudje ne bi zaletavali? :/:o:/

In kolikor vem profesionalni dirkači zaradi takih zadev izgubijo licenco. V bistvu imajo težave že, če jih ustavijo pri prehitri vožnji.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost