Pa očitno samo 4 * , ker niker ni CUP dopisano.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Imam vprašanje kako je z pravilnikom, je to to, kar je na spletni strani? In kdaj se preskoči razrede pri koliko točkah?
Manjši popravki pri gumah še sledijo. 60 točk = preskos razreda.
ManIAK je napisal/-a:...
Hotu sem sam povedat, da clio RS ni enako clio RS Cup. Ta pa je enak clio r27, torej bi blo pošteno da se za CUP podvozje doda še ena zvezdica.
Schkorc je napisal/-a:[
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
ManIAK je napisal/-a:Hotu sem sam povedat, da clio RS ni enako clio RS Cup. Ta pa je enak clio r27, torej bi blo pošteno da se za CUP podvozje doda še ena zvezdica.
By contrast, the new Cup chassis gets damper settings that are 15 per cent stiffer than the 197 Cup’s.
Clio 200 has the claimed 20 per cent more low-end torque than the old 197.
7.5 per cent quicker steering rack
...shortening of first, second and third gears do give a slight improvement on the rather leggy feel of the 197. Furthermore, the new Cup chassis feels subtly sharper than that of the 197...
LoCo je napisal/-a:Marko_mx-3 je napisal/-a:Imam vprašanje kako je z pravilnikom, je to to, kar je na spletni strani? In kdaj se preskoči razrede pri koliko točkah?
LoCo je napisal/-a:1. 61 točk je preskok se pravi če jih maš 60 si še v isti klasi
2. Poklič ob 7h in pridi pol na time attack ce upas... I know who you are.
3. Fiat Coupe 2.0T je daleč najboljši avto tko da bo ostal tam kjer je ! (bomo popravl)
Drgač pa še vedno čakam vaše sezname / predloge glede osnovnih klasifikacij.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost