naliM je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:samo ce odstranis rezervno kolo potem nesmes vuferja
Kaj pa CDji iz wechslerja? Koliko od petih jih moram pustiti notri, da še ne padem v TAU?
cdje lahko odstranis ce bi bili dvdji potem pa ne
naliM je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:samo ce odstranis rezervno kolo potem nesmes vuferja
Kaj pa CDji iz wechslerja? Koliko od petih jih moram pustiti notri, da še ne padem v TAU?
Matjaz46 je napisal/-a:naliM kaj si spremenil na avtu od prejšnjega leta!!
Pa če je Drmo mogoče tukaj me zanima kaj je on spremenil od prejšnjega leta na avtu!
Hvala
Lp
Matjaz46 je napisal/-a:Fajn!
Se pa poznata te dve malenkosti, 3s!
Čestitam za prvo mesto!
naliM je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Fajn!
Čestitam za prvo mesto!
Hvala, kot vidiš iz časov, je bilo zelo na tesno. Faktor sreče je imel glede idealnega kroga in prometa na stezi odločilno vlogo, saj je bil par minut pred zaključkom seanse vrstni red na vrhu TAM čisto drugačen.
Matjaz46 je napisal/-a: Za drmota me zanima kaj dela v TAM če se je prejšnjo leto z istim avtom vozo v TAU!
Veš ti kaj glede tega!!
Matjaz46 je napisal/-a:naliM je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Fajn!
Čestitam za prvo mesto!
Hvala, kot vidiš iz časov, je bilo zelo na tesno. Faktor sreče je imel glede idealnega kroga in prometa na stezi odločilno vlogo, saj je bil par minut pred zaključkom seanse vrstni red na vrhu TAM čisto drugačen.
hja
Če povem po resnici mi gre na živce kak so avti klasificirani in postavljeni v klase, ampak kaj moremo, vendar vseeno mislim da bi vsi morali bit pošteni in dat avto v tisto klaso ki spada! Za drmota me zanima kaj dela v TAM če se je prejšnjo leto z istim avtom vozo v TAU!
Veš ti kaj glede tega!!
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Matjaz46 je napisal/-a:Drmo kaj pa si spremenil pri menjalniku, ker v klasifikaciji piše tak: Neserijski sekvenčni/pol-avtomatski/dog-ring (brez sinhronov) menjalnik-avtomatska reklasifikacija – UNLIMITED!
Drugače pa hvala da si povedal.
Loco zakaj me napadaš, ti bi moral bit prvi ki bi pregledal vse avte in papirje kaj so napisali, pol bi se vsi strinjali. Jaz se sedaj pogovarjam z dirkači, ki mi lepo povedo kaj imajo predelano in bom s tem tudi zadovoljen.
Sicer pa ni važno al ma avto 50 konjev, če ima neke rally hude predelave bo pač spadal v TAU!
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
_B3yBo_ je napisal/-a:ja ja vi kr gulfejte![]()
mogoce vs pridem pogledat kot fotograf. Bom videl kako se bo casovno se islo...
_B3yBo_ je napisal/-a:delam, tako da bi prisel sele okoli 4 ure... mislim pa da je to tebi prepozno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost