Drugače po dveh kolesih (recimo samo po levih ali desnih) se večkrat peljem (tudi s Twingom)

, ampak samo po sprednjih je pa tudi zame novo

. Bom začel razmišljati, da predelam avto v kaj takšnega:
VIDEO 
.
Škoda, da ni kdo posnel/pofotkal, ker me res firbec matra kako je to zgledalo (BTW v avtu nisem imel občutka, da sem v zraku

).
Kar se pa samega eventa tiče, je bilo pa res super. Tudi ta sistem z enim hitrim krogom ni napačen in je čisto nasprotje ravno tistega, kar je bilo do sedaj glavna lastnost TimeAttacka (torej, da imaš na voljo nešteto možnosti/ponovitev za dober rezultat). To sedaj je bilo pravo tekmovanje, kjer moraš najti pravo razmerje med pazljivostjo in hitrostjo za dober rezultat. Mogoče je samo en krog res malo huda, čeprav po drugi strani je pa ravno zato še bolj napeto

.
No tudi vreme je bilo odlično, čeprav ne bi imel nič proti, če bi bila kakšna stopinja več, da bi lahko še zadaj zmontiral dirkalne gume in tako mogoče celo konkuriral
uros3nju

. Ali pa, da bi bil kak ogrevalni krog več, da mi ne bi bilo treba tako besno ogrevati gum

.
BTW Wuky, a imaš mogoče tudi najboljše čase kvalifikacij (torej TOP čase do 14:30)? Če jih imaš, bi jih lahko zraven TA#10 rezultatov prilepil

.
LP, Primož