maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:maky je napisal/-a:Matt je napisal/-a:samo enkrat mormo se Makyja prepricat da bo peljal en drag. :P :P :P če upa
prepriči mojo punco :P :P :P
jaz bom pa vozil na uradnih![]()
![]()
Ker beden izgovor, pa zmer je sam na dragih...![]()
Maky, če ti je škoda avta, povej tko, ne pa da se neki matraš v skalo, itak te bo vsak razumel, ker je point tvojega avta styling... Podobno kot mojega.![]()
Joža ti kr požen, z avtam nima bit kej, edin če boš sklopko žgal...
ni izgovor bolj dogovor... jaz ne dregam,punca pa ne manično kupuje oblek in čevljov in kaj ti jaz še vem kaj...
Type-RCivic je napisal/-a:maky je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:maky je napisal/-a:Matt je napisal/-a:samo enkrat mormo se Makyja prepricat da bo peljal en drag. :P :P :P če upa
prepriči mojo punco :P :P :P
jaz bom pa vozil na uradnih![]()
![]()
Ker beden izgovor, pa zmer je sam na dragih...![]()
Maky, če ti je škoda avta, povej tko, ne pa da se neki matraš v skalo, itak te bo vsak razumel, ker je point tvojega avta styling... Podobno kot mojega.![]()
Joža ti kr požen, z avtam nima bit kej, edin če boš sklopko žgal...
ni izgovor bolj dogovor... jaz ne dregam,punca pa ne manično kupuje oblek in čevljov in kaj ti jaz še vem kaj...
PAMETEN DOGOVOR
maky je napisal/-a:oppa...
to bi blo pa zanimivo vidt....
a to čez celo sezono izzivaš al samo 1 drag?
eXtreme je napisal/-a:tisti ki se najbolj hvali ponavadi zataji.
saj se lepo vidi njegov ignorantski odnos do zoranwagena.
kako pa je s tisto L Delto od Lordfebota, ali od koga ze je? so potem kaj preizkusili?
I smell bullshit, al kako se ze rece
zoranwagen je napisal/-a:btw: Vrjemi, da je vsevedov avto hiter res pa je, da je voznik mazde totalen bebec in pameten šofer mx3 bi znal marskaj več potegnit iz tega avta!
Type-RCivic je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:kako pa kaj kaze z izzivom mojstra![]()
![]()
Dosedaj me ignorira!
Rad bi v SG proti njemu vozil tako, da še imam 4 mesece časa, da ga prepričam!
Jaz sem skoraj preprican da bo on vozil vse dirke - prides v SG, se prijavis v njegov razred pa je
mazda-mx3 je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:btw: Vrjemi, da je vsevedov avto hiter res pa je, da je voznik mazde totalen bebec in pameten šofer mx3 bi znal marskaj več potegnit iz tega avta!
hehe to pa je najvecja pohvala ki jo je mx3 kdarkoli dobila
zoran ka te mam rad LOL
ma kaj ta vseved res tako slabo vozi?
al spara avto?
al se mu zatakne gumbek za NOS? (no ne prav ZA nos ampak od NOS-a)
zdej vem zakaj me ljudje ne marajo ko vidijo moj nick....ampak jaz nimam nic skupnega s tem tipom......
Zoran pa vso sreco ob morebitnem dvoboju in prihrani se kak cevapcic za nas primorce, ce pridemo na drag hehe
salesky je napisal/-a:zoranwagen: kaj a ti nebi mogu it na legalen drag in z njim furat? Bi bla lahko u isti kategoriji? Glih tako bi dokazal svoje (če bi ga pihnil).
LP
mazda-mx3 je napisal/-a:zdej vem zakaj me ljudje ne marajo ko vidijo moj nick....ampak jaz nimam nic skupnega s tem tipom......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov