KLOWN je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Ja 5. gen šljivik z gigantskim spojlerjem pa type r nalepko zadaj pa nikamor ni šlo.....
še autof ne poznaš kak zgleda
Dejan_S2 je napisal/-a:Lini je napisal/-a:
Kaj pa če bi se midva zmenla in prpeleš ti tudi tačrnega stroja dol na naslednji TA, pa probamo kako bo šlo? Js sm se tut prpelu dol z idejo v glavi da bo to šlo. Ampak dirkanje po netu in po lokalnih cestah ni drikanje po pisti in na čas.
Sem sicer vsaj 95% v letu v tujini, Nizozemska, ampak če bom slučajno takrat doma in če bo takrat moj S2 vozen, bom seveda prišel![]()
Drugače, kakšni videi fantje? Plis!![]()
Koliko je proga dolga drugače, koliko zavojev ima, ter koliko metrov so dolgi najdaljši ravni odseki?
drmocar je napisal/-a:Lastnika Rover-ja, starejšega gosopoda tudi jaz ne razumem. Glede na to kakšne je delal po progi, se ne čudim pripetljajem v box-ih. Če je nekdo hitrejši, ga spustiš naprej. Jest recimo sem vozil 56s, roverja 1:00+, pa me je, kot je že nekdo drug napisal, zapiral kot da smo na formuli 1Uničil mi je celih 5 krogov, ker karkoli sem naredil ni me spustil naprej (blendal/trobil/..)...aja, se opravičujem, me je spustil...zadnji krog, na ciljni ravnini, ko je fant že mahal z rdečo zastavo.
![]()
![]()
Mislm, a je tako težko poslušat/razumet pravila ki jih LoCo vsakič znova pove? Če si normalen, mislim da ne...
drmocar je napisal/-a:Drugič bom moral malo bolj gledat s kom grem na progo, kar bi tako ali tako moral vedno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov