Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 7:13 pm

v prejsni temi imas kar nekaj videov
Slika

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ Ne avg 08, 2010 7:14 pm

KLOWN je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:Ja 5. gen šljivik z gigantskim spojlerjem pa type r nalepko zadaj pa nikamor ni šlo.....

še autof ne poznaš kak zgleda :(

In z tem si pomagal......kako? Takšna je bila - klik - seveda z omenjenim spojlerjem. Barve je bila pa temno modre in tudi prehitevati je moral par avtov, ki so šli dol na hlajenje. Ne rečem, če bi prehiteval normalno :? pa razvijanje obratov mimo proge ravno tam, ko zavijajo avti dol itd. :?

Uporabniški avatar
eXtreme69
Novinec

Napisal/-a eXtreme69 Ne avg 08, 2010 7:35 pm

Men je blo super, temperatura ta prava, vidljivost super, škoda edin ker gume niso ble to kar sem od njih pričakoval... skundo pa pol počasnejši z rainsport 2 od gy f1, ni in ni šlo! Očitno je res sam za dež :)

Drgač pa ker smo eni mal prej šli, a lahk en napiše kaj je blo? Kdo je vn zletu in a je vse ok? Policaji kje?
Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Ne avg 08, 2010 8:19 pm

Ja noč ima svojo moč. Jest konkretno nimam nič proti alkoholu ampak ve se kdaj in kje.

Organizatorja bi povprašal:

Ali gre na pisto lahko oseba pod vplivom alkohola? Koliko promilov je še dovoljeno, če je sploh? Kako to zagotavljate? Itd.....

Tukaj se skriva point.

Moje mnenje je, da mora imeti vsak aktivni udeleženec TA 0,0 promila , DRUGAČE NIMA KAJ ISKAT NE SAMO NA PISTI, AMPAK TUDI NA PARKINGU NE!

Da imajo nekateri strah pred policaji, to pa verjamem.

Samo v razmislek! ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 8:38 pm

Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 8:41 pm

evo vm slika honde

Slika

tudi sam sem drugace opazil vinjeno osebo ki je vijugala med avti in sem samo gledal kako bo pir zlil komu v avto
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne avg 08, 2010 8:47 pm

To glede alkohola se povsem strinjam. Sm se spomnil za včeraj kok mi je blo bedno, ko sem prišel dol s proge, čist suha usta, in pride punca s piksno laškega v roki in mi ponudi in sem pač naredil en požirek (itak sem šel pol na avtomat iskat za pit) in sem pomislil kok mora to bedno zgledat da tm en fura na polno po progi, pol ga pa vidiš z alkoholom v roki :D Že ko mi je sam rekla če ji primem pivo, če je mela kej drugega za prijet, se mi je zdelo da čudno zgleda :)
Skratka.. Sem popolnoma za 0.0 :tomidelej:

Uporabniški avatar
Lini
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a Lini Ne avg 08, 2010 8:47 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Lini je napisal/-a:
Kaj pa če bi se midva zmenla in prpeleš ti tudi tačrnega stroja dol na naslednji TA, pa probamo kako bo šlo? Js sm se tut prpelu dol z idejo v glavi da bo to šlo. Ampak dirkanje po netu in po lokalnih cestah ni drikanje po pisti in na čas.

Sem sicer vsaj 95% v letu v tujini, Nizozemska, ampak če bom slučajno takrat doma in če bo takrat moj S2 vozen, bom seveda prišel ;)

Drugače, kakšni videi fantje? Plis! :D

Koliko je proga dolga drugače, koliko zavojev ima, ter koliko metrov so dolgi najdaljši ravni odseki?

Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Ne avg 08, 2010 9:02 pm

Problem glede alkohola se pojavi, če pride do nečesa neljubega. Vsi vemo kaj je to. Sreča, da včeraj ni bilo nič hujšega in da je omenjena gospa odnesla "le z modricami in bolečinami", kaj če bi bilo kaj bolj tragičnega, pa ni važno ali je to voznik ali samo obiskovalec TA.

Pa spet vprašanje za organizatorja:

Kdo bi v takem primeru odgovarjal? Tam se točno ve kdo odgovarja!

Spet samo v razmislek.

Drugače pa TA prva liga. :D

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne avg 08, 2010 9:07 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:en posnetek

http://www.youtube.com/watch?v=R8d_GNDXbvY

Kul posnetek, se fajn vidi dogajanje.
Js svoje ravno uploadam.
Ej, sm dal dve tvoji slikci za 1 sekundo v posnetek, upam da ne zameriš in da nimaš nič proti, sej sm v description tut napisal da sta tvoji :)
Js nism uspel pravočasno dogajanja poslikat, pol je blo pa itak kar naenkrat konec.. :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 9:13 pm

na zacetku posnetka se lepo vidi kako crno micko odnese

ah nimam za kej bit jezn oz zamerit, ce si si sposodil slikce ;)
Slika

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Ne avg 08, 2010 9:21 pm

Noč je res mela svojo moč, vsak je rinu po svoje... drgač mi je blo pa všeč da je končno pršu tipo z mlinčkom, nek saxo, pomoje da niti vts ni bil, pelu je tko kt se šika in porezu peruti vsem imprezam v SM klasi. Končno.
Zadnjič spremenil GodOfAll, dne Ne avg 08, 2010 9:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Ne avg 08, 2010 9:24 pm

Bil je dirkalni saxo vts gr.N
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Ne avg 08, 2010 9:27 pm

Glede tistega Saxoja se moram strinjat. Očitno avto deluje v piko + šofer ki ga res pelje kot se spodobi :tomidelej:
Je pa sigurno VTS ker gre noro.. skoraj malo preveč :vc

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Ne avg 08, 2010 9:34 pm

Lastnika Rover-ja, starejšega gosopoda tudi jaz ne razumem. Glede na to kakšne je delal po progi, se ne čudim pripetljajem v box-ih. Če je nekdo hitrejši, ga spustiš naprej. Jest recimo sem vozil 56s, roverja 1:00+, pa me je, kot je že nekdo drug napisal, zapiral kot da smo na formuli 1 :roll: Uničil mi je celih 5 krogov, ker karkoli sem naredil ni me spustil naprej (blendal/trobil/..)...aja, se opravičujem, me je spustil...zadnji krog, na ciljni ravnini, ko je fant že mahal z rdečo zastavo. :roll: :roll: :roll: Mislm, a je tako težko poslušat/razumet pravila ki jih LoCo vsakič znova pove? Če si normalen, mislim da ne...

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Ne avg 08, 2010 9:40 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:evo vm slika honde

Slika

tudi sam sem drugace opazil vinjeno osebo ki je vijugala med avti in sem samo gledal kako bo pir zlil komu v avto

A tudi ti ga poznaš....(facebook dela svoje)....bomo vidl, kaj bo imel za povedat v obrambo... :twisted:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Ne avg 08, 2010 9:44 pm

drmocar je napisal/-a:Lastnika Rover-ja, starejšega gosopoda tudi jaz ne razumem. Glede na to kakšne je delal po progi, se ne čudim pripetljajem v box-ih. Če je nekdo hitrejši, ga spustiš naprej. Jest recimo sem vozil 56s, roverja 1:00+, pa me je, kot je že nekdo drug napisal, zapiral kot da smo na formuli 1 :roll: Uničil mi je celih 5 krogov, ker karkoli sem naredil ni me spustil naprej (blendal/trobil/..)...aja, se opravičujem, me je spustil...zadnji krog, na ciljni ravnini, ko je fant že mahal z rdečo zastavo. :roll: :roll: :roll: Mislm, a je tako težko poslušat/razumet pravila ki jih LoCo vsakič znova pove? Če si normalen, mislim da ne...

Ja se spomnim ko te je spustil mimo potem pa takoj zahodil gas za teboj. No saj si mu lepo gesto pokazal, jaz bi mu še v boksih kaj povedal.

Upam da so tej posti zadosten razlog da se pacienta (in vse njemu podobne) odslovi pri naslednjih TA, v dobro vseh.

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Ne avg 08, 2010 9:52 pm

Sem bil tako jezen, da sem šel takoj nazaj v vrsto, potem je bilo pa tako ali tako konec. Znesel sem se pa nad voznikom r19, kateri se mi je vsaj umaknil. Za to sem se mu že opravičil.
Drugič bom moral malo bolj gledat s kom grem na progo, kar bi tako ali tako moral vedno.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 08, 2010 10:01 pm

MR2_owner je napisal/-a:
A tudi ti ga poznaš....(facebook dela svoje)....bomo vidl, kaj bo imel za povedat v obrambo... :twisted:

jaz osebno ga ne poznam. sem se slucajno spomnil, da ima asko slikano hondo z njegovo, pa sem pobrskal
Slika

UrbanD
Nov uporabnik

Napisal/-a UrbanD Ne avg 08, 2010 10:22 pm

drmocar je napisal/-a:Drugič bom moral malo bolj gledat s kom grem na progo, kar bi tako ali tako moral vedno.

Glih zarat tega sem se jz včeri vedno probu nekak tko zment da smo šli v isti rundi gor nekak taki avti k smo prbližn iste cajte vozil pa je to to.

A fotk nima noben več? Iz proge pa to... :O
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov