gagi´d hype je napisal/-a:Ok...
Neki smo snemal, neki smo spacal skupaj..
Video je v full HD, je pa bla žal svetloba mal slaba (tut kamerca), da bi bli res lepi posnetki...
No kakorkoli, tole je ratal, upam da vam bo všeč...
http://www.youtube.com/watch?v=4IqiWPg_7aQ
Lp
HaMzO je napisal/-a:
hehe smehi na začetku
sam se vid da si mel še neki rezerve
__bambi__ je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:pa dost ovinkov si pomojm slabo spelu al pa mi deluje tko ko gledam preko kamere, oz bom ti povedu sam ko odpeljem par krogov..![]()
![]()
Pa bomo to dočakali v tem desetletju ali ne?
B|ind je napisal/-a:
V Krškem so pandurji nekaj okoli črnega Lancerja z oranžnimi feltnami hodili, kaj je bilo bo morda povedal lastnik.
N3N4D je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:
V Krškem so pandurji nekaj okoli črnega Lancerja z oranžnimi feltnami hodili, kaj je bilo bo morda povedal lastnik.
ja nic ustavli so me pa mi dali 250 eu kazni ter 3 kazenske tocke. 67kmh skoz naselje tako sem si sam kriv.
drmocar je napisal/-a:Sem bil tako jezen, da sem šel takoj nazaj v vrsto, potem je bilo pa tako ali tako konec. Znesel sem se pa nad voznikom r19, kateri se mi je vsaj umaknil. Za to sem se mu že opravičil.
Drugič bom moral malo bolj gledat s kom grem na progo, kar bi tako ali tako moral vedno.
HaMzO je napisal/-a:N3N4D je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:
ja nic ustavli so me pa mi dali 250 eu kazni ter 3 kazenske tocke. 67kmh skoz naselje tako sem si sam kriv.
to pa je kr velik pik za tako prekoračitev...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:3. Glede alkohola - redno sem spremljal tekmovalce in nobenega nisem videl z alkoholom, imam pa za situacije, ko bo kdo osumljen uživanja alkohola, vedno pripravljen alkotester. Če to ni samo po sebi umevno, v primeru da bo kdo poskušal voziti na Time Attacku pod vplivom alkohola bo tisti trenutek odstranjen iz tekmovanja in prav tako zaključil svojo kariero udeležbe na Time Attacku. Hitri avti in alkohol ne gredo skupaj... Kar se tiče pa gledalcev pa nekako ne smatram to kot moja stvar, saj je na racelandu lokal v katerem strežejo alkoholne pijače. Če se ga hočejo napiti naj se ga, dokler ne skačejo po progi in ne ovirajo dogodka, predvsem pa dokler se ne vozijo z avtom naokrog - ne delajo nič ilegalnega.
LoCo je napisal/-a:Še enkrat se vsem zahvaljujem za udeležbo, strpnost in konstruktivne kritike. Spet smo se nekaj novega naučili, naslednjič bo še boljše!
KiWito je napisal/-a:Vprašal bi pa še, če ima kdo kako fotko ali pa video, na kateri je R19?![]()
UrbanD je napisal/-a:A fotk nima noben več? Iz proge pa to... :O
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost