_B3yBo_ je napisal/-a:ma tvoja petka je tudi
moram pogledat kdaj imate kak slalom. ker sem pricakoval vec od tistega cinq. Pa da se pomerimo tam. Res me firbec matra kak je od punce avto proti drugim

Mah ta moja 5ka je bolj tako

... V osnovi mislim da bi moral biti kar hiter avto, ampak še ne najdem dobrega kompromisa. Sedaj se avto končno pelje res odlično (offroad višina dela svoje

), ampak nimam nobene trakcije več

. Razen ravnin avto cel RL koplje, se počutim kot da bi imel najmanj 500KM

. Vedno je nekaj, ampak je pa res butast občutek, ko enkrat za spremembo ni pomanjkanja moči (in je celo še nekaj rezerve), ampak vseeno ne gre hitreje

... Bom naslednjič dal Gregu eno vožnjo za peljat, bo takoj 1 sek boljši čas, da si malo dvignem samozavest

.
S slalomi smo letos kar malo zaspali, iskreno povedano nam prav paše, da še kdo drug organizira kak tak event in da lahko za spremembo samo pridemo, odpeljemo in potem šimfamo po forumih

.
@drmocar: V mislih sem imel predvsem voznika, ker očitno avto tudi ni vse (glede na sekundo razlike med drugim voznikom). Avto je očitno dobro nastavljen, kaj in kako je predelan pa ne vem. Dvomim tudi, da lastnik vse ve. Za špero se mi pa vseeno zdi, da je nima (ampak ne vem), podvozje ne deluje kot, da bi ga razvijala NASA, ostalo pa na obisku par dni nazaj nisem videl.
Se pa strinjam, da smešno zgleda tak avto v SM razredu... sploh zraven kakšnega čisto serijskega v istem razredu (to sem že v prejšnji temi povedal). Ampak pravilnik je tak, in vedno se tekmuje oz. zmaguje, če se pravilnik dobro naštudira. Po pravilniku verjetno res spada v SM. Saj mislim, da jih je kar nekaj dobro naštudiralo pravilnik, da so v klasah kjer pač so.
Sam sem prvič s 5ko recimo vozil v U razredu, pa sem si zdaj malo bolj pogledal pravilnik (pa po forumih bral razna tolmačenja pravilnika) pa ugotovil, da v bistvu spadam v SM

.
BTW Tudi tebi čestitke za čas... ko že mislim, da te bom ulovil, mi spet pobegneš

... Si nisem prejšnjič pogledal, si že takrat vozil na teh gumah (če ni skrivnost)?
LP, Primož