ocitno cinq ni bil nobenemu zanimiv ker ni nic slik oz posnetkov. no ce ma kdo bi prosil

no pa nekaj fotk ki sem jih nasel na mojem foto.

posnetek se sledi ko se mi bo dal kej spacat
gofra je napisal/-a:Ozi, glede na to, da vozis na za en falus gumah, drugo leto sub 57:00?
wuky je napisal/-a:_Ozi_ je napisal/-a:@wuky - super si zrihtaledino jaz nisem vedno vozil z Cliotu. Na TA#5 sem bil z Bingecu od punce
wuky je napisal/-a: Nisem pisal vseh avtomobilov, ki ste jih vozili ampak tiste, ki ste jih vozili na večini TimeAttackov!
airmike je napisal/-a:Za takšno sliko bi plačal 10€
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
TurboMan je napisal/-a:naliM je napisal/-a:Še kakšen posnetek srebrnega Audija S3 od zunaj? Da vidim, ali se res tako nagiba in če je še kaj rezerve pri linijah.![]()
je, bom tuki objavu, upam da še dans
DevilJDM je napisal/-a:...mislim da je TAM klasa najbol zanimiva in tudi zelo mocna
wuky je napisal/-a:Tega nisem js pisal, samo prepisal sem tabelo ki sem jo dobil za objavo na forum... To je pomoje nastalo pri Timingu... Js mam napisan D. Blatnikše spraševal sem te pri prijavi kako mu dam nick :P
Silvio je napisal/-a:...drugače pa res vsaka čast duletu, da me je za 9 tisočink naprau...
naliM je napisal/-a:...
Pa se pojavi Tomaž (Sokol), lastnik modrega Megana F1 (Quaife špera, R26R podvozje, slick, cca. 265KM, ...) in mi ponudi avto za eno rundo. Dolgo se nisem pustil prepričevat in že sem bil z Meganom na stezi. Avto je POEZIJA!Kaj tako vodljivega še nisem vozil. Nos drži kot nor, 55%špera dela svoje, zadek ravno prav miga, da avto skoči v ovinek, motor zelo odločno vleče. V glavnem bolano. Pa mi Tomaž pravi, da je novi Clio RS200 v zadnji evoluciji še bolj vodljiv od njegovega Megana...
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost