airmike je napisal/-a:...Na koncu koncev je to še vedno track day in ne neka dirka....
Ravno v tem je problem, ker Time Attack ni samo trackday, ampak dejansko je tekmovanje/dirka... Zato si morajo nekateri malo razjasniti stvari. Za navaden trackday, se ne potrebuje tehničnega pravilnika (tistega o avtomobilih), pač vozi vse. Očitno je organizator želel malo drugačen trackday in je želel avtomobile malo razdeliti.
Dejstvo je, da je ta delitev v širšem smislu bolj zanimiva, če lahko imajo tudi ne-top avtomobili možnosti za kak pokal.
mtl je napisal/-a:Eh, brez veze... Sicer pa tako: kdor pride dirkat za pokal in olje bi rekel, da je zgrešil smisel eventa....
LOL. Ali je kje drugje (pri nas) kdaj kakšna druga nagrada kot pokal? Saj tudi tisti pravi dirkači na "pravih" dirkah dirkajo "samo" za pokal. Nagrada oz. doseženo mesto/čas je vseeno nekaj s čim se primerjamo med sabo.
Kot opažam se je na teh TAjih razvilo več vrst "tekmovanj". Eni se borijo za naj čas, eni se borijo za naj čas v svoji skupini (oz. za pokal), eni so razvili tekmovanje iz tega, da (nalašč) zapeljejo na progo med zadnjimi in potem samozavestno prehitevajo/trobijo/kolnejo počasnejše voznike spredaj, spet drugi vozijo neke krožne dirke in se borijo za ohranitev doseženega mesta/pozicije v tisti vožnji, nekateri razvijajo umetnost iz pravilnika in zmagujejo s pravilnikom, nekateri želijo narediti največ krogov

, nekateri bi radi najbolj posvinjali progo,... ne da se mi več.
Hotel sem povedati, da verjetno večina najde nekaj da se primerja/tekmuje z drugim, naj bo to pokal ali kaj drugega.
mtl je napisal/-a:...sam nisem niti pogledal pravilnika, ker kot sem rekel, mi dol visi v kateri klasi sem. Lahko tudi v U zaradi mene

.
(Tole sem že večkrat prebral, ampak si pač zadnji, ki si to napisal)
Roko na srce, to lahko reče, nekdo ki nima osnovnih možnosti konkurirati višjim mestom in niti nima namena in želje narediti kaj v tej smeri. Ali pa mogoče nekdo, ki splošno nima konkurence. Mislim da bi večino, ko bi se enkrat pokazala možnost stopničk recimo, prevzela tekmovalnost

.
BTW nekateri vlagajo in delajo na tem, da bi naredili avto hitrejši, pa ne samo za izboljšanje svojega časa, ampak za uvrstitev na stopničke... temu se btw reče tekmovanje

. Zato gre tudi nekaterim precej v nos to stalno spreminjanje pravilnika

.
Tako kot je recimo
airmike napisal za
bojc T, da bi lahko vozil tudi v kateri drugi skupini... ampak potem ne bi imel takšnega veselja kot ga ima sedaj.
Verjetno na TA ne bi bilo takšnega navala, če bi vsi lovili samo ta hitre ("neulovljive") 4 pogonce.
Aja pa tisti (ne mislim samo forumaše), ki tako opevajo da bi se radi samo vozili za veselje, mi je pa čudno da se udeležujejo samo TimeAttacka, ne pa ostalih Trackdayev, ki se odvijajo na Racelandu. Zakaj se mi zdi, da vseeno tekmujete oz. razkazujete čas?
@mloncar: Joj

, ti si še eden tistih, ki mu (oz. avtu) ne paše pravilnik

. A ti je bilo treba tako predelovati, avto

? Pač imaš avto narejen po slalom pravilniku, kjer je avto konkurenčen, tukaj te bodo pa ostali naprali, sprijazni se

... pač to je drugačno tekmovanje in boš moral naredit avto po drugem pravilniku, če se ti pa ne ljubi šraufati pa tako povej

... HECAM SE!!!!
LP, Primož