Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
mtl
Stalni uporabnik

Kraj: Vetrovno mesto

Napisal/-a mtl To avg 10, 2010 8:17 pm

ludikure66 je napisal/-a:kapo dol pred tabo! šoferji iz navadnim avtim vedno pustijo max na pisti!! kr tak naprej!

Sicer hvala, ampak po moje nezasluženo. Je bilo kar precej boljših na pisti (ne govorim o času).
Sicer pa pri 105KM in toni in pol nimaš druge kot OFF/ON. Hehe, malo šale.

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky To avg 10, 2010 8:52 pm

Naslednji je kao zadnji teden septembra :D So pa to bolj baba čula baba rekla :D 25.9 :D

Te raje štampe nabavi za 95€ dobiš ziher neke rabljene :D

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To avg 10, 2010 8:57 pm

Nakupe R888 itd odsvetujem tistim ki ste v stock classi. Letos bosta samo še 2 time attacka, drugo leto pa v stock klasi ne bomo več dovolili semi-slick gum 99% sigurno. Da ne bo kdo jezen pol.

Naslednji TA bi znal bit konec avgusta, drugače pa sigurno konec septembra.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky To avg 10, 2010 9:22 pm

KOnec avgusta 28.8 se mi zdi, da malisport že nekaj organizira. Povprašaj ga.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To avg 10, 2010 9:48 pm

scmoky je napisal/-a:KOnec avgusta 28.8 se mi zdi, da malisport že nekaj organizira. Povprašaj ga.

Sem že govoril z njim, zato pravim da bomo še objavili kaj in kako.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To avg 10, 2010 10:04 pm

na 2 skrati nebom mogu vozt :D
Slika

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ To avg 10, 2010 10:24 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:na 2 skrati nebom mogu vozt :D

Vozil boš lahko :D :D Samo v višji klasi :D :D Navsezadnje je klasa bolj ali manj nepomembna in dirkaš zaradi sebe :D :D a ni tko ? :D
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To avg 10, 2010 10:27 pm

BraaZ je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:na 2 skrati nebom mogu vozt :D

Vozil boš lahko :D :D Samo v višji klasi :D :D Navsezadnje je klasa bolj ali manj nepomembna in dirkaš zaradi sebe :D :D a ni tko ? :D

ma za klaso je meni vseeno.

mislil sem za 28.8 ker sem ze tja prjavlen. pa ce bo se ta tesko na 2 skrati vozim
Slika

Uporabniški avatar
DevilJDM
Novinec

Napisal/-a DevilJDM To avg 10, 2010 10:53 pm

28.8. je tudi jap meet & eco meet, tko da ce bote naredili 28.8 bo pomojem zelo mala udelezba.

Lp

Uporabniški avatar
Silvio
Nov uporabnik

Kraj: Savinjska dolina

Napisal/-a Silvio Sr avg 11, 2010 5:57 am

Jeaka je napisal/-a:Pr španu je 95€ komad

Popravek 90,79€, zaloga samo še 4 kosi.

lp
Catch me if you can :)

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Sr avg 11, 2010 7:09 am

25.9. bo tudi avtoslalom (letos prvi in kot kaže edini) na Ivarčkem jezeru

Uporabniški avatar
Silvio
Nov uporabnik

Napisal/-a Silvio Sr avg 11, 2010 7:49 am

mloncar je napisal/-a:25.9. bo tudi avtoslalom (letos prvi in kot kaže edini) na Ivarčkem jezeru

komaj čakam :D

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Sr avg 11, 2010 8:12 am

mloncar je napisal/-a:25.9. bo tudi avtoslalom (letos prvi in kot kaže edini) na Ivarčkem jezeru

Ja pa lipa... Celo leto čakam na to, pol me pa takrat ni doma. Ehhhhh...
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Sr avg 11, 2010 9:03 am

Na ivarčko mam tud jest namen it, gor je res luštn :D
Lp bojc T

Igralec
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Igralec Sr avg 11, 2010 9:35 am

Se vidimo na naslednjem TA, mogoče tokrat rajši dnevnem :)

urosch
Nov uporabnik

Napisal/-a urosch Sr avg 11, 2010 12:28 pm

DevilJDM je napisal/-a:28.8. je tudi jap meet & eco meet, tko da ce bote naredili 28.8 bo pomojem zelo mala udelezba.

Lp

Bo pa več bencinarjev (dizlov) in evropskega (mogoče celo ameriškega porekla). :D

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Sr avg 11, 2010 11:11 pm

urosch je napisal/-a:
DevilJDM je napisal/-a:28.8. je tudi jap meet & eco meet, tko da ce bote naredili 28.8 bo pomojem zelo mala udelezba.

Lp

Bo pa več bencinarjev (dizlov) in evropskega (mogoče celo ameriškega porekla). :D

Bomo videli.... Načeloma je datum 27.8. (Petek) od 8h do 16h. Bom pa videl koliko bo interesa za tole glede na to da je v soboto od Renaultovcev trackday in japmeet v Soboto itd...

Slika

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Kraj: Senovo

Napisal/-a omahens Če avg 12, 2010 8:36 am

Zdaj ko ste se malo pomirili glede pravil, klas in ne vem še česa (nisem se htel rinit v prepir in te debate):

http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=8&id=10380

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Če avg 12, 2010 8:54 am

mtl je napisal/-a:
Schkorc je napisal/-a:...

Vse kar si napisal večinoma drži.
Razen ene malenkosti. Čemu kvazi tekmovanje, če ni pravega tehničnega pregleda avtomobila? Namreč zanašanje na resnico temovalcev je bolj tako, tako, ...
Kot sem pa že omenil, je sranje, če se ti pošteno trudiš in te potem nekdo s ''pravilnikom'' pošiša.

No, potem je lahko večino tekmovanj tako imenovanih kvazi tekmovanj :lol:. Žalostno dejstvo je, da se povsod goljufa (tisti, ki pač so takšnega tipa). Tudi v ostalem motošportu, niso vedno vsi avtomobili pregledani, niti jih ni mogoče. Zato pa obstajajo naključni pregledi in/oziroma protesti. A še nisi zasledil, da se recimo v F1 tudi goljufa :)?
Pri nas na slalomih smo to reševali tako kot v večini motošport dogodkov, da je avto bil pred pričetkom tekmovanja osnovno vizualno pregledan (nekako ni izvedljivo, da bi vsem avtomobilom šli recimo odpirati motorje), potem pa je po končanem tekmovanju bila možnost protesta. Protest je lahko vložil vsak ob plačilu pristojbine.

mloncar je napisal/-a:Ker sem tekmovalen bom našel nov izziv in to je, da postavim najhitrejši čas za R5. Pazi se :lol: :lol:

Ah pa daj no :(... Že tokrat sem mislil, da bom uspel narediti dovolj hiter avto, da se bi približal stopničkam, pa so me sAXo-jevci dodatno knockautirali, sedaj pa še ti napoveduješ dodatno delo :(... Saj niste resni :lol: Tile TAji me bodo finančno čisto potolkli, že tako moram naskrivaj kupovati stvari, da me moja ne bo izselila :D.

BTW Če kdo ve za koga, kupujem špero za JB3 menjalnik :lol: (mislim da bo sigurno prinesla 1.5sek :)).

Igralec je napisal/-a:Se vidimo na naslednjem TA, mogoče tokrat rajši dnevnem :)

Se strinjam, tudi jst bi raje imal dnevnega :)

LoCo je napisal/-a:
Lp

Bomo videli.... Načeloma je datum 27.8. (Petek) od 8h do 16h. Bom pa videl koliko bo interesa za tole glede na to da je v soboto od Renaultovcev trackday in japmeet v Soboto itd...

Tale mesec mi bo pa Raceland pobral prejšno, trenutno in prihodnjo plačo :? :roll:... Navijam za to, da se prestavi za kakšne 14 dni naprej nekje na vsaj 3 ali raje 10.9 (seveda poleg tistega, ki bi bil nekje 25.9), da si stroške razknjižim na naslednji mesec :). Kdo se strinja z mano :)?
Drugače jst in nekaj naših (5-8kom) gremo na malijev Trackday 28.8., tako da se tudi mi žal ne bomo mogli udeležiti TAja, če bo na ta datum.

BTW Zakaj je spet samo do 16h planiran :(? To bo spet "premalo" voženj, pa spet bo neugodno za tiste, ki ne dobijo zlahka dopustov. Tist prejšnji dnevni ("ta dolgi") je bil odličen, dejansko se da lepo navozit, pa kljub veliko prijavljenim se gužva lepo razporedi, razmisli o "podaljšku" ;).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Silvio
Nov uporabnik

Napisal/-a Silvio Če avg 12, 2010 9:30 am

Tale mesec mi bo pa Raceland pobral prejšno, trenutno in prihodnjo plačo :? :roll:... Navijam za to, da se prestavi za kakšne 14 dni naprej nekje na vsaj 3 ali raje 10.9 (seveda poleg tistega, ki bi bil nekje 25.9), da si stroške razknjižim na naslednji mesec :). Kdo se strinja z mano :)?
Drugače jst in nekaj naših (5-8kom) gremo na malijev Trackday 28.8., tako da se tudi mi žal ne bomo mogli udeležiti TAja, če bo na ta datum.

Se strinjam in kpl. skupina TEAM-AX smo takrat na morju, tako da nas ta datum žal ni :cry:
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov