mtl je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:...
Vse kar si napisal večinoma drži.
Razen ene malenkosti. Čemu kvazi tekmovanje, če ni pravega tehničnega pregleda avtomobila? Namreč zanašanje na resnico temovalcev je bolj tako, tako, ...
Kot sem pa že omenil, je sranje, če se ti pošteno trudiš in te potem nekdo s ''pravilnikom'' pošiša.
No, potem je lahko večino tekmovanj tako imenovanih kvazi tekmovanj

. Žalostno dejstvo je, da se povsod goljufa (tisti, ki pač so takšnega tipa). Tudi v ostalem motošportu, niso vedno vsi avtomobili pregledani, niti jih ni mogoče. Zato pa obstajajo naključni pregledi in/oziroma protesti. A še nisi zasledil, da se recimo v F1 tudi goljufa

?
Pri nas na slalomih smo to reševali tako kot v večini motošport dogodkov, da je avto bil pred pričetkom tekmovanja osnovno vizualno pregledan (nekako ni izvedljivo, da bi vsem avtomobilom šli recimo odpirati motorje), potem pa je po končanem tekmovanju bila možnost protesta. Protest je lahko vložil vsak ob plačilu pristojbine.
mloncar je napisal/-a:Ker sem tekmovalen bom našel nov izziv in to je, da postavim najhitrejši čas za R5. Pazi se

Ah pa daj no

... Že tokrat sem mislil, da bom uspel narediti dovolj hiter avto, da se bi približal stopničkam, pa so me sAXo-jevci dodatno knockautirali, sedaj pa še ti napoveduješ dodatno delo

... Saj niste resni

Tile TAji me bodo finančno čisto potolkli, že tako moram naskrivaj kupovati stvari, da me moja ne bo izselila

.
BTW Če kdo ve za koga, kupujem špero za JB3 menjalnik

(mislim da bo sigurno prinesla 1.5sek

).
Igralec je napisal/-a:Se vidimo na naslednjem TA, mogoče tokrat rajši dnevnem

Se strinjam, tudi jst bi raje imal dnevnega

LoCo je napisal/-a:DevilJDM je napisal/-a:28.8. je tudi jap meet & eco meet, tko da ce bote naredili 28.8 bo pomojem zelo mala udelezba.
Lp
Bomo videli.... Načeloma je datum 27.8. (Petek) od 8h do 16h. Bom pa videl koliko bo interesa za tole glede na to da je v soboto od Renaultovcev trackday in japmeet v Soboto itd...
Tale mesec mi bo pa Raceland pobral prejšno, trenutno in prihodnjo plačo

... Navijam za to, da se prestavi za kakšne 14 dni naprej nekje na vsaj 3 ali raje 10.9 (seveda poleg tistega, ki bi bil nekje 25.9), da si stroške razknjižim na naslednji mesec

. Kdo se strinja z mano

?
Drugače jst in nekaj naših (5-8kom) gremo na
malijev Trackday 28.8., tako da se tudi mi žal ne bomo mogli udeležiti TAja, če bo na ta datum.
BTW Zakaj je spet samo do 16h planiran

? To bo spet "premalo" voženj, pa spet bo neugodno za tiste, ki ne dobijo zlahka dopustov. Tist prejšnji dnevni ("ta dolgi") je bil odličen, dejansko se da lepo navozit, pa kljub veliko prijavljenim se gužva lepo razporedi, razmisli o "podaljšku"

.
LP, Primož