zoranwagen je napisal/-a:Mal smo dražji od ostalih sam zato bo prva nagrada 150.000 sit in nagrajenih bo prvih 10 vsake skupine!
Kateri razredi pa bodo? Naj ugibam: 8-, 9 , 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18+
A imam prav?

zoranwagen je napisal/-a:Mal smo dražji od ostalih sam zato bo prva nagrada 150.000 sit in nagrajenih bo prvih 10 vsake skupine!
Symon je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Mal smo dražji od ostalih sam zato bo prva nagrada 150.000 sit in nagrajenih bo prvih 10 vsake skupine!
A imam prav?
zoranwagen je napisal/-a:Symon je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Mal smo dražji od ostalih sam zato bo prva nagrada 150.000 sit in nagrajenih bo prvih 10 vsake skupine!
A imam prav?
Zdaj si me pa najdu! Nimam pravilnika pri sebi bom tocno napisal kak je! Sam morem povdarit, da pravilnik se ni dokoncen!
Spomnim se edino, da je razred 1 torej naj, ce mas index manj od 9,30 in sedem razredov je!
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:tudi kašen za dizelaše al smo že naprej obsojeni na zmago?![]()
![]()
dizli izpadete, ker bo sponzor PETROL
in če boste z dizli dirkal nau nbenga zaslužka:P
zoranwagen je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:tudi kašen za dizelaše al smo že naprej obsojeni na zmago?![]()
![]()
dizli izpadete, ker bo sponzor PETROL
in če boste z dizli dirkal nau nbenga zaslužka:P
Dober odgovor...hehehe
No resnica je malo drugace, ze zdaj mamo 7 razredov kar pomeni 7x150.000 sit za prva mesta in 7x nagarde od 2-10 mest. Zdaj ce se damo klaso za dizelase pomeni spet strosek, ki ni zanemarljiv!
Mam pa predlog Maky ti zrihtaj sponzorja, ki bo dal komplet nagrade za diesle pa mi v pravilnik vrzemo makar tri razredov dieselasov!!!!
cruiser je napisal/-a:Svaka cast Zoran, ce vam tole uspe speljat !
Tudi pravilnik je cisto po mojem okusu - nekaj takega sem tudi sam predlagal.
Sam nekaj je - prometnemu dovoljenju ne gre prevec zaupat, ker mene so enkrat kr tam vprasali ce vem kolk je avto tezek pa so vpisali kar sem rekel. Mogoce ne bi bilo slabo z neta take podatke snet.
Drugo pa - tekmovalna vozila predlagam da imajo svoj razred, sploh ker so tista vozila res ponavadi cist opipana dol in lahko teza tudi par 100kg nizja od deklarirane.
Drugace pa verjetno pridem "pogledat"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost