Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Sr jun 16, 2004 1:34 pm

Ej zoranwagen sej ne da bi ti spet hotu kej, sam tale tema mi je prow smešna. Tok si mel za popluvat pred Koprskim dragom, da ga sploh ne bo in ne vem kaj še, pa da bo tale tvoj v Ljubljani mal mn k dogodek leta...
če že mislš take nabijat, kar sicer mene osebno mot, pol nabijej po tem k boš kej naredu in ne prej.
Ker če pogledaš mal nazaj si to temo objavu mal po tistem k si mene nekam pošiljou, pa da nimam pojma o ničemer...
Sam tko no, aja pa upam da ti bo dirka saj avgusta uspela.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr jun 16, 2004 1:39 pm

:cry

ej falil ste... mobikreg :wink:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 16, 2004 3:55 pm

Usi na nurburing :DDD :lol: :lol:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 16, 2004 4:34 pm

vito je napisal/-a:Ej zoranwagen sej ne da bi ti spet hotu kej, sam tale tema mi je prow smešna. Tok si mel za popluvat pred Koprskim dragom, da ga sploh ne bo in ne vem kaj še, pa da bo tale tvoj v Ljubljani mal mn k dogodek leta...
če že mislš take nabijat, kar sicer mene osebno mot, pol nabijej po tem k boš kej naredu in ne prej.
Ker če pogledaš mal nazaj si to temo objavu mal po tistem k si mene nekam pošiljou, pa da nimam pojma o ničemer...
Sam tko no, aja pa upam da ti bo dirka saj avgusta uspela.

Koper je bil točno to kar sem napovedal! Fiasko na celi črti!
Za LJ drag je pač problem lokacija in če jo dobimo bo to DOGODEK! Se pa trenutno ne obremenjujem preveč s tem-mamo dovolj drugega dela!
Lepo sem napisal obvestilo, nakar so šmornari pametni!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Sr jun 16, 2004 6:50 pm

zoranwagen je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:Zoran če si že zbral j***a v eno enoto pridi v četrtek z svojim "avtom za vsakodnevno vožnjo" v Cerklje da se pomeriva. 2.0T 4x4 bo pa že moglo moj mlinček 1.6 16 v dol počit menda.

Pa še to. Pred neki cajta si Vseveda neki izzival za dvoboj. Kakor jaz berem topice je vseved bil na uradnih dragih zdaj in sem mislil da bomo vidli ta slavni dvoboj pa tebe ni blo od nikoder.

b**** bil b**** boš!
1. ti men zrihtaj sestanek s tvojim šefom, da preverimo tvoje eno leto stare izjave jest pa bom proti tebi vozu!
2. Zgodbo mekenik itd. ti dobro veš in se ne delaj še večjega idiota kot si!
3. Vseved ni vozu v Kopro to pa je bla letos edina dirka pri nas-zgleda, da te niso naučili brat!
4. zakaj se skrivaš na forumu pod skritimi a ti je to kolegica svetovala???

b**** si ti ker že od nekdaj samo neki govoriš in flancaš in pol nikol nič ne nardiš al pa do konca spelješ!

1. ni problema. Mogla ga bova sicer na upravi najt, ker smo šefa zamenjali v enem letu. Itak pa si brez kuglic in kakor te poznam te ne bo.
2. ne vem, ne delam se idiota in me res zanima kaj si hotel z tem povedat. Povej in da vidimo če je res kej na tem. Kaki mekenik. Kdo bi naj bil to?Res ne vem in me blazno firbec matra. Povej da vidim če res ne mlatiš prazne slame.
3. če bi si tolk želel pelat bi šel na hrvaško pelat. Al si prpa al pa nimaš z čim pelat.Tebe pa niso naučil nekaj speljat kar izzivaš.
4. komot se prijavim. Ne vem zakaj te tko moti to. A ma sploh vezo?Jaz ne vidim razlike. In katero kolegico si to mislil?

Aja!
Kr v odboru AŠ2005 bote meli človeka.Zanimivo. Čudno da nisi ti kr kandidiral za predsednika ko si TOLK sposoben. Bi ziher pošlihtal slabo stanje v slovenskem avto športu. A pol lahk drugo leto pričakujemo kr dopolnitev k pravilniku AŠ2005 kjer bodo v koledarju še Street race dirke?

Pa še za vse ki mislite da street race pljuvam. Daleč od tega. Zanimivo je da se kej dogaja, tko da kr veselo k napredkom. So pa pač druge zvrsti avto športa ki me bolj privlačijo.
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost