vito je napisal/-a:Ej zoranwagen sej ne da bi ti spet hotu kej, sam tale tema mi je prow smešna. Tok si mel za popluvat pred Koprskim dragom, da ga sploh ne bo in ne vem kaj še, pa da bo tale tvoj v Ljubljani mal mn k dogodek leta...
če že mislš take nabijat, kar sicer mene osebno mot, pol nabijej po tem k boš kej naredu in ne prej.
Ker če pogledaš mal nazaj si to temo objavu mal po tistem k si mene nekam pošiljou, pa da nimam pojma o ničemer...
Sam tko no, aja pa upam da ti bo dirka saj avgusta uspela.
zoranwagen je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Zoran če si že zbral j***a v eno enoto pridi v četrtek z svojim "avtom za vsakodnevno vožnjo" v Cerklje da se pomeriva. 2.0T 4x4 bo pa že moglo moj mlinček 1.6 16 v dol počit menda.
Pa še to. Pred neki cajta si Vseveda neki izzival za dvoboj. Kakor jaz berem topice je vseved bil na uradnih dragih zdaj in sem mislil da bomo vidli ta slavni dvoboj pa tebe ni blo od nikoder.
b**** bil b**** boš!
1. ti men zrihtaj sestanek s tvojim šefom, da preverimo tvoje eno leto stare izjave jest pa bom proti tebi vozu!
2. Zgodbo mekenik itd. ti dobro veš in se ne delaj še večjega idiota kot si!
3. Vseved ni vozu v Kopro to pa je bla letos edina dirka pri nas-zgleda, da te niso naučili brat!
4. zakaj se skrivaš na forumu pod skritimi a ti je to kolegica svetovala???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost