Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So feb 12, 2005 4:12 pm

dejvi je napisal/-a:Fak je pa to res en čudn filing, pr 130 km/h se mi je zdelo, kot da bi stal. Morm prznat, da na AC nikol ne morem vozit po omejitvah.
LJ-Izola 50 min.

A ni cudno. Ce pa clovek napise da se vozis 150-170 :shock: si pa totalni k****n, asshole in potencialni morilec. Seveda to povecini nabijaj mularija tukaj gor, ko nimajo pojma o voznji in predstavi o hitrosti. Cez podaljsan vikend, ko je bil teden nazaj sem imel dva podviga iz te nase kotline do LJ. Vozil sem po omejitvah. Pa to crknes od Vrhnike do LJ. Ob cesti prebral vse napise, si ogledal vse hise, precekiral vse avtomobile, ko so se nasprot pripeljal, gledal na AC kako se podijo. DOOOOGLCEEEESSSSS. In porko dio ce nisem pri 160 bolj skoncentriran in 100-110 na regionalni me pa tut ostrizte. :?

In se zanimivost, da razlozim ta dva podviga. Nekako sem se dal na tole, da bi pa enkrat prisel do LJ brez da bi ga stisnu do podna. Se pravi vozil sem zmirno in sem pazil na porabo in seveda po omejitvah. Vendar ne boste verjeli. Dohiteval sem avtomobile, ki sem jih moral prehiteti. Ce kdo pozna cesto Idrija - Godovic. Na tem odseku sem prehitel 5-6 avtomobilov. :? KLUB TEMU, da sem jaz pazil na porabo. Sedaj se pa jaz vprasam, PA KAJ FOLK MISLE. In motor 1.8T je ob prihodu na Brncicevo pokazal porabo 6,3l. :-P :oops: Ja, zardel sem. Ko sem samo pomislil nazaj, kako sem se vozil in SEM moral se prehitevat ta cjazi folk po cesti. KRIZA :roll:

Pride torek in pade se en podvig. V Zali spet dohitim kolono in si recem eehhh.... tokrat ne bom nic prehiteval. Vozili smo se :? jaaaaooooo. Ampak ni panike. Ravno je bil v CD-suku moj novi mix in je bila voznja prijetna :) V seksi gozdu ( Hotedrsica - Kalce ) smo se vozili 55 do neverjetnega samomorilskega norenja s 65km/h :shock: Sem vozil na meji, morem priznat, da sem lahko lovil punta pred sabo. Zadaj se je seveda nabirala kolona. Malo sem gledal kaj folk dela. Sem tudi nakazoval, da naj prehitijo, pa nic. Lepo smo se sli TDI farerje za tistim puntom :mrgreen: Poraba je bila se nizja od zgoraj navedene. Omenil je ne bom, ker bo itak topic do vecera zaklenjen, ce ne bi bil ze v roku ene ure.

Ta dva podviga in z omenjeno porabo sem omenil pac kot zanimivost. Poanta vsega tega je, kako se folk cjazi po cesti, ko cupavc pazi na porabi in ne kako malo porabi 1.8T. To sem potem kot posledica tega se zraven omenil, zato naprosam, da sedaj smrduhi z sindromom "TDI farerja" ne nabijajo nekaj v brezveze, ker vas imam poln lulcek in me boli organ, ce bi vi za tako voznjo imel 2,6l. OK !!!! Cool ;)

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So feb 12, 2005 7:08 pm

X, zalužu si sok od mene! ;)
Slika

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 So feb 12, 2005 7:13 pm

Serđo™ je napisal/-a:moj oči ma pa najdaljšega kurca :roll:

grem staut da ma moj oci veciga :roll:
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan So feb 12, 2005 7:59 pm

Moja mami ma večiga k od obeh vajinih očijov skupi :P
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Pe feb 18, 2005 1:57 pm

kolega je prišel dol v 27minutah, seveda ponoči z Kawasakijem ZX-12R Ninja in je na trenutke vozil 305kph, nikoli pod 280!!!!jap thats a record!Lp Alex
Slika

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Pe feb 18, 2005 2:34 pm

45-50 minut.
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe mar 04, 2005 9:11 pm

swifthead je napisal/-a:nikoli pod 280!!!!

ma ja no dej clovek spust se ze enkrat na realna tla pa ne nabijej tok k si smesn res.

sj nerecem ce bi bli mi vsi skupi iz vrtca pa bi nm pricu take lovske, ampak clovek js se druzim z dost motoristi in sm tud sam motorist, ko mi dela motor, tko da ne prodaji mi da je sou skos nad 280kmh ker to ni res.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Pe mar 04, 2005 9:29 pm

25 minutk je lihk mal več kukr jst rabm iz NM do lj
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe mar 04, 2005 10:06 pm

celje-portorož 1.28 minut kakšno leto in pol nazaj(še ni blo zadnjega odseka avtoceste) v glavnem avtocesta.

1.45 h pa rabim povprečno pri neki normalni vožnji.

z motorjem po stari cesti 3 urce vedno....smo bl izzy riderji, pa obvezna 2 postanka in nič avtoceste...planina je zakon 8)

lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 04, 2005 10:33 pm

1 sekunda!

sa prstom na zemljevidu 8)

ale10
Novinec

Napisal/-a ale10 Pe mar 04, 2005 10:37 pm

Novo mesto - Portorož na kavo brez problema 1h 30min.
Ker iz Nm pa do Kopra nimaš kej delat eno uro.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So mar 05, 2005 12:08 pm

swifthead je napisal/-a:kolega je prišel dol v 27minutah, seveda ponoči z Kawasakijem ZX-12R Ninja in je na trenutke vozil 305kph, nikoli pod 280!!!!jap thats a record!Lp Alex

Ja ja swifthead ja. Malo bučke prodajaš, a? Glej moj fotr je mel ta motor pa ga je prodal ker je bil predivji. Pa ne gre 305, ampak komi kšn km/h čez tristo. Pa ne morš se skoz pelat nad 280 sploh ne ponoč ko se na motorju vse preveč spremeni. Si se že kdaj sploh peljal na motorju?
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair So mar 05, 2005 12:09 pm

ale10 je napisal/-a:Ker iz Nm pa do Kopra nimaš kej delat eno uro.

Voith se eden ko je smesn. :P
SlikaSlika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond So mar 05, 2005 12:10 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:1 sekunda!

S prstom po zemljevidu.

0,001 sekunda z mislijo...
....ja jest se tud strinjam da je tema butasta...
....sam sploh ne vem je pa celo AC gas do podna razen na cestninski....
....pa ne gledam na čas ampak uživam v vožnji.
Zadnjič spremenil Janez Blond, dne So mar 05, 2005 12:44 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair So mar 05, 2005 12:12 pm

Mick Jerry je napisal/-a:
swifthead je napisal/-a:kolega je prišel dol v 27minutah, seveda ponoči z Kawasakijem ZX-12R Ninja in je na trenutke vozil 305kph, nikoli pod 280!!!!jap thats a record!Lp Alex

Ja ja swifthead ja. Malo bučke prodajaš, a? Glej moj fotr je mel ta motor pa ga je prodal ker je bil predivji. Pa ne gre 305, ampak komi kšn km/h čez tristo. Pa ne morš se skoz pelat nad 280 sploh ne ponoč ko se na motorju vse preveč spremeni. Si se že kdaj sploh peljal na motorju?

No fantje ne se prevec obremenjevat s tem. Pac je spet en mulc uletu na forum pa neki nabija. Tisti, ki vemo kako je v resnici ze vemo. Ostali mulci pa naj naprej pravijo po OS kako se je eden konstantno nad 280km/h vozil po AC Obala-LJ :cry
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN So mar 05, 2005 12:13 pm

Nikol še nism bil v portorožu :oops: :P :oops: :P .pišuka še nikol se nism štopu bom pa probu. Mislm da bi tm okol 27 minut rabu tko k un z Ninjo :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So mar 05, 2005 12:18 pm

Evo iz Novega mesta do Portoroža - 2 uri in 14 minut lepe počasne vožnje z Renault Megane 1.6 16V - testna vožnja od 90 do 100km/h na nekaterih delih lahko tudi 80, več kot 100km/h pa ne. In poraba - celih 3.8 litra na 100km prevoženih. Skor nisem mogel verjet. Bo treba enmu takmu avtu mašino ukrast - jst hočem met tut tok malo porabo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So mar 05, 2005 12:43 pm

X-Hair je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:

No fantje ne se prevec obremenjevat s tem. Pac je spet en mulc uletu na forum pa neki nabija. Tisti, ki vemo kako je v resnici ze vemo. Ostali mulci pa naj naprej pravijo po OS kako se je eden konstantno nad 280km/h vozil po AC Obala-LJ :cry

ma kolk ste smešni
ne gre 305 ampak komi kakšen kilometer čez 300 :bonk
jao
ura zdele ni petnajt do enih ampak 12:44
lp

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So mar 05, 2005 12:53 pm

Joj kaksna tema,sem se nasmejal do uses,kaksne eni pisejo...pa to ni za verjeti,sploh se ne merim ko grem kam,ko pridem pridem.Res je da ce se je mudilo sem pac peljal mal hitrej,da bi se pa stopal nekaj in podiral rekorde se mi pa zdi bolano.Kako dolgo bo se ta tema odprta,bo sigurno prisel Radikovic in bo LOCKED!!!

Ta cas se pa se razpisite nekateri(npr.ti z tvojim prijateljem motoristom NINJE ZX-12R in 27 minutami... :/:o:/ )potem pa tako misliom da se bo tema zaklenila.Se opravicujem ce se motim.

Lep pozdrav.

s_mande

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond So mar 05, 2005 1:01 pm

s_mande je napisal/-a:Joj kaksna tema,sem se nasmejal do uses,kaksne eni pisejo...pa to ni za verjeti,sploh se ne merim ko grem kam,ko pridem pridem.Res je da ce se je mudilo sem pac peljal mal hitrej,da bi se pa stopal nekaj in podiral rekorde se mi pa zdi bolano.Kako dolgo bo se ta tema odprta,bo sigurno prisel Radikovic in bo LOCKED!!!

Ta cas se pa se razpisite nekateri(npr.ti z tvojim prijateljem motoristom NINJE ZX-12R in 27 minutami... :/:o:/ )potem pa tako misliom da se bo tema zaklenila.Se opravicujem ce se motim.

Lep pozdrav.

s_mande

He maš prov....no še jest napišem ker ni noben izrecno reku da se morš pelat po AC...
....no jest sem se 20 let nazaj pelu iz leškega letališča do portoroškega z AN 2 (dvokrilc), ne vem a doseže 200 na uro ampak smo se dol trogal skor 1 uro, pa še problem je mu k se je mogu čez jelovco vzdignt. :P
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov