dejvi je napisal/-a:Fak je pa to res en čudn filing, pr 130 km/h se mi je zdelo, kot da bi stal. Morm prznat, da na AC nikol ne morem vozit po omejitvah.
LJ-Izola 50 min.
A ni cudno. Ce pa clovek napise da se vozis 150-170

si pa totalni k****n, asshole in potencialni morilec. Seveda to povecini nabijaj mularija tukaj gor, ko nimajo pojma o voznji in predstavi o hitrosti. Cez podaljsan vikend, ko je bil teden nazaj sem imel dva podviga iz te nase kotline do LJ. Vozil sem po omejitvah. Pa to crknes od Vrhnike do LJ. Ob cesti prebral vse napise, si ogledal vse hise, precekiral vse avtomobile, ko so se nasprot pripeljal, gledal na AC kako se podijo. DOOOOGLCEEEESSSSS. In porko dio ce nisem pri 160 bolj skoncentriran in 100-110 na regionalni me pa tut ostrizte.
In se zanimivost, da razlozim ta dva podviga. Nekako sem se dal na tole, da bi pa enkrat prisel do LJ brez da bi ga stisnu do podna. Se pravi vozil sem zmirno in sem pazil na porabo in seveda po omejitvah. Vendar ne boste verjeli. Dohiteval sem avtomobile, ki sem jih moral prehiteti. Ce kdo pozna cesto Idrija - Godovic. Na tem odseku sem prehitel 5-6 avtomobilov.

KLUB TEMU, da sem jaz pazil na porabo. Sedaj se pa jaz vprasam, PA KAJ FOLK MISLE. In motor 1.8T je ob prihodu na Brncicevo pokazal porabo 6,3l.

ops: Ja, zardel sem. Ko sem samo pomislil nazaj, kako sem se vozil in SEM moral se prehitevat ta cjazi folk po cesti. KRIZA
Pride torek in pade se en podvig. V Zali spet dohitim kolono in si recem eehhh.... tokrat ne bom nic prehiteval. Vozili smo se

jaaaaooooo. Ampak ni panike. Ravno je bil v CD-suku moj novi mix in je bila voznja prijetna

V seksi gozdu ( Hotedrsica - Kalce ) smo se vozili 55 do neverjetnega samomorilskega norenja s 65km/h

Sem vozil na meji, morem priznat, da sem lahko lovil punta pred sabo. Zadaj se je seveda nabirala kolona. Malo sem gledal kaj folk dela. Sem tudi nakazoval, da naj prehitijo, pa nic. Lepo smo se sli TDI farerje za tistim puntom

Poraba je bila se nizja od zgoraj navedene. Omenil je ne bom, ker bo itak topic do vecera zaklenjen, ce ne bi bil ze v roku ene ure.
Ta dva podviga in z omenjeno porabo sem omenil pac kot zanimivost. Poanta vsega tega je, kako se folk cjazi po cesti, ko cupavc pazi na porabi in ne kako malo porabi 1.8T. To sem potem kot posledica tega se zraven omenil, zato naprosam, da sedaj smrduhi z sindromom "TDI farerja" ne nabijajo nekaj v brezveze, ker vas imam poln lulcek in me boli organ, ce bi vi za tako voznjo imel 2,6l. OK !!!! Cool