Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

tomi
Nov uporabnik

Napisal/-a tomi Po feb 06, 2006 10:27 am

še meni pošlji pravilnik bervar.tomaz@gmail.com
hvala

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Po feb 06, 2006 10:33 am

napišite na forumu kdaj bojo dirke da si pridemo ogledat :D:D :lol:

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Kraj: Miklavž na Dr. polju

Napisal/-a Nino Adam Po feb 06, 2006 10:40 am

fiksnega datuma še ni dorečenega. Ko bo...boste vi na forumu prvi ki zveste zanj!! :)
Je prišo v pizzerijo in rekel: "eno pico brez vsega!"

Jekc
Nov uporabnik

Kraj: Godešič

Napisal/-a Jekc To feb 07, 2006 6:53 pm

Zanima me če bi mi lahko kdo PROSEM poslal načrt za izdelavo kletke (predvsem mere) na moj email: jkc@email.si zanima pa me tudi če je kakršna koli predelava avspuha dovoljena,hodim na strojno in mi lahko kolega katerega starši se ukvarjajo z podobnimi stvarmi naredi avspuh na način C2 izpušna cev iz mašine naravnost ven,in pa podobne stvari,kot cela notranjost v kromu,... :lol:

Uporabniški avatar
Mpower
Nov uporabnik

Kraj: Koper-Okolca

Napisal/-a Mpower Če feb 09, 2006 10:21 pm

Mene tud zanima pravilnik...pa kolk morš bit star za to??
ko bi biu tkoj..))
ko za pravi rally nism lih še za kej takega pa bi biu-...)))
use mamm dom že sam avto pa to sam to mi oče nrdi ko pač je mehanik pa to..
a je določeno kolk konjev lahk ma jugo??
ko vem da se dost stisnit z une mašine sam če poznaš prave mojstre :-P :D :lol: :?:
Lets Drift And Drag!!!
Mpower!!!

Uporabniški avatar
Mpower
Nov uporabnik

Kraj: Koper-Okolca

Napisal/-a Mpower Če feb 09, 2006 10:21 pm

Mene tud zanima pravilnik...pa kolk morš bit star za to?? pošlji na jannyy@email.si
ko bi biu tkoj..))
ko za pravi rally nism lih še za kej takega pa bi biu-...)))
use mamm dom že sam avto pa to sam to mi oče nrdi ko pač je mehanik pa to..
a je določeno kolk konjev lahk ma jugo??
ko vem da se dost stisnit z une mašine sam če poznaš prave mojstre :-P :D :lol: :?:
Lets Drift And Drag!!!
Mpower!!!

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Napisal/-a Nino Adam So feb 11, 2006 2:00 pm

glede izpušnega sistema...v pravilniku vse piše :) in tud piše da česar v pravilniku ni dovoljenega je prepovedano!!
Notranjost v kromu :) ha ha ha...mislim zarad mene :) in vrjetno boš zarad tega dost hitrejši :D

Starostna omejitev je 16 let. pravilnik ti bom poslal in seveda je vse določeno ker drugače bi se vse preveč razpaslo :)

In fantje, dajte ločevat dirke od šminke :) ene izjave so res krute :shock: je pa lepo da se vpraša :)

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc So feb 11, 2006 3:05 pm

Zanima me kje bi lahko dobil načrt za izgradnjo kletke?

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Napisal/-a Nino Adam So feb 11, 2006 5:43 pm

načrt za kletko je v pravilniku...in Blaž moram te opomnit da ti poskušam poslat mail vendar mi ga vedno zavrne...

predpis za kletko....železna cev brezšivna (torej brez vara), 2mm debelina stene in 50mm fi cevi...skico kletke pa bom prilepil na forum takoj ko pridem na svoj računalnik...

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc So feb 11, 2006 6:33 pm

Hvala Nino,drugače pa načrt pošlji na tale email: jkc@email.si ta more delati.
Drugače upam da se čimhitreje vidimo na stezi da te probam premagat,ker avto se že (zelo) počasi sestavlja tako, da lahko samo pohvalim svoje kolege,ki mi tu pomagajo!

oti
Nov uporabnik

Napisal/-a oti So feb 18, 2006 11:22 am

Na bi bilo slabo. če bi predpisali dirkalne kombinezone. Lahko bi bili dovoljeni tudi tisti s pretečeno homologacijo FIA 1986, ki jih imajo fantje doma dovolj in bi jih po moje prodali tudi po 5 jurjev,samo da bi se jih znebili. varnost pa bi se zelo povečala. Tud jaz imam enega takega, pa moj sovoznik tudi.
go hard or go home

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Napisal/-a Nino Adam So feb 18, 2006 11:58 am

to glede kombinizonov ni slaba ideja. Ta stvar se zna vklučit v pravilnik in res ni velik strošek. Če imaš pa kaj poznanstva pa ga celo dobiš. V bistvu tak kombinizon nima nobene vrednosti :)

Torej vidva z sovoznikom to prodajata?? Če je tako potem bi bilo lepo da napišeš svojo telefonsko ali mail pa ti ga bo lažje "prodat" :)

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc Po feb 20, 2006 7:47 pm

LP!
Zanima me če lahko spredaj na havbi zakitamo znak yugo?
Pa še ena ideja kolega Klemna in sicer da bi sprednjo in zadnjo havbo imeli iz pleksija,kar bi avto naredilo še lažji in bi bilo tudi manj nesreč ker bi vsi pazili na havbe ker bi jo mogli pred sezono kupiti(saj blatniki naj bi bili iz pleksija kot si mi ti rekel eden okoli 3500 sit).Glede frgazarja pa me zanima če je lahko samo dvojni ali ga lahko potem še sami kaj predelamo (oz.bi ga mehaniki),ker pravijo dirkači rallya da se ga da malo doterat!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport To feb 21, 2006 11:17 am

Pozdravljeni

Mene pa zanima a je to dirka samo z jugoti ali je lahko tudi kako drugo vozilo ?

Mam ford fiesto 1100ccm , 55KM.
Vozi hitro in reskiraj

oti
Nov uporabnik

Napisal/-a oti To feb 21, 2006 8:16 pm

Nino Adam je napisal/-a:to glede kombinizonov ni slaba ideja. Ta stvar se zna vklučit v pravilnik in res ni velik strošek. Če imaš pa kaj poznanstva pa ga celo dobiš. V bistvu tak kombinizon nima nobene vrednosti :)

Torej vidva z sovoznikom to prodajata?? Če je tako potem bi bilo lepo da napišeš svojo telefonsko ali mail pa ti ga bo lažje "prodat" :)

Na voljo je en kombinezon King Dragon rdeče barve št. 58. Cena 5.000 SIT
041-875-873
go hard or go home

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc To feb 21, 2006 8:48 pm

Kje se lahko jaz prijavim v ta vaš klub?

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Napisal/-a Nino Adam Sr feb 22, 2006 6:14 pm

Ne vem kje bi začel :shock: ....bom lepo po vrsti :D

Ok....pleksi..tukaj se bom ustavil in se zahvalil Marinu ki sicer prihaja iz hrvaške in bo po vsej vrjetnosti prevzel organizacijo dirk. In to je ta oseba ki nam bo nardila blatnike iz pleksija po tej smešni ceni, je pa res da bo njegova nalepka nekje na avtomobilu (zelo vidno mesto ;) ). Glede pokrova motorja in prtljažnika sem že sam razmišljal vendar to zadevo spet podraži. Če ste vsi zainteresirani za to stvar...potem predpišimo in res bo manj nesreč ker v kolikor voš spredaj razbil avto boš imel takoj najmanj 15.000 škode (ker če bo, bo pleksi predpisan!!!).

Fergazer za prvo sezono ostaja serijski dvojni. Brez predelav!! Ko bomo videli kako vse to teče in ko bo vse organizacijsko štimalo, ko se bo vse uteklo...potem pa sem sam razmišljal da bi dali mogoče močnejše motorje ali pa bi se ti frizirali po specifikaciji grupe N, ki so vozili v 80-ih letih. Dajmu času čas.

SPORT - pozdravljen tudi ti. Moram te razočarat da je to tekmovanje namenjenon le jugotom...tako da..menjaj fiesto za jugota :P

Zdaj tako je...jaz imam svoj kembenezon...če ga pa kdorkoli potrebuje si pa lahko kr kupi tega, se bom pa jaz tud pri mojih fantih pozanimal.

In skoraj 100% je že da bomo te kombenezone, lahko z potečeno homologacijo, predpisali. Saj sem tud omenil vsakomur ko sem poslal pravilnik da se lahko še kaj na področju varnosti in teži avtomobila spremeni...torej glede opreme voznika in pokrova motorja, prtlažnika, blatnikov (jaz bi dal še vrata) pričakujte spremembe!!!

Glede prijave v klub....ko se bomo prvič dobili na Cerkljah, bo tam vsak ob prihodu dobil en list za izpolnit, na katerem bodo napisani vsi pogoji ( da se vse počne na lastno odgovornost in bla bla....) in hkrati bo to prijavnica v klub...tam se bodo tudi poravnali vsi stroški (članarina, štartnina...mislim da ni druga :D)

Upam da sem vse odgovoril ;)

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc Sr feb 22, 2006 6:38 pm

Hvala za odgovor,se pa jaz takoj strinjam da so havbe in blatniki iz pleksija ker bi bil tud avto sam lažji,hitrejši,...upam pa da bo ta projekt zaživel ker jaz se ga že kar veselim in čakam na tekme.Ali bi potem mogli imeti tudi kakšne posebne čevlje,rokavice,podkapo pri opremi? Kar se pa kombinzonov tiče pa je to tudi dobra ideja!

Jekc
Nov uporabnik

Napisal/-a Jekc Sr feb 22, 2006 6:45 pm

Drugače pa če bodo blatniki,havbi in vrata s pleksija bo avto takoj veliko lažji,pol pa še par konjev (eden za volanom) bo pa to že uživancija! :lol:

Uporabniški avatar
Nino Adam
Nov uporabnik

Napisal/-a Nino Adam Sr feb 22, 2006 7:32 pm

Ne se zahvaljevat...saj zato je ta forum :D

In ko bi vedel kako si jaz želim da to uspe....glede opreme...čevlji niso pomembno...kombenezon ja...rokavice...kaj pa vem no..podkapa pa ne...samo da je čelada...lahko tudi motoristična..ne pa za motokross :D

Uživancija???? Ni večjega adrenalina za dobit kot je to 8)
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost