Ne vem kje bi začel

....bom lepo po vrsti
Ok....pleksi..tukaj se bom ustavil in se zahvalil Marinu ki sicer prihaja iz hrvaške in bo po vsej vrjetnosti prevzel organizacijo dirk. In to je ta oseba ki nam bo nardila blatnike iz pleksija po tej smešni ceni, je pa res da bo njegova nalepka nekje na avtomobilu (zelo vidno mesto

). Glede pokrova motorja in prtljažnika sem že sam razmišljal vendar to zadevo spet podraži. Če ste vsi zainteresirani za to stvar...potem predpišimo in res bo manj nesreč ker v kolikor voš spredaj razbil avto boš imel takoj najmanj 15.000 škode (ker če bo, bo pleksi predpisan!!!).
Fergazer za prvo sezono ostaja serijski dvojni. Brez predelav!! Ko bomo videli kako vse to teče in ko bo vse organizacijsko štimalo, ko se bo vse uteklo...potem pa sem sam razmišljal da bi dali mogoče močnejše motorje ali pa bi se ti frizirali po specifikaciji grupe N, ki so vozili v 80-ih letih. Dajmu času čas.
SPORT - pozdravljen tudi ti. Moram te razočarat da je to tekmovanje namenjenon le jugotom...tako da..menjaj fiesto za jugota :P
Zdaj tako je...jaz imam svoj kembenezon...če ga pa kdorkoli potrebuje si pa lahko kr kupi tega, se bom pa jaz tud pri mojih fantih pozanimal.
In skoraj 100% je že da bomo te kombenezone, lahko z potečeno homologacijo, predpisali. Saj sem tud omenil vsakomur ko sem poslal pravilnik da se lahko še kaj na področju varnosti in teži avtomobila spremeni...torej glede opreme voznika in pokrova motorja, prtlažnika, blatnikov (jaz bi dal še vrata) pričakujte spremembe!!!
Glede prijave v klub....ko se bomo prvič dobili na Cerkljah, bo tam vsak ob prihodu dobil en list za izpolnit, na katerem bodo napisani vsi pogoji ( da se vse počne na lastno odgovornost in bla bla....) in hkrati bo to prijavnica v klub...tam se bodo tudi poravnali vsi stroški (članarina, štartnina...mislim da ni druga

)
Upam da sem vse odgovoril