AX_fanatik je napisal/-a:Evo sem si sporihtal šalt hebl pa to... Športna kuplonga nova itdMe zanima če se lahko udeležim tega draga? Mam realne šanse z mojim AXom 1.1 TRE
STJEPAN je napisal/-a:AX_fanatik je napisal/-a:Evo sem si sporihtal šalt hebl pa to... Športna kuplonga nova itdMe zanima če se lahko udeležim tega draga? Mam realne šanse z mojim AXom 1.1 TRE
LP,ME VESELI DA SI ZRIHTAL AVTO
REALNE ŠANSE Z AX-OM NIA LAHKO PA SE PRIDRUŽIŠ IN Z ORGANIZIRAMO KAKŠEN DRAG TURNIR
![]()
LAHKO PA NAPIŠEŠ KAJ VEČ O SVOJEM AX-U,TEŽA,POSPEŠEK,OPRAVLJENE PREDELAVE...
STJEPAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butnešSm nekje bral da ma AX 11s do 100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STJEPAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butnešSm nekje bral da ma AX 11s do 100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STJEPAN je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:
Se strinjam-moj ma okol tono pa 75konjev (12ventilc) pa ga s težavo pod 13 spravim...
Hm,rekel bom da je čas odvisn od voznika,avto mora imeti naštudiran kdaj zašaltat
Blinder je napisal/-a:STJEPAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butnešSm nekje bral da ma AX 11s do 100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najverjetneje bi zmagal AX. Utemeljitev: na carfolio.com pise da ima ~700kg, pa ~60 km. Ze to bi zadostovalo, da pusti oba zadaj.
lp
AX_fanatik je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:STJEPAN je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butnešSm nekje bral da ma AX 11s do 100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najverjetneje bi zmagal AX. Utemeljitev: na carfolio.com pise da ima ~700kg, pa ~60 km. Ze to bi zadostovalo, da pusti oba zadaj.
lp
Itaq da AX za fiesto ne rečem ne ...Samo PonyJih vidim na cesti ko komaj vlečejo še pa zadimljeno vse... No pa itaq znano da je Hyundai socialen avto ne ki ni vreden omembe na nobenem od naših trgov
Speedfighter je napisal/-a:Eno neumestno vprašanje:
Zna kdo na približno izračunat kolikšno pot prevozi avto s pospeški recimo 13 sekund 0-100 km/h v tem času? Al pa v kolikem času in pri cca kakšni hitrosti bi prevozil 402 metra? Tko zgolj na približno me zanima(lahk se vzame tud enakomerno pospeševanje če je laži)-če se da komu-tnx!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost