Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
AX_fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a AX_fanatik Sr maj 10, 2006 7:49 pm

Evo sem si sporihtal šalt hebl pa to... Športna kuplonga nova itd 8) Me zanima če se lahko udeležim tega draga? Mam realne šanse z mojim AXom 1.1 TRE :twisted:
Ni važno kakšen avto voziš...glavno da je citroen!

Uporabniški avatar
STJEPAN
Nov uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a STJEPAN Sr maj 10, 2006 7:59 pm

AX_fanatik je napisal/-a:Evo sem si sporihtal šalt hebl pa to... Športna kuplonga nova itd 8) Me zanima če se lahko udeležim tega draga? Mam realne šanse z mojim AXom 1.1 TRE :twisted:

LP,ME VESELI DA SI ZRIHTAL AVTO

REALNE ŠANSE Z AX-OM NI :lol: A LAHKO PA SE PRIDRUŽIŠ IN Z ORGANIZIRAMO KAKŠEN DRAG TURNIR :roll:

LAHKO PA NAPIŠEŠ KAJ VEČ O SVOJEM AX-U,TEŽA,POSPEŠEK,OPRAVLJENE PREDELAVE... :twisted:
Feel the power of Kadett !!!

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Sr maj 10, 2006 8:05 pm

Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butneš :D Sm nekje bral da ma AX 11s do 100

Uporabniški avatar
AX_fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a AX_fanatik Sr maj 10, 2006 8:08 pm

STJEPAN je napisal/-a:
AX_fanatik je napisal/-a:Evo sem si sporihtal šalt hebl pa to... Športna kuplonga nova itd 8) Me zanima če se lahko udeležim tega draga? Mam realne šanse z mojim AXom 1.1 TRE :twisted:

LP,ME VESELI DA SI ZRIHTAL AVTO

REALNE ŠANSE Z AX-OM NI :lol: A LAHKO PA SE PRIDRUŽIŠ IN Z ORGANIZIRAMO KAKŠEN DRAG TURNIR :roll:

LAHKO PA NAPIŠEŠ KAJ VEČ O SVOJEM AX-U,TEŽA,POSPEŠEK,OPRAVLJENE PREDELAVE... :twisted:

Ja teža je nekje 800kg... orginal je bil avto 44kw/60km sedaj pa so blokade veni,športna kuplonga,športni filter,avto je tudi spuščen...Kmalu bodo Apexi vzmeti... No skratka nekje 75 konjev ma najmanj zaj avto pa pod 13s ga komot spravim :twisted:

Uporabniški avatar
STJEPAN
Nov uporabnik

Napisal/-a STJEPAN Sr maj 10, 2006 8:16 pm

Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butneš :D Sm nekje bral da ma AX 11s do 100

:ne :ne :ne :cry :cry :cry :har
Feel the power of Kadett !!!

AX_member
Nov uporabnik

Napisal/-a AX_member Sr maj 10, 2006 8:27 pm

STJEPAN je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:Ja z AX se pa da zgodit da oba dol butneš :D Sm nekje bral da ma AX 11s do 100

:shock:
Moj AX ima pospeške dobrih 16sekund do 100! :roll: je pa tudi prerihtan seveda,običajen ax takšen kot si ga opisal Fanatik 1.1 tree mislim da ima okoli 18 sekund,seveda če soi ga predelal tudi dvomim da gre pod 16sekund :-P
citro or nothing

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr maj 10, 2006 8:40 pm

Kaj sedaj? Kdo je zmagal?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr maj 10, 2006 8:44 pm

STJEPAN je napisal/-a:

Najverjetneje bi zmagal AX. Utemeljitev: na carfolio.com pise da ima ~700kg, pa ~60 km. Ze to bi zadostovalo, da pusti oba zadaj.

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr maj 10, 2006 8:51 pm

STJEPAN je napisal/-a:
Speedfighter je napisal/-a:
Se strinjam-moj ma okol tono pa 75konjev (12ventilc) pa ga s težavo pod 13 spravim... ;)

Hm,rekel bom da je čas odvisn od voznika,avto mora imeti naštudiran kdaj zašaltat :lol:

Glede na to da naj bi mel moj po uradnih podatkih pospeške 13,8 mam kr dobr naštudiranga, verjemi ;)

Drgač pa tud če ga v nulo obvladaš ne boš nikol presegel uradnih podatkov za več kot sekundo...vsaj moje mnenje je tako :)

Uporabniški avatar
AX_fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a AX_fanatik Sr maj 10, 2006 8:51 pm

Blinder je napisal/-a:
STJEPAN je napisal/-a:

Najverjetneje bi zmagal AX. Utemeljitev: na carfolio.com pise da ima ~700kg, pa ~60 km. Ze to bi zadostovalo, da pusti oba zadaj.

lp

Itaq da AX za fiesto ne rečem ne ...Samo Pony :shock: Jih vidim na cesti ko komaj vlečejo še pa zadimljeno vse... No pa itaq znano da je Hyundai socialen avto ne ki ni vreden omembe na nobenem od naših trgov :-P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr maj 10, 2006 9:27 pm

AX_fanatik je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:
STJEPAN je napisal/-a:

lp

Itaq da AX za fiesto ne rečem ne ...Samo Pony :shock: Jih vidim na cesti ko komaj vlečejo še pa zadimljeno vse... No pa itaq znano da je Hyundai socialen avto ne ki ni vreden omembe na nobenem od naših trgov :-P

A si že vozil oz. imel hyundaja?Če nisi,pol kr tih bot,pa ti ni treba šinfat hyunadaja,kr sam voziš AX-a k tut ni nek največji biser v avtomobilski sceni ;) Sam sem lastnik hyundaja pa sem zelo zadovoljen z njem,kakor večina lastnikov teh avtomobilov...sj pony je res taka rižota,sam vse kar je pa novejšga je pa čist vredu...Tak da se vzdrži takih komentarjev,pa mislim tudi da si z blatenjem druge firme prislužiš opozorilo...
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Sr maj 10, 2006 9:52 pm

Kva ste bedni :!:
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

AX_member
Nov uporabnik

Napisal/-a AX_member Sr maj 10, 2006 11:13 pm

Jst sem za Stjepan :bow
citro or nothing

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če maj 11, 2006 6:51 am

Fantje, filmčki zaželjeni ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Če maj 11, 2006 9:04 am

Verjetno bo ax zmago ;) kolega mel v 2 110 :D samo da je ze skoro vtrgalo ga pa zgonjen je lepo bil accenta je sikno ne da nebi ponya ;)
Pa dajte snemat to... ce ne pa meni recite pa om jaz snemat priso da damo gor
LP

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Če maj 11, 2006 11:09 am

ja sam predn pride v 2gi prestavi do tistih 110 je že pou ure mem
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če maj 11, 2006 6:00 pm

Eno neumestno vprašanje:
Zna kdo na približno izračunat kolikšno pot prevozi avto s pospeški recimo 13 sekund 0-100 km/h v tem času? Al pa v kolikem času in pri cca kakšni hitrosti bi prevozil 402 metra? Tko zgolj na približno me zanima(lahk se vzame tud enakomerno pospeševanje če je laži)-če se da komu-tnx! ;)

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To maj 16, 2006 1:20 pm

Speedfighter je napisal/-a:Eno neumestno vprašanje:
Zna kdo na približno izračunat kolikšno pot prevozi avto s pospeški recimo 13 sekund 0-100 km/h v tem času? Al pa v kolikem času in pri cca kakšni hitrosti bi prevozil 402 metra? Tko zgolj na približno me zanima(lahk se vzame tud enakomerno pospeševanje če je laži)-če se da komu-tnx! ;)

Enakomerni pospesek: povprecna hitrost * cas; povprecna je 50km/h, torej 13.88 m/s.
Za tocne podatke ti lahko pogledam v revijo ce hoces, samo bos moral pocakat do vikenda(pisi mi pm da me spomnes).

lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To maj 16, 2006 2:14 pm

pol pa še jst pridem s pežojem 206 1,9 D :vrum od punce, pa bomo vidl, kdo je najhitrejši.... :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi To maj 16, 2006 3:51 pm

Haha lol :D
Pol pa se jaz pridem pogledat :D oke zupi13 ? ;)
LP
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost