GT4turb0 je napisal/-a:Tomos APN 6 - cca 60km/h
Clio 1.2 60km - 190km/h (in je še pridobival)
Toyota celica GT-FOUR - 200km/h (ovinek, omejitev 60km/h), 280 km/h (bratranec)
Suzuki GSX-R 600 - 200km/h (sopotnik, zelooo kratka ravnina)
Porsche Turbo -...še čakam soseda
TechnoBoy je napisal/-a:za 210... bo dal en za benz... do vrhnke....oz Loma.... za 185 gremo lahko prot LJ.. pa tut dejte za benz
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
gorenc je napisal/-a:Veste kva fantje! Zdej ste se tle spravl na TechnoBoya, sam če realno pogledate vse odgovore in zraven navedene avtomobile, poj mormo še o marsikomu podvomt... A se vam ne zdi? A poj bo mogu vsak dokazvat? Je pač bedasta tema z bedastimi odgovori.
maky je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Točno tako!!!
Dol po klancu 23 km/h, gor po klancu 36,4 km/h, po poševnem klancu v levo malo gor malo dol 16,23 km/h!!! Za vse mam dokaze!!!
kaj maš ti to eno rikšo na 2 japončka da ti gre po glancu gor hitrej ko po klancu dol?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TechnoBoy je napisal/-a:po ravnin gre men....max 190 ( 2 minuti traja ).....zakaj bi ti kazal moj prav... mene boli copata...jest vem kok mi gre....kasne poglede daje folk k mem pades.. ...se bomo peljal......pa se posnetek bom pokazal.....( s vem da bo poj kdo reku da je blo to namestu posnet pa bormasina prkloplena
tko da,....vedno bo kdo najdu kasn "pameten" igovor..tut ko bo videl kok gre..da ni slo tolk...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
buco je napisal/-a:ej fantje brezveze se kle neki zajebavat pa zo.Ni scene. Sploh pa nevidmkle razloga zakva bi se ljudje k so v isti skupini ( gas tuning klub al kaj je = kragal med sabo isto pa ne zastom zakva se med drkt spet neki borite.
pozabte pa je
ajd
Virage je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:po ravnin gre men....max 190 ( 2 minuti traja ).....zakaj bi ti kazal moj prav... mene boli copata...jest vem kok mi gre....kasne poglede daje folk k mem pades.. ...se bomo peljal......pa se posnetek bom pokazal.....( s vem da bo poj kdo reku da je blo to namestu posnet pa bormasina prkloplena
tko da,....vedno bo kdo najdu kasn "pameten" igovor..tut ko bo videl kok gre..da ni slo tolk...
Pol si za eno vožnjo? Kranj zahod - Voklo. Bomo sprobal kolk leti tvoj Yugo. Če bo šu 190 km/h ti plačam tolk bencina kolkor ga boš porabu, če ne, pa noben ne plača nič. Pošteno? Pa jaz bom mel najmanj enega sopotnika zraven.
Peugeost_S16, ti greš tud lahko zraven, da bosta dve priči. Pol bomo pa gor napisal, da Yugo res tolk leti.
Kaj praviš? Jutri, pojutrišnjem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov