Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Re: StreetRacing

Napisal/-a admin To avg 27, 2002 8:28 am

Tudi tretja stran SSR (Slovenia Street Racers) je v izdelavi :] Kako bo urejen dostop? Boste ze videli :)
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Napisal/-a Metal To avg 27, 2002 10:39 am

Seveda je en problem? Kateremu zaupati na netu?
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 8:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Sr avg 28, 2002 1:58 pm

Ej Dido pa to se ze prijema v MB-ju!! Vsi samo klicejo že..BTW..pičke sem dobu za ogled danasnje dirke ce bo? EJ se (vzdevek da neo priimka) Lenča se gre zaganjat z Alfo!! daj opklici Dido, aja pa se bemfa je na zalogi...MMam idejo za danasnjo dirke al pa ce bo jutri..folk bo prisu..samo tisti ki jih poznamo..drugac pa se sito to ej..uspelo nam bo!!jea Dido semafor treba sporihtat!!mm Bobi je tut reko da gre s 5ko na start..hm Dido to sma cakala za 5ko kolko 2mesca pa se je le opogumo v upanju da bo najdo pičko!! jea

LP..stari dans bo gusto!!

Hitro naredite stran da nas bo več..treba sceno naredit!! PIČKE ČAKAJO!!
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Sr avg 28, 2002 3:04 pm

DisPater!Mislim da se bova kmalu spoznala.Moj kolega pozna didota in vidva se poznata.Spoznali pa se bomo glih zaradi tega dirkanja.Mam en predlog kje pa kako bi lahko organizirali dirko med nami!Aja toti moj kolega je bil zapiral most ko ste dirkali.
Se vidimo.
Be the best,or die like the rest!

DisPater
Nov uporabnik

Re: Re: StreetRacing

Napisal/-a DisPater Sr avg 28, 2002 11:40 pm

Fajn..Bojci al Boba? heeh se cujemo ja..mej se
btw..sem bratranec od Didota-sefa:))))

LP
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Če avg 29, 2002 8:08 pm

No to kak e z sefi nevem.Kolega pasem z Bojcom.Bom njega poklical da se zmenimo kje pa kdaj se bi dobli.ajde

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Če avg 29, 2002 8:58 pm

jao ni blema.. Dido ki si javi se kaj jebemo mater..scene ze dolgo ni blo!!

LP
Lisica

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo Pe avg 30, 2002 6:56 pm

Zaj v soboto se lahko dobimo, samo zrihtaj nasprotnike, gledalce (beri gledalke) pa bomo naredli sceno!

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater So avg 31, 2002 12:42 am

jao dido sori ej ni dovolj casa..pa se delam..sori za naslednjo soboto se zmenimo fiksno pa treba kr reklame delat po MB-ju...joke:)
Ja naslednjo soboto pa bomo zrihtali race ok?pa pičke tut..btw mam idejo dobro..

LP
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow So avg 31, 2002 3:34 pm

Dispater pa Dido,ne me pozabit obvestit za soboto.Makar na mail,samo da vem kdaj naj kam pridem.

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Po sep 02, 2002 3:47 pm

Jah..DisPater se poslavlja ker..Dido se ves..enkrat so me mogli dobit brez izpita...:(( naj**** sem ko krava..ampak gremo dalje..boli me falus..pa vprasajte Didota se zdaj se v Mbju dogaja puno..npr.v nedeljo so se spustli pa v soboto-meli ste od hond pa do toyote supra..ce ne verjamete pa se pozanimajte..Dido sem cu da je polda avto kuro..gume je kuj menjaval a? kaki as..pa puno folka je blo..ko v filmu..ce ne verjamete contact Dido..pa vam bo povedal..aja nea mors prek neta..

LP-btw Dido res to da je Zigec z svojo 160 konjsko hondo vse dirke popusil...ne verjamem pa to da si bo oni v volvota dau delat se vec kojef..zaj ma 202 je reko ce ga bojo razpizdli pubeci pa bo dal do 280 al kak ne?
Lisica

Uporabniški avatar
Metal
Novinec

Kraj: Beyond Realty

Napisal/-a Metal To sep 03, 2002 8:39 am

:)
Zadnjič spremenil Metal, dne Pe jul 20, 2007 8:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater To sep 03, 2002 9:31 am

Jao Dido..kaj zdaj bomo ze ob ponedeljkih meli streetracing al kaj? Dido ne s*** prevec saj je blo dobro vceraj samo ne smemo preveckrat na tedn naj bo samo enkrat na tedn..cisto OK!!

LP
P.S.:k****a ej LUpo leti...
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow To sep 03, 2002 1:10 pm

Kaj zdaj niste mogli Josta spizdit???V smeh me spravljate.S kakimi avti ste bli drugi?Se se bom se z njim pomenil o tem.Mater ste face..

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater To sep 03, 2002 3:43 pm

Btw to je bla dirka nizje kategorije..ce je ponedeljek..u ti si pa novi..se vidi da se se ne spoznas...btw me zanima kaksen avto ti vozis pa ce se upas spustit z BX-om kateri je vceraj tut tam stal samo je bil malce prehiter za te njihove konjicke!!
Lisica

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow To sep 03, 2002 7:54 pm

No za ostale ki vedo priblizno za kaj se gre,tisti ko je vozo lupota ma drugace novega polota rdece barve pa z alu felnami.Jaz avta vec nimam,to da sem pa novi se pa tebi samo zdi!Pa toti BX ni nic takega,bo ga keri od kolegov popapal na naslednjem srecanju!:)

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Napisal/-a DiDo Sr sep 04, 2002 1:46 am

DisPater: V ponedeljek je blo izredno, ker je Jošt dobo Lupota 1.4 na posojo, pa se je hršo, da nas vse nese, te pa mu nekak najbolj ni ratalo... :)

HowLow: Mislim da je Jošt lepo popušo... no ja proti Puntotu 1.2 pa Cliotu 1.2 res ne, drugi smo ga pa hcat pelali! :) Zakaj pa ti več nimaš avta? Nekega Golfa IV TDI al kaj si meu ne?

HowLow
Nov uporabnik

Napisal/-a HowLow Sr sep 04, 2002 1:10 pm

Ne ne,glof je fotrova lastnina do katere imam obcasno dostop!Jaz sem pa vcasih v starih dobrih casih imel samaro.Vec o tem pise pod splosno na temo Bandit-a Koliko krat so vas dobili?

DisPater
Nov uporabnik

Napisal/-a DisPater Sr sep 04, 2002 5:49 pm

Ej Howlow mater mas finte..Te pa pripeli taki star avto kot je ta BX jebote..bo popusil valda da bo sej pa ni najhitrejsi BX mater mas finte samo glede na starost pa kok je dal skozi jih pol nese +onega tvojega od ateka Ti sploh predstaver nimas kolko ma ta avtek konjev,navora....jaz lahko pridem tut od ateka al pa od striceka avtekom..pa nias sans verjemi JEBOTE!!

P.S.Malo si slabo gledal koga je Jost vse neso...hmm kake ma ovi ej..

LP
Lisica

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Napisal/-a DiDo Sr sep 04, 2002 7:50 pm

Pa daj DisPater nena mej fint z nekim BXom, ga moja oma z Zastavo 750 nese pelje hcat.
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov