blazz je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:... Ravno tako (predvsem zadnje case) skozi Godovic. Sem ze nekajkrat naletel na radar...tako, da pamet v noge!
Maš pa srečo, da si naletel samo na radar, ker če bi z preveliko hitrostjo poleg tega naletel še na mene..... :P :P
No, res mi grejo na k**** tipi k se petelinijo skozi vasice, da jih potem vaške dekline pogledajo. Kot una dva basketaša, k sta se hvalila (no, vsaj šofer), da sta šla 210 km/h skoz Godovič. No, tud tam kjer sta končala svojo življensko pot ni šlo dosti manj![]()
. In se ne zajebavam ampak mislim čisto resno.
Če skozi naselje zmanjšaš hitrost, samo zaradi tega, ker bi te lahko mogoče dobili na radar, potem še nisi zrel in odgovoren šofer.
no, še mal pametovanja z moje strani, ker že dolgo nisem!!
--> Se popolnoma strinjam s tabo! Ne misli, da vozim skozi naseljapo omejitvah zaradi radarjev --> tega nisem napisal. Jaz sem druge opozoril na to! Ne mores priti iz Logatca (Kalc) v Idrijo (Sp. Idrijo) v ~15 minutah in upoštevati omejitve skozi Hotedrscico, Godovic in potem se Idrijo! Ne ne ne!
Ja kosarkasa (Janos Gorjup, Tine Kokalj) sta pa verjetno letela precej precej prehitro. Sicer je pa tudi res, da je bil Gorjup s svojim A3 znan po...No ja ne bomo sedaj o tem!