ko jih ne rabis jih je povsod prevec

hitrigregy je napisal/-a:Mene pa zelo zanima ce se kdo od vas ukvarja s kasnim driftanjem ali nelegalnim derkanjem ali ste bolj "softici" (brez zamere) da samo razkazujete svoje avte in jih pritisnete na zaprtih progah?brez zamere ampak mene razganja od adrenalina... hmmm ce bi vi isto probal kukr jaz delam bi vidl u cem govorim...(na trzaski ukol 3h zjutraj pa gas do daske) P.S.:na lastno odgovornost ker je veliko veliko(veliko prevec) policajev...
ko jih ne rabis jih je povsod prevec
hitrigregy je napisal/-a:Js sm pa meu nesreco bliz vrhnke.Z enim prjatlom sva tekmovala "komu bl leti" in ja ne... To je blo zato k sm se mlad pa neumen....Sam letel je pa ene 180km/h po magistralki. mojmu lepotcu ni "skoraj" nc, men tud ne k me je airbag resil.drgac jaz vozim peugeot 406 coupe sam mam doma se enega(ne povem kerga) k ga se predelujem. Pa rabil bi enega ki se bolj spozna na tunning da bi mi svetoval(to pomeni tudi vgradnja NOS-a)
ce se kdo bolj spozna naj mi napise osebno sporocilo
hvala
hitrigregy je napisal/-a:ja nism js kriu ce me je vn s ceste fuknl!bla je p sam maska pocena p luc razbita k sm varnostno ograjo kusnu.bi ze nekak odmotou ce me nebi tmala za desno roko zagrabla k se je ustrasla.p letne gume sm meu gor in sm hotu ene 50m naprej dt verige gor k prej nism vidu nobenga "pocivalisca".tko da po eni strani nism kriu po drugi sm tko da nevem. kriu sm zato k sm meu letne gume gor... kaj pa ti kok cajta ma pa ti izpit?
crna kronika?lahk kr pozabs d bos u men tm notr brau k ze od 14. leta naprej vozm auto k pomagam fotru u autohisi tko da to 100% ne bos brau :P
hitrigregy je napisal/-a:kaj p ce bi sla rajs od skofje loke do poljan nad skofjo loko? ce mas p rd klance greva pa lahk se na ns vikend na en per p pol nazaj u dolino p dam...kaj pravs? tud ovinki so dobri. ce gres u maribor al p stajersko po magistralki mas tud eno lepo turco d ga lahka stisnes!p se per je pocen tm gor!!
cky2k je napisal/-a:Vedn vec "dobrih" voznikov je tu gr čez mesec dni pa vidiš slike k je totalko naredu
Volvo power je napisal/-a:hitrigregy je napisal/-a:Js sm pa meu nesreco bliz vrhnke.Z enim prjatlom sva tekmovala "komu bl leti" in ja ne... To je blo zato k sm se mlad pa neumen....Sam letel je pa ene 180km/h po magistralki. mojmu lepotcu ni "skoraj" nc, men tud ne k me je airbag resil.drgac jaz vozim peugeot 406 coupe sam mam doma se enega(ne povem kerga) k ga se predelujem. Pa rabil bi enega ki se bolj spozna na tunning da bi mi svetoval(to pomeni tudi vgradnja NOS-a)
ce se kdo bolj spozna naj mi napise osebno sporocilo
hvala
Ja, pa to ni blo prvič, ko je kao imel nesrečo![]()
Spet je enmu mulcu dolgčas
hitrigregy je napisal/-a:se nekej bi rd uprasou ce lahk? zakaj cist usak k mu poves kolk cajta mas izpit ti rece d si mulc p primitivc?to je ful razlicn od osebe sam se tega ne da nobenmu dopovedat... lakh me mate za mulca al p zacetnika sam dokler me ne poznate ste lahk brihtni in use sam k bom p js o vs brau u crni kroniki bom pa crkavou od smeha k bom slisou d je to edn izmed vs k mi odcitate d nimam nc u glau.p d nau kdo kej zameru k se sam pogovarjamo p js ful pocas popiz... sam pisem p govorim p zmeri tko! aja se neki k mi je en prbou kao nesreco dozivu....mojo mt je vlak zbou(k sm meu 3 leta) k je bla u autu tko d mi ne bote pametni glede nesrec prosm!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost