Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 8:29 pm

Mene pa zelo zanima ce se kdo od vas ukvarja s kasnim driftanjem ali nelegalnim derkanjem ali ste bolj "softici" (brez zamere) da samo razkazujete svoje avte in jih pritisnete na zaprtih progah?brez zamere ampak mene razganja od adrenalina... hmmm ce bi vi isto probal kukr jaz delam bi vidl u cem govorim...(na trzaski ukol 3h zjutraj pa gas do daske) P.S.:na lastno odgovornost ker je veliko veliko(veliko prevec) policajev...

ko jih ne rabis jih je povsod prevec :D

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če dec 18, 2008 8:39 pm

hitrigregy je napisal/-a:Mene pa zelo zanima ce se kdo od vas ukvarja s kasnim driftanjem ali nelegalnim derkanjem ali ste bolj "softici" (brez zamere) da samo razkazujete svoje avte in jih pritisnete na zaprtih progah?brez zamere ampak mene razganja od adrenalina... hmmm ce bi vi isto probal kukr jaz delam bi vidl u cem govorim...(na trzaski ukol 3h zjutraj pa gas do daske) P.S.:na lastno odgovornost ker je veliko veliko(veliko prevec) policajev...

ko jih ne rabis jih je povsod prevec :D

jst sm 100% da ti vozis hondo.vrjetn 1.4
ce si pa ze res tak norc pa pokaz ksn posnetek...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če dec 18, 2008 8:40 pm

ja, preveč jih je, če se slučajno pelš neprivezan. za take talente, kt ti jih je pa še premal.

softič si sam, ko nimaš j**c se pomerit na progi, ampak prazneš j***a na javnih površinah, ko pa stradajo nedložni, so pa vsi drugi krivi

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 8:59 pm

hmmmm... 1. ne vozim nobene honde se posebej p ne 1.4 k to res sux! map peugeot 406 coupe k ma 150kw in 205 konjeu(nej bi mogu met) ni nevem kok spedenan k se bl posvecam lancerju x!hmmm kksn posnetk.hmm to bi se dal narest sam pod enim pogojem!
da to ne gre na net!!al p kamor kol!!al p d se zmenmo p gres zravn...tud to je mozn! sam polet k pozim sm res softic k je to moja 1.zima k mam izpit...pa se iz ceste me je vn vrgl na turjaku tkrt k je blo skor 20 cm snega.sam ni blo nc hujsga!pusti p ene posledice!
k pravs d ne upam na progo!evo grem na progo kumot me ni strah.gas znam tud js tiscat.ce p mas ti odprto cesto brez barikad p ksnih resilceu pol zacnes razmislat k vozs.p softici sm vm sam tko reku k sm mislu d sam tunnate p vm auti u garazi stojijo p cakajo na bolsi vreme...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če dec 18, 2008 9:07 pm

ce si zletu vn s ceste poj vrjetn nisi glih mislu na voznjo.pa glede na to da mas sele 1 let izpit tezko vrjamem da mas kasne izkusbje,ki bi kaj pomenile.
p.s. mam filing da bomo o teb bral v crni kroniki.(upam da se motim)
Ni vse res kar napišem

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Če dec 18, 2008 9:10 pm

hitrigregy je napisal/-a:Js sm pa meu nesreco bliz vrhnke.Z enim prjatlom sva tekmovala "komu bl leti" in ja ne... To je blo zato k sm se mlad pa neumen....Sam letel je pa ene 180km/h po magistralki 8) . mojmu lepotcu ni "skoraj" nc, men tud ne k me je airbag resil.drgac jaz vozim peugeot 406 coupe sam mam doma se enega(ne povem kerga) k ga se predelujem. Pa rabil bi enega ki se bolj spozna na tunning da bi mi svetoval(to pomeni tudi vgradnja NOS-a)

ce se kdo bolj spozna naj mi napise osebno sporocilo

hvala

Ja, pa to ni blo prvič, ko je kao imel nesrečo :lol:

Spet je enmu mulcu dolgčas :evil:

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:15 pm

ja nism js kriu ce me je vn s ceste fuknl!bla je p sam maska pocena p luc razbita k sm varnostno ograjo kusnu.bi ze nekak odmotou ce me nebi tmala za desno roko zagrabla k se je ustrasla.p letne gume sm meu gor in sm hotu ene 50m naprej dt verige gor k prej nism vidu nobenga "pocivalisca".tko da po eni strani nism kriu po drugi sm tko da nevem. kriu sm zato k sm meu letne gume gor... kaj pa ti kok cajta ma pa ti izpit?
crna kronika?lahk kr pozabs d bos u men tm notr brau k ze od 14. leta naprej vozm auto k pomagam fotru u autohisi tko da to 100% ne bos brau :P

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če dec 18, 2008 9:19 pm

hitrigregy je napisal/-a:ja nism js kriu ce me je vn s ceste fuknl!bla je p sam maska pocena p luc razbita k sm varnostno ograjo kusnu.bi ze nekak odmotou ce me nebi tmala za desno roko zagrabla k se je ustrasla.p letne gume sm meu gor in sm hotu ene 50m naprej dt verige gor k prej nism vidu nobenga "pocivalisca".tko da po eni strani nism kriu po drugi sm tko da nevem. kriu sm zato k sm meu letne gume gor... kaj pa ti kok cajta ma pa ti izpit?
crna kronika?lahk kr pozabs d bos u men tm notr brau k ze od 14. leta naprej vozm auto k pomagam fotru u autohisi tko da to 100% ne bos brau :P

seveda si ti kriu.kdo pa?
nisi prilagodil voznje razmeram na cesti.
z letnimi gumami se vozis.zelo odgovorno.
aja ker se tm po parkplacu od avtohise jagas pa kr ze znas vozt al kaj?
jst ti sajtrge nebi dal vozt ne pa avta k ma 205 konj.
pa toda se po celovski jagate.itak vsak zna po ravnem gas dat.
prid na jesenice pa greva od mojstrane do kranjske gore ga prtiskat,pa da vidm kaj znas.
Ni vse res kar napišem

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:19 pm

kao nesreco? pazi da te hitri gregy ne oplazi ker ko te oplazi te nic vec na noge ne postavi!!!! hec hec.hmmm tud mulci mamo pamet ves!!! :evil: p ce sm ze mulc se ne pomen d ne znam vozt.ne mislm p zdej vozt k str ata k skor umre za volanom!!ce tiscanje ni tvoj stil pol je to tvoja stvar!ne moja!ne mors oz. ne bos p ti men u glavo ubou d bom js bl pocas vozu!!pa ugibam d si str tm ukol poznih 40-ih let(brez zamere ce sm faliu ker te ne slism po glasu) :lol:

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:22 pm

kaj p ce bi sla rajs od skofje loke do poljan nad skofjo loko? ce mas p rd klance greva pa lahk se na ns vikend na en per p pol nazaj u dolino p dam...kaj pravs? tud ovinki so dobri. ce gres u maribor al p stajersko po magistralki mas tud eno lepo turco d ga lahka stisnes!p se per je pocen tm gor!! :-P

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Če dec 18, 2008 9:23 pm

Vedn vec "dobrih" voznikov je tu gr čez mesec dni pa vidiš slike k je totalko naredu :lol:

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:27 pm

hmmm ok ni biu glih parkplac sam ok, kukr si to sam predstaulas...sam te vec nauci to d sam prides do tega kt p d ti en u glavo ubija kaj mors p kaj ne.se strinjas?tud ce je slo sam 40 je blo dost d si se kej naucu.p itak smo se fotru kdaj auto "ukradl" p sm se sli vozt po barju.in to je cist zakon blo!p se bols k zdej k zdej si pounoletn p peles cez rdeco p mas 300€ precal p se vec...hmmm krjola, sm meu ze corolo sam je auto za en k... A si ze kdaj vozu ksnga audi S8 v10 al p v 12 bitturbo? k ma 451KM in to leti k raketa...205 KM se skrije pred njem.....RESPECT

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če dec 18, 2008 9:27 pm

hitrigregy je napisal/-a:kaj p ce bi sla rajs od skofje loke do poljan nad skofjo loko? ce mas p rd klance greva pa lahk se na ns vikend na en per p pol nazaj u dolino p dam...kaj pravs? tud ovinki so dobri. ce gres u maribor al p stajersko po magistralki mas tud eno lepo turco d ga lahka stisnes!p se per je pocen tm gor!! :-P

jst sm te povabu da prides sm gor ti pa kakor hoces.lahko prides lahko pa ne.
tukaj vsaj vem da nebo policije pa da nebo pescev na cesti.
Ni vse res kar napišem

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:29 pm

haha ne klic hudica k se lahk takoj nrdi...lahk zdele k grem po cike al p kadar kol...sam js pravm d dokler ne umre kdo zrd tebe sed za volanom, k se to konca je pa skrajn cajt da si skiro kups... :lol:

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:31 pm

abbe! a ti vozs tole luskano vw IV?sam je huda!!!!! js bi p meu(ce smo ze glih pr tem) nisan skyline(1245 KM) lep in unikatn...

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:36 pm

se nekej bi rd uprasou ce lahk? zakaj cist usak k mu poves kolk cajta mas izpit ti rece d si mulc p primitivc?to je ful razlicn od osebe sam se tega ne da nobenmu dopovedat... lakh me mate za mulca al p zacetnika sam dokler me ne poznate ste lahk brihtni in use sam k bom p js o vs brau u crni kroniki bom pa crkavou od smeha k bom slisou d je to edn izmed vs k mi odcitate d nimam nc u glau.p d nau kdo kej zameru k se sam pogovarjamo p js ful pocas popiz... sam pisem p govorim p zmeri tko! aja se neki k mi je en prbou kao nesreco dozivu....mojo mt je vlak zbou(k sm meu 3 leta) k je bla u autu tko d mi ne bote pametni glede nesrec prosm!

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Če dec 18, 2008 9:38 pm

cky2k je napisal/-a:Vedn vec "dobrih" voznikov je tu gr čez mesec dni pa vidiš slike k je totalko naredu :lol:

Definitivno zelo resen kandidat za črno kroniko. Resnično upam, da brez nedolžnih žrtev zraven. Sicer močno dvomim, da ima ta šolarček že vozniški izpit. Če ga pa ima, je pa to še en dokaz, da bi bilo nujno potrebno uvesti psihološke teste pred opravljanjem izpita. Se mi zdi, da je vedno več takšnih, ki kljub polnoletnosti še niso mentalno zreli, da sedejo za volan.

hitrigregy
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrigregy Če dec 18, 2008 9:40 pm

Volvo power je napisal/-a:
hitrigregy je napisal/-a:Js sm pa meu nesreco bliz vrhnke.Z enim prjatlom sva tekmovala "komu bl leti" in ja ne... To je blo zato k sm se mlad pa neumen....Sam letel je pa ene 180km/h po magistralki 8) . mojmu lepotcu ni "skoraj" nc, men tud ne k me je airbag resil.drgac jaz vozim peugeot 406 coupe sam mam doma se enega(ne povem kerga) k ga se predelujem. Pa rabil bi enega ki se bolj spozna na tunning da bi mi svetoval(to pomeni tudi vgradnja NOS-a)

ce se kdo bolj spozna naj mi napise osebno sporocilo

hvala

Ja, pa to ni blo prvič, ko je kao imel nesrečo :lol:

Spet je enmu mulcu dolgčas :evil:

Dragi volvo power!
dokler ne ves na cem si,.....
....ne govor kr neki za brez veze k pol ti izpades nepremislen p d nc ne delas s svojo glavo in delas po istih poteh k jih delajo usi pred tabo...ni te p tok skupi d bi se usedu u avto sou v logatec in driftou...sory sam ugibam d naus kej zameru

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Če dec 18, 2008 9:42 pm

hitrigregy je napisal/-a:se nekej bi rd uprasou ce lahk? zakaj cist usak k mu poves kolk cajta mas izpit ti rece d si mulc p primitivc?to je ful razlicn od osebe sam se tega ne da nobenmu dopovedat... lakh me mate za mulca al p zacetnika sam dokler me ne poznate ste lahk brihtni in use sam k bom p js o vs brau u crni kroniki bom pa crkavou od smeha k bom slisou d je to edn izmed vs k mi odcitate d nimam nc u glau.p d nau kdo kej zameru k se sam pogovarjamo p js ful pocas popiz... sam pisem p govorim p zmeri tko! aja se neki k mi je en prbou kao nesreco dozivu....mojo mt je vlak zbou(k sm meu 3 leta) k je bla u autu tko d mi ne bote pametni glede nesrec prosm!

no da to napisem po pa nam vec sodelovel v debati.
1.zarad tvojega pisanja po forumu
2. v enem letu ne dobis nic izkusenj v voznji,neves kako na kaj odreagirat kaj naredit v dani situaciji.
3.noben ni reku da si primitivec.
4.da se vozis z letnimi gumami je neodgovorno,da se vozis 180 "po mestu" je zalostno...zato pa se da predvidevat da bos v crni kroniki,ker jih je velik takih k si ti nazalost blo v crni kroniki.
ne me narobe zastopit.ampak ko dobis izpit za avto pomen da gres lahko na cesto,ne pa da znas vozt.pa se doug nebos znau.men vrjam
bos ze cez par let skontau kaj ti hocem povedat.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če dec 18, 2008 9:52 pm

sam prehudi ste vi.....
he he še en nadobuden in naduvan mladostnik:):)
samo tako naprej......
ko bo 500.000 km za tabo pol bomo se pa pogovarjali da recimo "znaš" vozit oziroma predvidevat.....
atiju pa reč če ma že avtohišo naj ti lambota kup.....sm da nebo jokcal pol ko te bo treba z airbaga pucat dol......

če te je pa airbag rešu na peugeotu nevem kako maš pol lahk sm prvo masko poknjeno ob srečanju z ograjo....
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost