Ja, ker slovenski zastopnik za Atoma že cel čas traka na vrata in prosjači, da vzamemo avto na test ...
Sicer pa: prihaja pa res en avto, ki bo verjetno kar dobro razliko na vrhu naredil. Bomo videli, ko bo ...
nebivedu je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:1. Ja, časi po celem dnevu drgnjenja. Megane je naredil 3 kroge za probo in 3 na čas, kot vsak drug na lestvici AM. Tako je pravilo.
Boste morali pa dat možnost da takrat ko testirate, pokličete še koga od zunaj s svojim avtom pa naredite primerjavo. Mislim, da bi po šestih krogih črn evo 9 dosegel enak čas, če ne boljši.
Kombinacija črnega eva in njegovoega voznika je že oddelala več kot 6 krogov tam, torej izpade. Sploh pa črni evo ni neka konkurenca meganu in bi bilo zelo zelo čudno, če ne bi bil hitrejši vsaj za sekundo ...
PRODRIVE je napisal/-a:Pravkar gledal avtosteron,če sem prav razumel

Porsche GT3 RS cajt kroga 53:53,tako da rekorda žal ni.Če se motim me popravite in se opravičujem

Avtosteron ne šteje ... Govora je je le o AMjevih časih, torej časih, doseženih na enak način. Zato je pa bil v 1. postu link na AM lestvico.
LoCo je napisal/-a:Gospodu vozniku z veliku pokali doma pa hvala bogu da take cajte postavlja, sej je vsak tedn 2x na racelandu k testira neki tam, počas lahko že ve za vsako lukno in kucl na progi ... Jz sm bil pa prvič z devetko

Gospod voznik je tam le, ko testira za AM. To pa je teh 40 avtov z lestvice + 3 ali 4 dirkalni zraven ... V dveh letih in pol. Ni ravno pogosto, ne? 1x na mesec, recimo, v povprečju ...
GodOfAll je napisal/-a:1. ne boš verjel ampak tudi jaz sem dosegel čas v prvih 6 krogih na racelandu - mogoče še manj - mam v avtu izpisek, pa se mi ne da ponj. (je pa res da sem bil pred tem že novembra gor 2008 in takrat naredil vsaj 20 krogov - na štoparco, najboljši prav tako 55.9)
2. res niso iz trgovine, moj avto je star 12 let in ima 278 000 razburljivih kilometrov za sabo, gume brez robov in tudi praktično brez profila
3. moj avto je mogoče kupit in ga registrirat (ga prodajam), ma pa druge amortizerje (pa par malenkosti), serijski amortizerji na taki Imprezi ponavadi popustijo pred 200k km
4. glede tega imaš prav, razen LUKA M3 (voznik LMG)
Dokler lahko navaden forumaš (sicer res na progi ki se jo pelje v 2. prestavi), s starim avtom in zlizanimi gumami konkurira (temu meganu lih ne morm konkurirat, priznam) novmu evotu, M3, in še ostalim sanjskim avtom, ki jih vozi voznik s kupom pokalov in ki dejansko obvlada progo je to dober znak za forumaša.
Ne me narobe razumet. Nobene žale besede čez AM, vse pohvale da ste se odločil za to lestvico in da jo skrbno vzdržujete!!!
Luka je itak vedno hiter, še ko drifta. Tu itak ni debate. Tvoj čas je pa odličen.