Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Doc1
Nov uporabnik

Kraj: Podgorje

Napisal/-a Doc1 Če avg 05, 2010 7:21 pm

Slicker je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:
RSI je napisal/-a:kateri so trenutno najhitrejši slo.avtomobili? sem že malo iz scene oops

...on vozi VW golf VR6 FWD turbo - najboljši čas letos 10,5...

slučajno kje obstajajo kake slike ali pa tema na kakem forumu od tega avta?

Slika

...Tomaz in Igor..

lp Doc1

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Če avg 05, 2010 11:44 pm

Kovcek je napisal/-a:Ni nobenih omejitev, verjetno bo vsak vsam v svoji glavi razčistil, koliko lahko pritisne na gas in koliko varno je njegovo vozilo ;) - v nasprotnem primeru bomo pač ukrepali mi (vse lepo piše v pravilniku)...

Glede modre corse b pa bom rekel samo: zarečenega kruha se največ poje...jaz sem svoje že dokazal ostali pa...

slicker
Predprijave so na naši strani www.srt-ms.si - klikneš na prijavljeni tekmovalci in to je to...

kaj si dokazal ? ne razumem na polepljeni stezi enkrat tak cajt odpeljal potem pa stalno okrog 12 s :) nemores recti aktualna sta samo vidva z zelenikom ,ce je pa vec takih avtov ki so hitrejsi.ce pa fiesta in kilerbee imata okrog enako konjev kak tvoja corsa pa vozita pod 10s :) jap zarecenega kruha se najvec poje, bomo vidli letos kak bo.bos mel kadeta turbo konkurenco :) pustimo se pac presenetiti, bo bolj zanimivo

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe avg 06, 2010 1:24 pm

10,xx sek avta imava trenutno v sloveniji samo midva z zelenikom, peljaja sva na pisti kakršna je pač bila in je in na kakršni smo vozili vsi in lahko vozijo vsi...in nisem samo 1x peljal 10,xx sec ... ;)

do dirke je še samo dva dni in bomo videli kako in kaj...
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe avg 06, 2010 1:59 pm

navijamo za kovčeka :lol: bomo probali posnet ta "dvoboj" :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2010 2:34 pm

Kovcek je napisal/-a:10,xx sek avta imava trenutno v sloveniji samo midva z zelenikom, peljaja sva na pisti kakršna je pač bila in je in na kakršni smo vozili vsi in lahko vozijo vsi...in nisem samo 1x peljal 10,xx sec ... ;)

In kaj ti naj zdaj zaploskamo ?

Ne vem zakaj je potrebna taka nadutost v tvojih postih?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Pe avg 06, 2010 2:43 pm

Courage™ je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:10,xx sek avta imava trenutno v sloveniji samo midva z zelenikom, peljaja sva na pisti kakršna je pač bila in je in na kakršni smo vozili vsi in lahko vozijo vsi...in nisem samo 1x peljal 10,xx sec ... ;)

idi ti malo za sabo brat kdaj ;)

Doc1
Nov uporabnik

Kraj: Podgorje

Napisal/-a Doc1 Pe avg 06, 2010 2:47 pm

torstorm je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:Ni nobenih omejitev, verjetno bo vsak vsam v svoji glavi razčistil, koliko lahko pritisne na gas in koliko varno je njegovo vozilo ;) - v nasprotnem primeru bomo pač ukrepali mi (vse lepo piše v pravilniku)...

Glede modre corse b pa bom rekel samo: zarečenega kruha se največ poje...jaz sem svoje že dokazal ostali pa...

slicker
Predprijave so na naši strani www.srt-ms.si - klikneš na prijavljeni tekmovalci in to je to...

kaj si dokazal ? ne razumem na polepljeni stezi enkrat tak cajt odpeljal potem pa stalno okrog 12 s :) nemores recti aktualna sta samo vidva z zelenikom ,ce je pa vec takih avtov ki so hitrejsi.ce pa fiesta in kilerbee imata okrog enako konjev kak tvoja corsa pa vozita pod 10s :) jap zarecenega kruha se najvec poje, bomo vidli letos kak bo.bos mel kadeta turbo konkurenco :) pustimo se pac presenetiti, bo bolj zanimivo

Bom kratek...Se pred kratkim smo bili vsi v istem klubu in nekateri ste iz tega kluba tudi izstopili-na lastno zeljo,ta zelja je bila vasa...Nikakor pa sedaj ne razumem,zakaj je naenkrat toliko podtikanj,medijskih tekmovanj,poskusov ocrnitev nasega Kovceka,ko pa ze zdavnaj vsi vemo,kdo resnicno zivi za avtomobilizem,kdo resnicno vlaga vsak cent in euro v svoj avtomobil,kdo vlaga vse svoje znanje in seveda-zivi za Dragrace...Samo par taksnih oseb je se,ne bom jih nasteval,vendar vedite,da jim -ne sezemo niti do kolen.Z menoj vred in s teboj.Pa ne zameri,lahko je pisati in kritizirati in navajati neke rezultate,ki jih sam nisi nikoli dosegel,precej tezje je take rezultate ustvariti.Kovcek in brata Zelenik -pa so trenutno nasi najboljsi avti na Drag sceni,sam trenutno pri nas, nisem videl in ne vidim nikogar drugega-vsaj po rezultatih sodec.Prva priloznost bo sedaj v M.Soboti,da to ovrzes-seveda z svojim avtom,ce ga imas(razred Pro,nad 2000ccm,FW, turbo)...Ali si boljsi in ti bom sportno cestital,ali pa bos sportno priznal poraz.Tako to je,v sportu...
In se nekaj-komu so tako velik trn v peti -nasi tekmovalci,ali se bolj konkretno-nas Kovcek?Le zakaj?...

lp Doc1
Zadnjič spremenil Doc1, dne Pe avg 06, 2010 2:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2010 2:53 pm

airmike je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

V mojih postih je razbrati nek ego, ampak da bi pa svoj avto poveliceval v zvezde in ga jaz omenjal na vsakem koraku, to pa mislim da ne delam :) Ce bos malo pbrskal kako temo bos videl da sem napisal da me boli fajfa :)
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2010 2:55 pm

Doc1 je napisal/-a:
torstorm je napisal/-a:

slicker

Bom kratek...Se pred kratkim smo bili vsi v istem klubu in nekateri ste iz tega kluba tudi izstopili-na lastno zeljo,ta zelja je bila vasa...Nikakor pa sedaj ne razumem,zakaj je naenkrat toliko podtikanj,medijskih tekmovanj,poskusov ocrnitev nasega Kovceka,ko pa ze zdavnaj vsi vemo,kdo resnicno zivi za avtomobilizem,kdo resnicno vlaga vsak cent in euro v svoj avtomobil,kdo vlaga vse svoje znanje in seveda-zivi za Dragrace...Samo par taksnih oseb je se,ne bom jih nasteval,vendar vedite,da jim -ne sezemo niti do kolen.Z menoj vred in s teboj.Pa ne zameri,lahko je pisati in kritizirati in navajati neke rezultate,ki jih sam nisi nikoli dosegel,precej tezje je take rezultate ustvariti.Kovcek in brata Zelenik -pa so trenutno nasi najboljsi avti na Drag sceni,sam trenutno pri nas, nisem videl in ne vidim nikogar drugega-vsaj po rezultatih sodec.Prva priloznost bo sedaj v M.Soboti,da to ovrzes-seveda z svojim avtom,ce ga imas(razred Pro,nad 2000ccm,FW, turbo)...Ali si boljsi in ti bom sportno cestital,ali pa bos sportno priznal poraz.Tako to je,v sportu...
In se nekaj-komu so tako velik trn v peti -nasi tekmovalci?

lp Doc1

torstorm itak samo podziga preko foruma, sam pa edini "izdelek" ki ga je ustvaril je njegova rumena raketa.
Slika

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Pe avg 06, 2010 3:08 pm

courage: sem daleč od tega, da bi poveličeval svoj avto - niti slučajno...sem pa dosegel z njim rezultate na katere sem ponosen in enako bi se počutil marsikdo v moji koži...vem, da obstajajo in bojo obstajali hitrejši in boljši od mene...to je šport in tega se jaz zavedam...eno je biti hiter na pisti, drugo pa je biti junak za tipkovnico :roll:

skratka vabljeni v nedeljo v ms na dirko, pa nima nobene veze kdo bo boljši, kdo bo hitrejši...glavno, da se bo dogajalo nekaj v naši ljubi sloveniji na tem področju avtomobilističnega športa...kot organizator si želim edino, da vsak tekmovalec doseže čim boljši čas, da vsak gledalec vidi tisto kar je prišel gledat in da bi dirka minila brez zapletov...seveda pa je pogoj za vse zgoraj našteto lepo vreme, za katerega pa so napovedi skorajda odlične...

listo predprijavljenih pa lahko spremljate na naši internetni strani...ker pa je pred nami še veliko dela, se tipkamo zopet po dirki...

p.s.
naredite čimveč dobrih posnetkov in posnamite čimveč filmčkov
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe avg 06, 2010 3:26 pm

vreme bo 8)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Pe avg 06, 2010 3:41 pm

:pop: najboljše da si pol še zmerite kiri ma večjega :bonk :bonk
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Pe avg 06, 2010 3:54 pm

Courage™ je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

V mojih postih je razbrati nek ego, ampak da bi pa svoj avto poveliceval v zvezde in ga jaz omenjal na vsakem koraku, to pa mislim da ne delam :) Ce bos malo pbrskal kako temo bos videl da sem napisal da me boli fajfa :)

Alo ded, kaj ti je tableta spustla? 8)

Ti si STAYLING, tak da pusti nas v TUNINGU da v miru TUNANMO! :D

Tebe boli fajfa, tak da je pol bolše za tebe da v takih temah ne sodeluješ preveč, pa ne bo nekih nesporazumov in nepotrebnih debat ;)

Kakorkoli, ko se boš peljal z avtom s takšnimi zmogljivostmi, boš znal spoštovat lasnika, TI in TEBI PODOBNI 8)

Tebi @courage, tebi vsa čast kaj si nardil v svetu stylinga, @kovcku pa vsa čast kaj je nardil v svetu tuninga! :)

Lp

P.S.: @all: napadat @kovcka je skrajno nepošteno, saj je doseči tak čas VELIK dosežek, katerega se zavedajo le tisti ki so leta poskušali doseči dosti slabše čase in vlagali ure in ure truda v to, da ne govorimo o financah, tak da ko bilokateri od @tipkovnica-freakov tukaj začne napadat ljudi kot so @kovcek &co. ki so dosegli res OGROMNO v relanem svetu tuninga (zunaj na pisti pred publiko) je skrajno nepošteno! oops

oops P :roll: E :? A :[] C :EE E :pivo
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Pe avg 06, 2010 10:28 pm

igor
pustimo jim veselje da so žalostni
mi bomo se naprej delal po svoje in zal dirkal vec v tujini kot doma,vsi vemo zakaj in to je to.zal mi je da je tako.se vidimo v nedeljo.
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm Pe avg 06, 2010 10:34 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Tebe boli fajfa, tak da je pol bolše za tebe da v takih temah ne sodeluješ preveč, pa ne bo nekih nesporazumov in nepotrebnih debat ;)

Kakorkoli, ko se boš peljal z avtom s takšnimi zmogljivostmi, boš znal spoštovat lasnika, TI in TEBI PODOBNI 8)

Tebi @courage, tebi vsa čast kaj si nardil v svetu stylinga, @kovcku pa vsa čast kaj je nardil v svetu tuninga! :)

Lp

P.S.: @all: napadat @kovcka je skrajno nepošteno, saj je doseči tak čas VELIK dosežek, katerega se zavedajo le tisti ki so leta poskušali doseči dosti slabše čase in vlagali ure in ure truda v to, da ne govorimo o financah, tak da ko bilokateri od @tipkovnica-freakov tukaj začne napadat ljudi kot so @kovcek &co. ki so dosegli res OGROMNO v relanem svetu tuninga (zunaj na pisti pred publiko) je skrajno nepošteno! oops

jaz sem samo napisal da nista edina avta s takim časom, ki se je dosegel enkrat, da so še drugi avtomobili v istem rangu tudi s takimi časi in se ne more recti da sta edina tako hitra v SLO.naj se rece jaz in zelenik sva med hitrimi ne pa edina .Kje pa je lončarova corsa ,ki je lani proti kovcku zmagala ,modra v6 corsa ki je vozila enako hitre cajte kot kovckova corsa z razliko enkrat manj HP in brez turbo.

Negre se tu za neko sinfanje ali kaj gre se za to ce imas hiter avto pa se pohvalis je OK, ne pa da se hvals da si edini z najhitrejsim avtom ker dalec nisi.Od Grubelica audi je ista klasa,podobne cajte vozi crna integra turbo ...

ce pa se povprecno pod 11s z kovckovo turbo corso vozi pa naj v MS pelje pod 11s pa dokaze , pa ne se potem izgovarjati na neko slabo trakcijo itd... meni je tako vseeno, samo na k... mi gre ko se nekdo hvali kot da je edini in ga nikdar nihce nemore prehiteti.nimam pa nic proti kovcku ne zeleniku ne proti nobenemu, da nebo kake pomote :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe avg 06, 2010 10:46 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Lp

Nicesar nisem skurcal, preko nobenega govoril, je pa res da poznam kufra se iz casov, ko se je sel styling, in je ze takrat deloval v stilu arogantnega dr. stylinga :) Interna zadeva, ne se prevec razjezit :)

Osebno se mi zdi odlicno, da vas je par junakov, ki iz avtov delate skoraj neverjetne stvari, upam da bo tega se vec, in da bomo videli se vec, seveda pa vam polagam na duso, ostanite na realnih tleh, kar se tice osebnosti :)
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 So avg 07, 2010 12:17 am

Če bom obadva citiral, bomo meli celo solato tukaj....

@courage: Ja ded, saj ni blema... kaj mata vidva od prej ne vem, ampak jaz samo "na realnih tleh" pravim, KAPO DOL Kovcku, kar je naredil iz Corse in kakšen čas je postavil!

In tukaj ne more noben nič rečti, ker uradno izmerjen čas pove vse!

@torstorm ter ostali: Ne vem, kaj je tak hudega, če je povedal da sta z Zelenikom URADNO najhitrejša v SLO letos? Je mogoče lagal? Ne ni, ali pa naj kdo pokaže junaka v SLO ki je uradno odpeljal in postavil boljši čas od 10,5s oz. 10,8s :wink:

Avto mora iti vsaj 6,0s ali manj 100 - 200 km/h, da postaviš tak čas, pa ko se bo kdo tako peljal "jaz sem se z Edotom - RS2" :___o bo znal cenit in tudi spoštovat lasnika. ;)

In za to pravim, da je lahko LE pisat in se piknit če kakšen lastnik le omeni čas, ki ga je postavil (brez da bi se extra hvalil), drugače pa gledaš KO VEŠ kaj to V PRAKSI POMENI! :con

Dajat za primerjavo druge "hitre Slovence", ne vem plava Corsa ipd., pa ni povsem na mestu, saj morajo vsi ti junaki prvo nek podoben ali boljši čas postavit in res nima nobenega pomena, če je lani v finalu Kovčka premagal, če pa sta vozila 2 sekundi počasneje :cry kot vozi Kovček sedaj, lani z istopno mogoče 185 km/h v 12s+, Kovček pa sedaj pelje 10,8s @220 km/h, to je razlika kot NOČ in DAN :pop:

Nič, ne bom več pametoval :mrgreen: ampak na REALNIH tleh, ko se začne debata je to nekako kot sem opisal zgoraj. :)

P.S.: Še ena, glede omenjenega Grubeliča, JA vsi vemo da je njegov RS2 stroj, ki je že blizu 5 let nazaj peljal podobne čase in je sigurno močna konkurenca omenjenima, ampak kaj šteje oz. o čem debatiramo tukaj SO URADNI ČASI letos! :-P
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Napisal/-a torstorm So avg 07, 2010 7:54 am

Dejan_S2 je napisal/-a:Če bom obadva citiral, bomo meli celo solato tukaj....

@courage: Ja ded, saj ni blema... kaj mata vidva od prej ne vem, ampak jaz samo "na realnih tleh" pravim, KAPO DOL Kovcku, kar je naredil iz Corse in kakšen čas je postavil!

In tukaj ne more noben nič rečti, ker uradno izmerjen čas pove vse!

@torstorm ter ostali: Ne vem, kaj je tak hudega, če je povedal da sta z Zelenikom URADNO najhitrejša v SLO letos? Je mogoče lagal? Ne ni, ali pa naj kdo pokaže junaka v SLO ki je uradno odpeljal in postavil boljši čas od 10,5s oz. 10,8s :wink:

Avto mora iti vsaj 6,0s ali manj 100 - 200 km/h, da postaviš tak čas, pa ko se bo kdo tako peljal "jaz sem se z Edotom - RS2" :___o bo znal cenit in tudi spoštovat lasnika. ;)

plava corsa V6 je tudi peljala enkrat pod 11s toliko v vednost :) in kaj se enkrat po sreci doseze tak cas se ne pomeni da toliko se vedno z avtom vozi,gleda se nekak povprecje.Jaz sem se tudi peljal s tak hitrim avtom ze :) in kaj ima to zdaj veze ?
Jaz cenim avte in lastnike, samo naj vse ostane v realnih mejah :)
In za to pravim, da je lahko LE pisat in se piknit če kakšen lastnik le omeni čas, ki ga je postavil (brez da bi se extra hvalil), drugače pa gledaš KO VEŠ kaj to V PRAKSI POMENI! :con

Dajat za primerjavo druge "hitre Slovence", ne vem plava Corsa ipd., pa ni povsem na mestu, saj morajo vsi ti junaki prvo nek podoben ali boljši čas postavit in res nima nobenega pomena, če je lani v finalu Kovčka premagal, če pa sta vozila 2 sekundi počasneje :cry kot vozi Kovček sedaj, lani z istopno mogoče 185 km/h v 12s+, Kovček pa sedaj pelje 10,8s @220 km/h, to je razlika kot NOČ in DAN :pop:

Nič, ne bom več pametoval :mrgreen: ampak na REALNIH tleh, ko se začne debata je to nekako kot sem opisal zgoraj. :)

P.S.: Še ena, glede omenjenega Grubeliča, JA vsi vemo da je njegov RS2 stroj, ki je že blizu 5 let nazaj peljal podobne čase in je sigurno močna konkurenca omenjenima, ampak kaj šteje oz. o čem debatiramo tukaj SO URADNI ČASI letos! :-P

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 So avg 07, 2010 10:34 am

Dobro je no, zmagal si OK? :mrgreen:

Hotel sem obrazložit malo na lep način, ampak očitno vam enim ne bo kar tak zlepa potegnilo :ue

Ejj, ko mali otroci ste eni, se počutite "napadene" ali kaj je to, da ko nekdo samo omeni avto, celo dejstva, da sta uradno najhitrejša Slovenca letos, se potem začnete nekaj zmrdovat.... to je to ČE bi faušija gorela... :atensn

Ne morem verjeti no, KAJ je Kovček v tej temi narobe rekel oz. napisal, koliko jaz vidim samo dejstva.

Ampak, pol pa začnete tukaj z nekimi primerjavami in ne vem kaj še vse, ahh... kar mejte svoje veselje... sicer pa bi me zanimalo kaj tisti primerki ki imate največ za povedat sami vozite in kake čase imate za pokazat :wink:

Pustimo vse skupaj, še dan in pol in se bo vse lepo v praksi na pisti videlo kak stojijo zadeve, tak da je brez veze debatirat zdaj o tem. ;)

Škoda samo, da nisem v SLO, da bi si lahko dirko v živo ogledal, tak da upam da boste posneli čim več filmčkov!
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So avg 07, 2010 10:56 am

Courage™ je napisal/-a:
Nicesar nisem skurcal, preko nobenega govoril, je pa res da poznam kufra se iz casov, ko se je sel styling, in je ze takrat deloval v stilu arogantnega dr. stylinga :) Interna zadeva, ne se prevec razjezit :)

Za mene je kr doktor:

Slika
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov