Če bom obadva citiral, bomo meli celo solato tukaj....
@courage: Ja ded, saj ni blema... kaj mata vidva od prej ne vem, ampak jaz samo "na realnih tleh" pravim, KAPO DOL Kovcku, kar je naredil iz Corse in kakšen čas je postavil!
In tukaj ne more noben nič rečti, ker uradno izmerjen čas pove vse!
@torstorm ter ostali: Ne vem, kaj je tak hudega, če je povedal da sta z Zelenikom URADNO najhitrejša v SLO letos? Je mogoče lagal? Ne ni, ali pa naj kdo pokaže junaka v SLO ki je uradno odpeljal in postavil boljši čas od 10,5s oz. 10,8s
Avto mora iti vsaj 6,0s ali manj 100 - 200 km/h, da postaviš tak čas, pa ko se bo kdo tako peljal "jaz sem se z Edotom - RS2"

bo znal cenit in tudi spoštovat lasnika.
In za to pravim, da je lahko LE pisat in se piknit če kakšen lastnik le omeni čas, ki ga je postavil (brez da bi se extra hvalil), drugače pa gledaš KO VEŠ kaj to V PRAKSI POMENI!
Dajat za primerjavo druge "hitre Slovence", ne vem plava Corsa ipd., pa ni povsem na mestu, saj morajo vsi ti junaki prvo nek podoben ali boljši čas postavit in res nima nobenega pomena, če je lani v finalu Kovčka premagal, če pa sta vozila 2 sekundi počasneje

kot vozi Kovček sedaj, lani z istopno mogoče 185 km/h v 12s+, Kovček pa sedaj pelje 10,8s @220 km/h, to je razlika kot NOČ in DAN
Nič, ne bom več pametoval

ampak na REALNIH tleh, ko se začne debata je to nekako kot sem opisal zgoraj.
P.S.: Še ena, glede omenjenega Grubeliča, JA vsi vemo da je njegov RS2 stroj, ki je že blizu 5 let nazaj peljal podobne čase in je sigurno močna konkurenca omenjenima, ampak kaj šteje oz. o čem debatiramo tukaj SO URADNI ČASI letos!