Oh joj, smo že na tapeti

.
~toMmy~ je napisal/-a:Schkorc - Renault Kangoo 1.4
Škapin L. - Renault Express 1.4
Kotfligel - Renault Kangoo 1.2
Uf dostavniki... si dejansko kdo upa z njmi istočasno na progo?

Saj vas ne rabi biti strah

... itak se bomo bolj za sebe vozili, da ne bomo koga povozili

(no pa saj imamo kupončke tak da ni panike

)...
Je pa res, da smo si že od nekdaj želeli preveriti, če se je mogoče pri ostrih ovinkih s takšnimi gajbicami prevrniti

. Če ne bo šlo drugače bomo uporabili kakšne boljše gume (mislim da imam še nekje ene stare eagle f1

) in vse prisotne robnike za večji efekt. Zato ne zamudite "Mythbustersev"

. Pa kamere morajo ves čas snemati, da slučajno ne zamudite posledic losovega testa

.
LoCo je napisal/-a:Jz mislim da bojo boljše čase postavili kot si marsikdo misli...
No ja, ciljamo na nekje nizkih 1:35 z še dobrimi zimskimi gumami

. So pa ti dostavniki rahlo olajšani, pač koliko jih je že rja pojedla pa to

...
bojc T je napisal/-a:Važno da majo renoja pa so srečni
hec fantje da ne bo kakšne zamere, ampak jih je res kar precej v vašem koncu

Pa ne no

, to pač slučajno nanese, da imamo vedno renoje

... Res nismo tako omejeni z znamko kot zgleda oziroma kot si večina misli... ah sej mi ne bo noben verjel

.
Aja, kakšna zamera neki, pa ti res delujemo takšni? (no ja Grega je kdaj bolj hud videt...)

.
Drugače pa da še tukaj na kratko razložim zakaj gremo s temi garami (sploh ker tole debato spremlja tudi nekaj slalomistov). Na prejšnjem TA sem bil izredno razočaran nad svojo GTTjko in sem jo zakuril, zato bom sedaj s kengurujem ... saj ne

...
Naslednji vikend po tem Time Attacku imamo planiran domači avtoslalom (tokrat z malo drugačno ekipo zato še ni nič objavljeno), tako da si lahko rahlo planirate. Zato bi radi malo šparali "dirkalni" material in bi namesto njih vpregli naša "spremljevalno-servisna" vozila

. Že nekaj časa se spravljamo narediti primerjavo teh naših dostavnikov, pa je tole odlična prilika, pa še smešno bo verjetno

. Saj sem še Grega spravljal da naj gre s Trafficom (ah joj, pa ne spet Renault

), pa se mu ne ljubi vseh stalaž, orodja in materiala dodatno pritrjevati....
Naš drugi del prihajajočega TA pa imamo namen posvetiti temu, da končno ugotovimo kdo od nas "lokalcev" je dejansko hitrejši

. Zato se bomo (če bo avto sploh zdržal do Krškega

) jst, Grega in Luka med sabo pomerili z istim avtom R19 (1.4 enšpric z temnim šajbam brez servo volana

), dokler se bo pač avto šel zraven (Grega bo zadnji na vrsti, ker bo ziher zlomil menjalnik

).
To je to

.
LP, Primož