Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če jul 01, 2010 2:59 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Schkorc - Renault Kangoo 1.4
Škapin L. - Renault Express 1.4
Kotfligel - Renault Kangoo 1.2

Uf dostavniki... si dejansko kdo upa z njmi istočasno na progo? :D

Jz mislim da bojo boljše čase postavili kot si marsikdo misli... Glede na to da so ob prostem času pravi šoferji :)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Če jul 01, 2010 3:03 pm

Uuu - Dostavniki!
Slipstream FTW!!

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Če jul 01, 2010 3:05 pm

Važno da majo renoja pa so srečni :D
hec fantje da ne bo kakšne zamere, ampak jih je res kar precej v vašem koncu :D
Lp bojc T

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Če jul 01, 2010 10:31 pm

Oh joj, smo že na tapeti :lol:.

Saj vas ne rabi biti strah :)... itak se bomo bolj za sebe vozili, da ne bomo koga povozili :) (no pa saj imamo kupončke tak da ni panike :D)...
Je pa res, da smo si že od nekdaj želeli preveriti, če se je mogoče pri ostrih ovinkih s takšnimi gajbicami prevrniti ;). Če ne bo šlo drugače bomo uporabili kakšne boljše gume (mislim da imam še nekje ene stare eagle f1 :wink:) in vse prisotne robnike za večji efekt. Zato ne zamudite "Mythbustersev" :lol:. Pa kamere morajo ves čas snemati, da slučajno ne zamudite posledic losovega testa :).

LoCo je napisal/-a:Jz mislim da bojo boljše čase postavili kot si marsikdo misli...

No ja, ciljamo na nekje nizkih 1:35 z še dobrimi zimskimi gumami :D. So pa ti dostavniki rahlo olajšani, pač koliko jih je že rja pojedla pa to :)...

bojc T je napisal/-a:Važno da majo renoja pa so srečni :D
hec fantje da ne bo kakšne zamere, ampak jih je res kar precej v vašem koncu :D

Pa ne no :lol:, to pač slučajno nanese, da imamo vedno renoje oops... Res nismo tako omejeni z znamko kot zgleda oziroma kot si večina misli... ah sej mi ne bo noben verjel :D.
Aja, kakšna zamera neki, pa ti res delujemo takšni? (no ja Grega je kdaj bolj hud videt...) :lol: :D.

Drugače pa da še tukaj na kratko razložim zakaj gremo s temi garami (sploh ker tole debato spremlja tudi nekaj slalomistov). Na prejšnjem TA sem bil izredno razočaran nad svojo GTTjko in sem jo zakuril, zato bom sedaj s kengurujem ... saj ne :D...
Naslednji vikend po tem Time Attacku imamo planiran domači avtoslalom (tokrat z malo drugačno ekipo zato še ni nič objavljeno), tako da si lahko rahlo planirate. Zato bi radi malo šparali "dirkalni" material in bi namesto njih vpregli naša "spremljevalno-servisna" vozila :D. Že nekaj časa se spravljamo narediti primerjavo teh naših dostavnikov, pa je tole odlična prilika, pa še smešno bo verjetno :). Saj sem še Grega spravljal da naj gre s Trafficom (ah joj, pa ne spet Renault oops :lol:), pa se mu ne ljubi vseh stalaž, orodja in materiala dodatno pritrjevati....
Naš drugi del prihajajočega TA pa imamo namen posvetiti temu, da končno ugotovimo kdo od nas "lokalcev" je dejansko hitrejši :/:o:/. Zato se bomo (če bo avto sploh zdržal do Krškega :pop:) jst, Grega in Luka med sabo pomerili z istim avtom R19 (1.4 enšpric z temnim šajbam brez servo volana :lol:), dokler se bo pač avto šel zraven (Grega bo zadnji na vrsti, ker bo ziher zlomil menjalnik :roll: :lol:).

To je to :hi.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 01, 2010 11:32 pm

Hmmm...

No ja... Kaj naj recem... Nevem, nekak ne vidim teh gajb na TAjih. Meni osebno mimo.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe jul 02, 2010 12:18 am

Zakaj pa ne? Ugibam da se jim res negre za postaviti nek rekord proge, pač pa videti kdo v taki gajbi bolj obvlada ;)
Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Pe jul 02, 2010 12:22 am

Courage™ je napisal/-a:Hmmm...

No ja... Kaj naj recem... Nevem, nekak ne vidim teh gajb na TAjih. Meni osebno mimo.

Jz pa ne vidim problema tukej. Glede na to da nameravajo z istim avtom na koncu vsi vozit da se med sabo pobockajo kdo je najhitrejši se mi zdi ideja čist uredu. Tut event je celodneven tako da tut če bodo na progi minuto dlje kot ostali ne bo nihče za nič prikrajšan. V velik plus jim pa štejem da je več gajb na kupu tako da jih bomo lahko skupaj poslali na progo pa bo transport masaker na pisti :D :D
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Pe jul 02, 2010 12:47 am

Pa ti si mal mim u glav. Majkemi!!!

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky Pe jul 02, 2010 12:56 am

Da nebi slučajno po dežju kaka tale stara gajba mimo Jaugarja šlo :D
Super spet bo fajna udeležba, jaz bi samo Locota vprašal za fotkanje sem videl da je en na progi bil, bi lahko jaz tudi šel postrašit na progo malo? Na prejšnem sem tud s takim črnim topom okoli skakal, na pisto pa nisem nekak šel potem?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Pe jul 02, 2010 1:12 am

scmoky je napisal/-a:Da nebi slučajno po dežju kaka tale stara gajba mimo Jaugarja šlo :D
Super spet bo fajna udeležba, jaz bi samo Locota vprašal za fotkanje sem videl da je en na progi bil, bi lahko jaz tudi šel postrašit na progo malo? Na prejšnem sem tud s takim črnim topom okoli skakal, na pisto pa nisem nekak šel potem?

Lahko na lastno odgovornost, ni panike. Priporočam pa kakšn un fluorescentn reklc da se te vsaj vid dobr... :)

Slika

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Pe jul 02, 2010 9:27 am

Po moje bo zadeva kar zabavna za videt, iz avta pa prav prekleto hitra. Men je ideja čist kul. Ma fotr berlingota, res da HDi, in se da peljat izredno hitro, preverjeno.

@Schkorc: datum avtoslaloma pa le do časa objavi.

@Loco: sam predlog, mogoče bi lahko dogajanje okrog TA predstavil tudi na rally forumu, vsi pač ne spremljajo vseh forumov.

LP
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Pe jul 02, 2010 9:32 am

scmoky je napisal/-a:Da nebi slučajno po dežju kaka tale stara gajba mimo Jaugarja šlo :D

Ti se prijavi raje da vidimo ta tvoj Hil and Toe ;)

scmoky je napisal/-a:Pa vidim da je tale debata čist nepotrebna, bom samo enkrat prišo zraven na grobnik cajt dosegu, pa vam bom reko, Hill and Toe boys...(do takrat pa pridno treniral ;) )

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky Pe jul 02, 2010 11:50 am

Ko bo avto tapravi pridem, mogoče avgusta. Drugače sem pa tak bil na Reno trackdayu pa fural, samo nismo merli ;)
Drugače pa tukaj neja rabiš tega, če ima avto dovolj dolgo 2 prestavo ;)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Pe jul 02, 2010 12:05 pm

scmoky je napisal/-a:Ko bo avto tapravi pridem, mogoče avgusta. Drugače sem pa tak bil na Reno trackdayu pa fural, samo nismo merli ;)
Drugače pa tukaj neja rabiš tega, če ima avto dovolj dolgo 2 prestavo ;)

Sej lahko žrtvuješ en krog, pa ene parkrat po nepotrebnem šaltaš v 3 ali 4 in tako pokažeš navzočim svojo tehniko ;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky Pe jul 02, 2010 12:10 pm

Da nebo nepotrebnega spama, daj drugo temo odpret ;) Pa veliko jih zna tam to, videl na lastne oči.

Glede slikanja LoCo pa super, bom drugič na progi te strašil, ker izven se neja da nekih fotk naredit, večinoma samo bolj iz ptičje perspektive.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 3:33 am

__bambi__ je napisal/-a:

Pa ti si mal mim u glav. Majkemi!!!

Da se neboš ti kakega kurca napušo slučajno.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 3:34 am

Sem skoraj sigurn, da sploh ni dileme. Mas kaj vecjo vagino zdaj ?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jul 03, 2010 4:53 am

Courage™ je napisal/-a:

Ka te ti tu zaj delaš čuj? Se ti je čisto ftrgalo?

:D :D :D

Mal se pomirte gospoda ;)

Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jul 03, 2010 8:44 am

LoCo je napisal/-a:

Jz mislim da bojo boljše čase postavili kot si marsikdo misli... Glede na to da so ob prostem času pravi šoferji :)

najraj bi vs šu nabrisat z tanovmu 1.6 :D čeprov je od prejšnega starega 1.5 dci počasnejši.

Me pa zanima kaj razvažate, že tukej bomo vidl zmagovalca

PS Loco jest mam avto že 2 dni doma, dela k urca, narejeno 10 dni pred rokom, bla sta pa počena 2 bata. ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 12:41 pm

LoCo je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Ka te ti tu zaj delaš čuj? Se ti je čisto ftrgalo?

:D :D :D

Mal se pomirte gospoda ;)

Se opravičujem za smetenje, ma sej bojo moderatori pobrisali :)

Vas pa pridem pogledat pa kako rect spet ;)
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost