@_Ozi_: OK, da ti prcaš
ManIAKa, ampak on pravi, da ga to ne gane (no ja v bistvu tudi ti praviš da te to ne gane

), zato pa jaz pravim da to mogoče gane/prca koga drugega, ki bo zaradi tega na slabšem in mu to (fer pravila) nekaj pomeni

.
Recaroti težji od navadnih

, a res ni ravno obratno? Si mogoče kdaj tehtal svoje sedeže? Za navadne lahko jaz preverim težo, ker smo ravno ene demontirali... Kakšne ploščice pa bi naj imel montirane R27/CUP in kakšne navaden?
Če je R27 upravičeno višje klasiran ne vem, ampak če hočeš narediti 197 po podvozju takšnega kot je R27/CUP potem dobiš +10+4+8=+22 točk

. Seveda lahko za isto število točk narediš tudi boljše podvozje kot ga ima CUP, ampak to je pa že drug problem

.
Sploh in sploh, če primerjam Clio 1 1.8/2.0 16V 137/150KM (Williams) in recimo Clio 3 2.0 16V 200KM je na papirju nekaj razlik, ampak kakšna je pa razlika v praksi, sploh seveda na Racelandu? Clio 1 ima 15", 258mm zavore, slabo tono,... Clio 3 pa ima 17", 300+mm zavore (so zaradi teže slabost), čez 1300kg.... Ne vem, meni se zdi Clio 1 precej hiter avto (oziroma da me boste prav razumeli, se mi zdi Clio 3 bolj počasen

), razlike med njima je pa nekje 1-3 zvezdice (torej 10-30 točk)

. Se bom pustil presenetiti

.
BTW en offtopic, ker vem da si precej preučil zadeve... Si bil kdaj pozoren na to, koliko hoda ima kolo/amortizer na Clio 3 RS pri obremenitvi v ovinku, na luknji ipd. Kje ga bump-stopi ustavijo, gre guma v ovinku pod blatnik? Vprašano drugače, če spremeniš ET za 25-30mm se je sploh mogoče peljati z avtom, se kolo umika pod blatnik ali drsa? Kolikor mi je poznano je 17mm spremenjen ET še OK, za več pa ne vem.
@Matjaz46: Zakaj pa ne bi komplicirali s temi zvezdicami

? Saj pa so ravno tako (ne)pomembne kot pravilnik za predelave. Če vzamem tvoj primer. Praviš, da si se moral prijaviti v TAM (verjetno zato, ker imaš hitrejši avto od serijskega). V osnovi bi naj bilo tako (vsaj lani je bilo, za letos se pustimo presenetiti), da bi lahko ti z ostalimi (dodatnimi) predelavami naredil avto približno tako hiter, kot manj predelan boljši/hitrejši serijski avto (letos recimo tvoj primer EVO X samo z dirkalnimi gumami). Če zvezdic ne bi bilo, in če vzameš da je Megane RS v TAM in tudi EVO X v TAM, potem ne moreš nikoli narediti Megana tako hitrega kot EVO X, oziroma bo Megane že zdavnaj v TAU, medtem ko bo EVO X še vedno v TAM (po možnosti še vedno hitrejši od Megana

).
Vidim, da me je že
GodOfAll prehitel

.
LP, Primož