_furby_ je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:ve kdo gdaj naj bi se peljali skozi slovenijo in po kateri trasi...pa kje v zagrebu bodo imeli postanek..
ce se prau spomnem startajo z Benetk ob 9ih, tko da bi morali bit na Ferneticih od 10ih naprej. najvrjetneje pa se bojo kar avtoceste drzali
dragon22 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:ve kdo gdaj naj bi se peljali skozi slovenijo in po kateri trasi...pa kje v zagrebu bodo imeli postanek..
ce se prau spomnem startajo z Benetk ob 9ih, tko da bi morali bit na Ferneticih od 10ih naprej. najvrjetneje pa se bojo kar avtoceste drzali
Ali je to tocna ura, ker bi jih mi spremljali z avtom po avtocesti od ferneticev do zagreba da bi kako fajn fotko nardil.
207sport je napisal/-a:Marsovec --> od kej teb da je čas spremenjen?
_furby_ je napisal/-a:jaz jih bom cakal v zasedi, ko bojo vinjeto kupovali
IcEm4n je napisal/-a:Menda se bodo za kratek čas ustavli na počivališču Lom in Barje, tako da se verjetno splača tud tam ustavit
207sport je napisal/-a:Marsovec --> od kej teb da je čas spremenjen?
nebivedu je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Menda se bodo za kratek čas ustavli na počivališču Lom in Barje, tako da se verjetno splača tud tam ustavit
Da bodo ugotovili, kok imamo mi zanič mešanico vode in brozge, ko jim bodo avtomobili crkovali naprej ob cesti.
MadIggy je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Menda se bodo za kratek čas ustavli na počivališču Lom in Barje, tako da se verjetno splača tud tam ustavit
Da bodo ugotovili, kok imamo mi zanič mešanico vode in brozge, ko jim bodo avtomobili crkovali naprej ob cesti.
Še zmer bolš ko pa da tankajo na hrvaških pumpah
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost