Jaz si razlagam kot point time attackov da se lahko pride na progo s cestnimi avti in se na progi merijo časi med podobnimi cestnimi avti.
NE PA da se naredi avto za krožne dirke ali pa relly in se pride na time attack.
Vsakemu svoje!
Mejte se radi

ManIAK je napisal/-a:Mene sicer to ne gane, ampak a nisi mel na tem eventu drug menjalnik?
drmocar je napisal/-a:@Matjaž46: Avto ima krajši menjalnik in motor je na ercovih valjih sproduciral 145hp in 162Nm navora. Podvozje je zelo poceni sestavljeno skupaj (vse kupaj sem dal cca. 500€). Avto je narejen za TimeAttack prvenstvo in podobne uživancije in ni več za na cesto. To je tudi point pravilnika in celega Time Attack prvenstva.
Matjaz46 je napisal/-a:o saxojih bi lahko tudi debitirali ampak se ne splača!
Drugače pa drmo point time attackov je po mojem da se pride s cestnimi avti na progo in se tam merijo časi in moči podobnih cestnih avtov.
Zaj pa če prideš na event z avtom za krožne dirke ali skoraj really pa se pač pojavijo takšne debate!
ManIAK je napisal/-a:To pomeni da tisti ki pač nimamo toliko denarja, da bi si privoščili en "time attack" avto in enega za vsaki dan, pa nesmemo dirkat al kak sem zaj jaz to razumel?
airmike je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:To pomeni da tisti ki pač nimamo toliko denarja, da bi si privoščili en "time attack" avto in enega za vsaki dan, pa nesmemo dirkat al kak sem zaj jaz to razumel?
Tako jeStock klasa je pa za golobe ki letajo nad racelandom
ManIAK je napisal/-a:airmike je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:To pomeni da tisti ki pač nimamo toliko denarja, da bi si privoščili en "time attack" avto in enega za vsaki dan, pa nesmemo dirkat al kak sem zaj jaz to razumel?
Tako jeStock klasa je pa za golobe ki letajo nad racelandom
Lahko tebi ko si v TAM..!
ManIAK je napisal/-a:Sj doli po texas rogaški lahko tudi noriš kolko hočeš. Tam zakon ne obstaja.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov