Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

gofra
Uporabnik

Re: Grobnik Avto Track Day - sobota 09.04.2011. od 17-20h

Napisal/-a gofra Sr apr 13, 2011 12:43 pm

Rajmond - Clio ni na lestvici rezultatov a? Ker vidim, da se drzi tele Honde ko klop - nice driving!

+, to ni cup, navaden RS?

primorc123
Nov uporabnik

Napisal/-a primorc123 Sr apr 13, 2011 1:16 pm

Zdravo.

Ker sem nov v temu, me zanima če ima kdo ali če ve kdo kje bi lahko dobil mail od trgovine na Grobniku kjer prodajajo pnevmatike?

Najlepša hvala za pomoč

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Sr apr 13, 2011 2:20 pm

Kavs je napisal/-a:...Je treba povdariti da je avto še popolnoma s serijskim motorjem in da pri 27 zunanje ima mogoče 140 konjev. :)...

Sem prebral že v prejšnji temi o Grobniku, da imaš praktično serijskega Minija. Kapo dol za tak čas s serijskim motorjem...

Kavs je napisal/-a:Moj najhitrejši krog ta dan. :)

http://www.youtube.com/watch?v=pAUr0bJF ... ideo_title

Sodeč po filmčku, bi ti skoraj pokvaril hitri krog (rumen clio pred tabo, ki si ga dohitel na koncu) oops :D...

Moj najhitrejši krog je pa po nekem čudnem naključju posnel voznik Honde S2000 (očitno sem se rad nastavljal, da sem na vsakem drugem posnetku :D)
čisto na koncu posnetka, od 11:07 naprej:
http://www.youtube.com/watch?v=cN5aePlY2ak

Sem pa ravno noter padel, ko se je končalo :D... še en dodaten krog, pa bi šlo 1:56.9xx :lol:
Slika
(Prvih 20 krogov je bilo s sovoznikom, da vsaj malo opravičim slabe čase oops =P :D)

BTW Če kje kdo najde kakšno fotko ali filmček mojega rumenega Clia se priporočam...

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr apr 13, 2011 2:47 pm

Schkorc, je nekaj fotk tudi tvojega, bodo ta teden gor objavljene ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Rajmond
Novinec

Napisal/-a Rajmond Sr apr 13, 2011 7:27 pm

gofra je napisal/-a:Rajmond - Clio ni na lestvici rezultatov a? Ker vidim, da se drzi tele Honde ko klop - nice driving!

+, to ni cup, navaden RS?

Clio je 9ti na lestvici, 1.52.xxx
To je obicni Clio RS 200, ima KW3, Quaife, Supersprint, full interier, gume Federal RS-R ke imaju 60 kruga po pisti, cestovni setup...
Next Grobnik Track Day - 01.6.2014.!!!

Uporabniški avatar
Rajmond
Novinec

Napisal/-a Rajmond Sr apr 13, 2011 7:34 pm

Schkorc je napisal/-a:

BTW Če kje kdo najde kakšno fotko ali filmček mojega rumenega Clia se priporočam...

LP, Primož

Slika

Uporabniški avatar
Rajmond
Novinec

Napisal/-a Rajmond Sr apr 13, 2011 7:37 pm

primorc123 je napisal/-a:Zdravo.

Ker sem nov v temu, me zanima če ima kdo ali če ve kdo kje bi lahko dobil mail od trgovine na Grobniku kjer prodajajo pnevmatike?

Najlepša hvala za pomoč

Od koje trgovine, na pisti ili?

Kavs
Novinec

Napisal/-a Kavs Sr apr 13, 2011 7:55 pm

Schkorc je napisal/-a:
Kavs je napisal/-a:...Je treba povdariti da je avto še popolnoma s serijskim motorjem in da pri 27 zunanje ima mogoče 140 konjev. :)...

Sem prebral že v prejšnji temi o Grobniku, da imaš praktično serijskega Minija. Kapo dol za tak čas s serijskim motorjem...

Kavs je napisal/-a:Moj najhitrejši krog ta dan. :)

http://www.youtube.com/watch?v=pAUr0bJF ... ideo_title

Sodeč po filmčku, bi ti skoraj pokvaril hitri krog (rumen clio pred tabo, ki si ga dohitel na koncu) oops :D...

Moj najhitrejši krog je pa po nekem čudnem naključju posnel voznik Honde S2000 (očitno sem se rad nastavljal, da sem na vsakem drugem posnetku :D)
čisto na koncu posnetka, od 11:07 naprej:
http://www.youtube.com/watch?v=cN5aePlY2ak

Sem pa ravno noter padel, ko se je končalo :D... še en dodaten krog, pa bi šlo 1:56.9xx :lol:
Slika
(Prvih 20 krogov je bilo s sovoznikom, da vsaj malo opravičim slabe čase oops =P :D)

LP, Primož

Tkaj si bu počasn, da vsi k smo vozili smo te ujel in posnel. :P :))))

Maja ne smeš manjkat!!! Avto maš tapravi - ko si rekel clio sem bil prepričan da gre za starejši letnik.
Sj boš vidu tam še ene 3-4 seuknde boš na easy popravu, potem se pa začne žur. :)

Kolegi s predelanimi MINI ji vozjo slabše kot jaz s stock. :)
Je pa res da se men mal j**e - pogledi kod žlajfam na ciljni. Kaj bo šele k bom mel kletko not - verjetno prvi dan v pesku. :)))))

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Če apr 14, 2011 12:54 pm

=ZiAn= je napisal/-a:Schkorc, je nekaj fotk tudi tvojega, bodo ta teden gor objavljene ;)

Lp

Super :pivo...

@Rajmond: Hvala za fotko.

Kavs je napisal/-a:Tkaj si bu počasn, da vsi k smo vozili smo te ujel in posnel. :P :))))

=P :D... Saj bo bolje, leta 2015 bom peljal pod 1:50 :twisted: :lol:...

Kavs je napisal/-a:Maja ne smeš manjkat!!! Avto maš tapravi - ko si rekel clio sem bil prepričan da gre za starejši letnik.
Sj boš vidu tam še ene 3-4 seuknde boš na easy popravu, potem se pa začne žur. :)

Kolegi s predelanimi MINI ji vozjo slabše kot jaz s stock. :)
Je pa res da se men mal j**e - pogledi kod žlajfam na ciljni. Kaj bo šele k bom mel kletko not - verjetno prvi dan v pesku. :)))))

Ravno maja bom žal moral izpustiti (tista pesem "bilo je v maju, ko sem ti ... " Slika :)), ker drugače me bo moja izselila :D. Se pa vidimo spet junija (zelo verjetno še z ostalimi našimi d(i)rkači), ker nas je Grobnik zadnjič čisto zasvojil.

Kar se tiče Cliota 3, se pa res presenetljivo dobro obnese na takšni resni-večji pisti. Mislim, da bo žur že 3-4 sekunde noter spravit, kaj šele ostalo :). Čeprav me vseeno mika, da bi naslednjič ta starega Cliota zapeljal iz garaže in še z njim poskusil, v bistvu me še bolj drži, da bi šel z R5GTT. Ampak me ta meja/carina muči zaradi neregistriranega avta, orodja, gum ipd..

BTW Nisem vedel, da dobiš OMPjevo kletko (glede na tvojo fotko) že na pol pošvasano...
Moje cevi za štalo :), so prišle takšne (Sassa):
Slika

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Rifasiemp
Nov uporabnik

Napisal/-a Rifasiemp Če apr 14, 2011 6:35 pm

Schkorc je napisal/-a:
Kar se tiče Cliota 3, se pa res presenetljivo dobro obnese na takšni resni-večji pisti. Mislim, da bo žur že 3-4 sekunde noter spravit, kaj šele ostalo :). Čeprav me vseeno mika, da bi naslednjič ta starega Cliota zapeljal iz garaže in še z njim poskusil, v bistvu me še bolj drži, da bi šel z R5GTT. Ampak me ta meja/carina muči zaradi neregistriranega avta, orodja, gum ipd..

LP, Primož

"Dnevnik ATA" Atakarnet dvigneš na obrtni zbornici pride te mislim da 45€ za celo leto in vedno samo vpišeš približno vrednost "začasnega izvoza" na meji ti štemplajo maš pa čas mislim da 3 tedne da se vrne nazaj čez mejo.... Take so moje info, ko sm še mel sanje o hrvaških dirkah :D

Lp, Nejc!
Slika
za ta dnar je to to;)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Napisal/-a =ZiAn= Pe apr 15, 2011 11:02 pm

Evo še nekaj mojih obljubljenih fotk :) Se še lovim z tem Nikonom, tako da jih je malo manj pa ne najboljše kvalitete ampak bo naslednjič boljše :)

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Evo pa še preostanek, klik klik :)

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe apr 15, 2011 11:41 pm

sam tale grobnik me mika vse bol da bi su probat
Slika

Uporabniški avatar
Rajmond
Novinec

Napisal/-a Rajmond So apr 16, 2011 6:14 pm

@ZiAn > super fotke :D

Drugi put se javi, dam ti akreditacijo pa mozes na progi fotkat. Imas kakvo fotografijo od crnog Clia Sport 200?

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So apr 16, 2011 7:12 pm

Slika

SLikas me, da bi me pa pozdravil pa ne a? :D Nalsednjic placas cevape...

LpF

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Napisal/-a =ZiAn= Po apr 18, 2011 9:53 am

Rajmond, super se javim pred naslednjim Track Day-em :) Žal pa so samo te slike, ki so objavljene, ker sem prišel šele ob 18:45 na Grobnik. Bomo naslednjič še kakšno več naredili.

@Gofra, ja povej kje si se skrival, sem gledal pa gledal pa te nisem videl. Za čevape se pa lahko naslednjič zmenmo, pa kej prigriznemo :D

Lp
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov