Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Juss11
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Re: Time Attack Chapter 7: Pray for Rain 26.8.2011

Napisal/-a Juss11 Če avg 25, 2011 12:22 pm

Kaj pa lista prijavljenih, bo gužva al ja, kr sm prvikrt se prjavu in saj mislm da nebo tk gužve. Dejmo rečt :lol:
Razbijem vse kar je na kolesih.

Uporabniški avatar
DevilJDM
Novinec

Napisal/-a DevilJDM Če avg 25, 2011 4:15 pm

a gre kdo okol 18ih dol pa da ma plac se za dva kolega?
Lahko tut prej naceloma.

Ce gre nej poslje sms na 031 469 167

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Če avg 25, 2011 10:23 pm

Lista bo gor cez par min (ne bo gužve)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če avg 25, 2011 10:32 pm

bote me spustil notr če pridem mal poferbcat? :):):)

pridem ja...:) see ya

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Napisal/-a _Ozi_ Pe avg 26, 2011 9:25 am

Se vidimo :vrum =I

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe avg 26, 2011 10:07 am

Baterije za fotoaparate se že polnijo :)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe avg 26, 2011 11:04 am

pridem z mojim in upam na mokro stezo. ce ne bom pa kej posliku
Slika

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky So avg 27, 2011 8:41 am

Rezultati : www.timeattack.si

Rezultati posameznih krogov pa na 1. strani v 2. postu

Lp

PS: bazen je bil zakon :DDD

Uporabniški avatar
bmwm3csl
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a bmwm3csl So avg 27, 2011 9:03 am

Evo fotke ... če kdo hoče mal bolj kvalitetne naj klikne prenos, da se mu odpre v malenkost večji resoluciji in boljši kvaliteti.
Time Attack Chapter 7: Pray for Rain

Lp, Gašper

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So avg 27, 2011 9:33 am

Event je bil super! Res se je dal odpeljat velik hitrih krogov. Edino kar me je zmotilo sta bila drifterja ki sta se v enem trenutku ustavila na progi in mi pokvarila hiter krog :roll:

Uporabniški avatar
bmwm3csl
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a bmwm3csl So avg 27, 2011 9:47 am

20 fotk v original kvaliteti pa tukaj.
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So avg 27, 2011 2:40 pm

Hude slike :D :!:
thx
Slika Slika

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc So avg 27, 2011 4:55 pm

Za tiste, ki pogrešate dolge poste...

Bilo je fajn :). To je to =P....

OK pa naj bo še beseda ali dve. Res je bilo fajn in nobene gužve (sploh popoldne na soncu :D). Ampak tudi temperature niso delale takšnih preglavic kot sem mislil. Saj je bilo vroče, ampak to včeraj je bila milina napram prejšnjem vikendu na rallyu Ajdovščina :). Tako da sem zdržal in tudi avto ni odpovedal, pa čeprav je takoj v prvem krogu začel piskati in izpisovat "Stop" :lol:. K sreči nič hujšega, zmanjkalo je zavornih ploščic (da bi jih prečekiral prejšni dan, ko sem doma menjaval gume mi ni padlo na pamet :roll: :)). No mogoče preveč zaviram in mi je tokrat prav prišlo, da sem imel bolj malo zavor :).

Kar se pa ostalih tiče... Meni sta bila drifterja, tako kot vedno, dobra popestritev. Itak sta driftala na začetku v soncu, ko se večina ni vozila. Potem pa sta vozila na čas. In spet je zanimivo pogledati njihove čase, sploh če razmišljaš, da se drifterji nekako ne znajo "normalno" peljati, ker v v sakem ovinku vidijo priložnost iti na počez :)... Si bom res moral počasi kakšno e30-ko vmisliti :).

Meni kot renojevcu je bila lepa popestritev tudi tisti Megane, ki sem ga prvič videl in verjetno ga v SLO ne bom več prav kmalu :). Večina verjetno ne ve za kaj se je šlo. Tisto kar so pripeljali AM-jevci je bila omejena serija novega Megana RS Trophy. To je tista zadeva, ki ima na "nordšlajfu" rekord za serijske spredaj gnane avtomobile (no tam je hitrejši tudi od novega BMWja 1 M, ali pa od Audijovega RS3 recimo :twisted:).

Torej kljub malemu številu prijavljenih je bilo marsikaj za videti. Mogoče bi si edino želel večkrat na progi videti Drmotovo 106ko, ker v bistvu nisem imel časa videti nobenega kroga :(. Čas pa :bow... Mislim, da sedaj lahko Domen brez težav vozi v konkurenci :).
Je pa zanimivo (beri smešno) pogledati, da je RPM enako hiter, oziroma sedaj že hitrejši od TAU :). No v bistvu je tudi TAS hitrejši od TASS :twisted: :D.

Pohvala organizacijski ekipi ;). Komaj čakam naslednjič...

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman So avg 27, 2011 7:59 pm

Mimogrede: z Meganom RS Trophy smo naredili tudi tri kroge na serijskih gumah (Potenza RE050A), čas je bil 56,493 ... To ga na AMjevi lestvici (http://www.avto-magazin.si/dirkalisce/) uvršča med M3 E92 in Evo9 ... In če ob sedmih ne bi bilo tako vroče (potem smo ga dali na štampe), bi šlo še par desetink hitreje. Gume so namreč umrle že v prvem hitrem krogu ...

Aja, da ne pozabim: v naslednjem AM bo reportaža, na spletu seveda video. Pa hvala lastnikoma Clia RS in Twinga RS za sodelovanje pri fotografiranju Megana.
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So avg 27, 2011 8:53 pm

Malo teaserja, ker zdajle nimam časa uploadat vseh fotk:

Time Attack no.7 (KungFu Edition)

Slika

Zdaj pa zares :DDD

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

More coming soon!

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
UrbanD
Nov uporabnik

Napisal/-a UrbanD So avg 27, 2011 9:33 pm

Hude fotke ejga! :DDD

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Ne avg 28, 2011 5:23 am

jakaracman je napisal/-a:Pa hvala lastnikoma Clia RS in Twinga RS za sodelovanje pri fotografiranju Megana.

Ni za kaj, oziroma hvala nazaj :)... bom imel vsaj spomin na bivši in trenutni avto... ter mogoče tudi na bodočega :D. Tako da nestrpno čakam izid revije, če bo fotka mogoče notri. Na video pa niti ne čakam, ker vem da nisem za pred kamero... mogoče bo to ugotovil tudi tisti, ki montira :lol:.

BTW Vaša ekipa lahko pride tudi naslednjič, in mogoče spet popestri s kakšnim zanimivim avtom in/ali dobrimi vožnjami.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Opelpower
Nov uporabnik

Napisal/-a Opelpower Ne avg 28, 2011 5:51 am

Prvo bi se opravičil tistemu, ki sva ga zmotila pri hitrem krogu, samo kolega je videl rdečo zastavo in jo malo narobe zastopil .... kar pri naših dirkah to pomeni stop, ne pa bejž ven :lol:

Schkorc je napisal/-a:In spet je zanimivo pogledati njihove čase, sploh če razmišljaš, da se drifterji nekako ne znajo "normalno" peljati, ker v v sakem ovinku vidijo priložnost iti na počez :)... Si bom res moral počasi kakšno e30-ko vmisliti :)

To velika večina misli, da je driftanje le brezglavo tiščanje. Samo če hočeš biti uspešen pri driftu, moraš tudi zelo dobro poznati hitre (dirkaške) linije, zaviranja itd.... Je pa res, da imaš tako kot pri driftu, kot pri vožnji na čas dva klana. Brezglavce :lol: in ... kako bi reku ... Glavce :mrgreen:

Tale TA je bil spet odličen, čeprav je na začetku grelo kot iz izpuha, ampak vsaj gužve ni bilo, in smo v 'miru' malce podriftal. Čeprav kar malo preveč, ker ko se je zvečer ohladilo, sem pa ostal brez bencin za mogoče še kak popravek časa :-P . Čeprav me malo heca linja oz. vstop prvega harda po cilju. Tam grem enostavno preveč na špico, pa si ne znam pomagat :mrgreen: . Bo treba še trenirat.

Do naslednjič moram pa poiskat še kake malo mlajše in malo manj napokane slicke :lol:

btw...škorc.....nič počasi, hitro mojega kupit :D
Slika

Uporabniški avatar
mtl
Stalni uporabnik

Kraj: Vetrovno mesto

Napisal/-a mtl Ne avg 28, 2011 7:16 am

Damn, bolje da ne bi bral tega, mi je sedaj žal, da nisem prišel....
Še več pametovanj na Mtl blog.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Ne avg 28, 2011 8:05 am

Schkorc je napisal/-a:BTW Vaša ekipa lahko pride tudi naslednjič, in mogoče spet popestri s kakšnim zanimivim avtom in/ali dobrimi vožnjami.

LP, Primož

Uh, mi bi vsak dober avto takole privlekli, pa uvozniki nekako ne sodelujejo. Tule je bil Renault nadkooperatove, celo testni termin so podlajšali za en dan, drugače bi morali avto že v petek dopoldne vrnit. Pa nič jih ni motila omemeba drikališča, slicksov ...
Sicer bi ga na Racelandu itak zmerili za našo lestvico (http://www.avto-magazin.si/dirkalisce/), ne bi se pa toliko vozili. Tam sta 1 ali 2 počasna ogrevalna kroga, 3 hitri in ven. Tule smo se vsaj navozili, pa zanimala nas je časovna razlika med serisjkimi gumami in dirkaškimi. Sicer so bile štampe, pa vseeno, tehle cca 1,5 sekunde je lušna orientacija, ki bo držala tudi za semislickse, pravi slicksi pa so verjetno še za kakek (dobre) pol sekunde hitrejši ...
LP
L.
Slika
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov