Za tiste, ki pogrešate dolge poste...
Bilo je fajn

. To je to

....
OK pa naj bo še beseda ali dve. Res je bilo fajn in nobene gužve (sploh popoldne na soncu

). Ampak tudi temperature niso delale takšnih preglavic kot sem mislil. Saj je bilo vroče, ampak to včeraj je bila milina napram prejšnjem vikendu na rallyu Ajdovščina

. Tako da sem zdržal in tudi avto ni odpovedal, pa čeprav je takoj v prvem krogu začel piskati in izpisovat "Stop"

. K sreči nič hujšega, zmanjkalo je zavornih ploščic (da bi jih prečekiral prejšni dan, ko sem doma menjaval gume mi ni padlo na pamet

). No mogoče preveč zaviram in mi je tokrat prav prišlo, da sem imel bolj malo zavor

.
Kar se pa ostalih tiče... Meni sta bila drifterja, tako kot vedno, dobra popestritev. Itak sta driftala na začetku v soncu, ko se večina ni vozila. Potem pa sta vozila na čas. In spet je zanimivo pogledati njihove čase, sploh če razmišljaš, da se drifterji nekako ne znajo "normalno" peljati, ker v v sakem ovinku vidijo priložnost iti na počez

... Si bom res moral počasi kakšno e30-ko vmisliti

.
Meni kot renojevcu je bila lepa popestritev tudi tisti Megane, ki sem ga prvič videl in verjetno ga v SLO ne bom več prav kmalu

. Večina verjetno ne ve za kaj se je šlo. Tisto kar so pripeljali AM-jevci je bila omejena serija novega Megana RS Trophy. To je tista zadeva, ki ima na "nordšlajfu" rekord za serijske spredaj gnane avtomobile (no tam je hitrejši tudi od novega BMWja 1 M, ali pa od Audijovega RS3 recimo

).
Torej kljub malemu številu prijavljenih je bilo marsikaj za videti. Mogoče bi si edino želel večkrat na progi videti
Drmotovo 106ko, ker v bistvu nisem imel časa videti nobenega kroga

. Čas pa

... Mislim, da sedaj lahko Domen brez težav vozi v konkurenci

.
Je pa zanimivo (beri smešno) pogledati, da je RPM enako hiter, oziroma sedaj že hitrejši od TAU

. No v bistvu je tudi TAS hitrejši od TASS

.
Pohvala organizacijski ekipi

. Komaj čakam naslednjič...
LP, Primož