Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe jan 30, 2004 3:18 pm

[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?

AR 155 Q4
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe jan 30, 2004 4:07 pm

zoranwagen je napisal/-a:

AR 155 Q4

Tvojo alfo bi pa full rad vidu a maš kako slikco? Sej če nočeš javno razkazovat pa na alexpag@hotmail.com :wink: .

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe jan 30, 2004 6:12 pm

Maky: a bova šla enkra ko bom pršu u LJ z avtom midva en race? Sicer mam jst samo 80KM (clio 1.5 cdI) samo bi vseeno probal da vidmo kaka razlika je. :wink:

LP
The MAN

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe jan 30, 2004 6:17 pm

Zanimiv bi blo Alfa 155 Q4 vs. Audi S2 :twisted: Približno enake specifikacije (kar ma en bolš pri konjih ma drug bolš pri teži).
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Pe jan 30, 2004 7:16 pm

zoran kaj ti potem počasi mislis na pokoj ali sem narobe razumel
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 So jan 31, 2004 8:28 am

X-Hair je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:zdej vem zakaj me ljudje ne marajo ko vidijo moj nick....ampak jaz nimam nic skupnega s tem tipom......

Ah ne se ne, mi te mamo radi Slika.

Tudi gospod z vsemogocno MX3 je cisto v redu poba. Samo, ko zacnes malo prebirat te njegove poste in odgovore, te pa zagrabi na stranisce. On se ze norca dela iz folka ma mobisuxu. Najprej trdi nekaj, potem spet nekaj drugega. Seveda VEDNO tisto kar je njemu pogodu. Najbolj mi je slo na smeh ko sem bral o chip tuningu. In on zacne nekaj pamentovat o nekih valerjih kaj jaz vem kaj, pa se tudi enega ni stunal, RSR pa je dal ze ohinsploh avtov skozi. Skratka komedija na kvadrat. Ne vem a je res tako TRDOglav ali pa se norca dela.

Mah bomo ze, ce drugega ne je vcasih zanimivo branje, ker se res nasmejis. Dobra tema je bila tudi o RX-8. No ja se je polno takih tem. Skratka smeha polna skleda.

MX3 Slika

hvala hvala, si mi vlil malo ljubezni LOL.

Zoran: jaz ne poznam te scene tako dobro kot ti, to itak ze ves.....sam ker vsi pluvajo po mazdi in vsevedu, je tisto kar si ti napisal resnicno pohvala (da ne bi mislil, da te hocem zezat), pohvala mazdi seveda.

zoranwagen je napisal/-a:Mi včasih tak naprej pride ko oni, ko rečejo na dragu spustiš sklopko dvakrat šaltaš in to je to!

Tega ne razumem, kaj se zasaltajo, al iz navade 2x sklopko pritisnejo?
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

glavca1
Nov uporabnik

Napisal/-a glavca1 Po feb 02, 2004 3:06 am

AR 155 Q4
ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil kaj se nekaj preseravles pa delas frjerja ko pa si revček goljufivi napizdujes folk se delas frajera si pa gnoj goljufivi ja zoran naj zve folk s kom ima opravka s kaksnim buzerantom "s kuglicami" jaz se sprasujem kje imas ti "kuglice" da se skrivas nekje v lj da ne sprejemas niti poste kaj se le da bi se upal srečat z mano da bi mi upal dati vsaj oktobersko plačo ha kaj bos zda rekel kdo ima kuglice so sploh kje v tvoji hisi kuglice ?????? ZAPOMNI SI SVET JE MAJHEN SREČALA SE BOVA DOBRO GLEJ OKOLI SEBE KER BOM NEKEGA DNE STOPIL PRED TEBE IN BOM ZAHTEVAL SVOJ DENAR CELE 4 PLAČE KI SI MI JIH DOLZAN PA SE VSE OSTALE STROSKE DA NE POZABIM PO POSTI DOBIS TOZBO ,JA TOZIM TE !!!!!! NI MI VEČ ZA PISAT O TAKEM GNOJU folk se opravičujem da morate brat to zal ne morem prit v stik z to podlasico pa tud fer se mi zdi da ste seznanjeni s kom imate opravka se enkrat SORYY! jamčim za resničnost!!!

glavca1
Nov uporabnik

Napisal/-a glavca1 Po feb 02, 2004 3:14 am

AR 155 Q4
čuj zoran a je tebi SUMITO LIZING za alfo garancijo priznal? če ti ni jim povej da si ti avto zato vzel na lizing ker za fafing dnarja nisi imel pa se garancijo imas na dregih

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po feb 02, 2004 9:33 am

Okj, tole bi loh vidva po pm rešla, ne pa da se kle blati forum...
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po feb 02, 2004 12:13 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:Zoran: jaz ne poznam te scene tako dobro kot ti, to itak ze ves.....sam ker vsi pluvajo po mazdi in vsevedu, je tisto kar si ti napisal resnicno pohvala (da ne bi mislil, da te hocem zezat), pohvala mazdi seveda.

zoranwagen je napisal/-a:Mi včasih tak naprej pride ko oni, ko rečejo na dragu spustiš sklopko dvakrat šaltaš in to je to!

Tega ne razumem, kaj se zasaltajo, al iz navade 2x sklopko pritisnejo?

Problem vseveda je, da tok poveličuje mazde, da ti potem grejo na slamico!

Ker pa sam vozi MX3 in še ta avto poveličuje je to tud eden manj cenjenih avtov pri nas!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po feb 02, 2004 12:18 pm

glavca1 je napisal/-a:

AR 155 Q4
ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil

Ta avto, ki ga ti misliš stoji v delavnici od oktobra zato, ker si bil lažnjiv, goljufiv in nezmožen ga sestavit!
Sicer to ni moj avto (več) in nevem kaj ga mešaš v to debato????? Tud ne razumem zakaj bi bil 1sit potreben, da se avto sestavi kamoli več!

btw: administratora bi prosil, če lahko nik glavca bana, ker ni z nobenim drugim namenom tud, kot širit laži o meni. To dokazuje vseh svojih 5 postov, ki jih je napisal!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po feb 02, 2004 12:20 pm

nightrider31 je napisal/-a:zoran kaj ti potem počasi mislis na pokoj ali sem narobe razumel

Razmišljam!
Če bo vseved z mano vozu in sem hitrejši bi se znalo zgodit ja! Po pravici povedano nevem. Bomo vidli!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po feb 02, 2004 12:22 pm

TITan je napisal/-a:Zanimiv bi blo Alfa 155 Q4 vs. Audi S2 :twisted: Približno enake specifikacije (kar ma en bolš pri konjih ma drug bolš pri teži).

Saj sva z valjotom zmenjena že nekaj časa pa žal nikoli ni naneslo!
...ne smem kar želim...

DaJest
Nov uporabnik

Napisal/-a DaJest Po feb 02, 2004 12:24 pm

Call me stupid but....

Kako pa maš namen peljat, če avto ni več tvoj? Z čim? A sem jaz malo narobe razumel vse skupaj?

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po feb 02, 2004 12:26 pm

DaJest je napisal/-a:Call me stupid but....

Kako pa maš namen peljat, če avto ni več tvoj? Z čim? A sem jaz malo narobe razumel vse skupaj?

Ta avto je bil moj. Z svojo boljšo polovico sem šel narazen in ona je dobila ta avto.

Glej v sloveniji je več kot ena Q4 a štekaš???
...ne smem kar želim...

DaJest
Nov uporabnik

Napisal/-a DaJest Po feb 02, 2004 12:27 pm

glavca1 je napisal/-a:

AR 155 Q4
ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil kaj se nekaj preseravles pa delas frjerja ko pa si revček goljufivi napizdujes folk se delas frajera si pa gnoj goljufivi ja zoran naj zve folk s kom ima opravka s kaksnim buzerantom "s kuglicami" jaz se sprasujem kje imas ti "kuglice" da se skrivas nekje v lj da ne sprejemas niti poste kaj se le da bi se upal srečat z mano da bi mi upal dati vsaj oktobersko plačo ha kaj bos zda rekel kdo ima kuglice so sploh kje v tvoji hisi kuglice ?????? ZAPOMNI SI SVET JE MAJHEN SREČALA SE BOVA DOBRO GLEJ OKOLI SEBE KER BOM NEKEGA DNE STOPIL PRED TEBE IN BOM ZAHTEVAL SVOJ DENAR CELE 4 PLAČE KI SI MI JIH DOLZAN PA SE VSE OSTALE STROSKE DA NE POZABIM PO POSTI DOBIS TOZBO ,JA TOZIM TE !!!!!! NI MI VEČ ZA PISAT O TAKEM GNOJU folk se opravičujem da morate brat to zal ne morem prit v stik z to podlasico pa tud fer se mi zdi da ste seznanjeni s kom imate opravka se enkrat SORYY! jamčim za resničnost!!!

Vem kak je to če ne dobiš plače ja... Shit totalni!!! In tud razumem da si jezen.Tud jaz bi bil verjetno.

A je to tista firma AvtoKlančnik al neki tazga. Sem iz tistih koncev doma in se mi zdi da je tam tema zdaj. Zadnjič sem bil clo tam ker sem en cool avtič videl zunaj in sem mislil da je naprodaj, pa sem se hotel it pozanimat, pa je blo vse zaklenjeno in nikjer nikogar. A pol je to že zaprto?

DaJest
Nov uporabnik

Napisal/-a DaJest Po feb 02, 2004 12:29 pm

DaJest je napisal/-a:Call me stupid but....

Ta avto je bil moj. Z svojo boljšo polovico sem šel narazen in ona je dobila ta avto.

Glej v sloveniji je več kot ena Q4 a štekaš???

Aha. Hvala za razlago. Zdaj pa kapiram.Sam vprašal sem ker mi ni blo čist jasno. Sem pač fresh tle gor in ne vem kake so kej razmere na forumu in kdo kaj vozi. Tko da pojma nimam!

glavca1
Nov uporabnik

Napisal/-a glavca1 To feb 03, 2004 5:13 am

folk jaz se se enkrat opravičujem (čeprav je vse res )moj namen ni bil blatenje foruma ampak vas opozorit s kom imate opravka sory drugič bom resil na pm

glavca1
Nov uporabnik

Napisal/-a glavca1 To feb 03, 2004 5:39 am

glavca1 je napisal/-a:

AR 155 Q4
ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil

Ta avto, ki ga ti misliš stoji v delavnici od oktobra zato, ker si bil lažnjiv, goljufiv in nezmožen ga sestavit! ves zoran ze takrat sem ti povedal da mi prinesi materijal pa bo avto vozen !!! kaj pa si ti rekel da tebe ne zanima materjal naj si ga nabavim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz pa nisem tak nor da bi ti generalko delal na moje stroske !!!!!!!!! zato ne govori o mojih sposobnostih in nesposobnostih !!!! definiraj prosim lažniv in goljufif!!!!!!!!! jaz tebi nisem lagal ti pa meni si .Kdo je potem lažniv ??????? jaz tebe nisem goljufal kaj pa ti????????? saj se spomniš

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To feb 03, 2004 11:33 am

HUH to so pa zdaj že hude zadeve zoran!!!!upam ,da to ni res!! :shock: :?
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov