[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
zoranwagen je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
X-Hair je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:zdej vem zakaj me ljudje ne marajo ko vidijo moj nick....ampak jaz nimam nic skupnega s tem tipom......
Ah ne se ne, mi te mamo radi.
Tudi gospod z vsemogocno MX3 je cisto v redu poba. Samo, ko zacnes malo prebirat te njegove poste in odgovore, te pa zagrabi na stranisce. On se ze norca dela iz folka ma mobisuxu. Najprej trdi nekaj, potem spet nekaj drugega. Seveda VEDNO tisto kar je njemu pogodu. Najbolj mi je slo na smeh ko sem bral o chip tuningu. In on zacne nekaj pamentovat o nekih valerjih kaj jaz vem kaj, pa se tudi enega ni stunal, RSR pa je dal ze ohinsploh avtov skozi. Skratka komedija na kvadrat. Ne vem a je res tako TRDOglav ali pa se norca dela.
Mah bomo ze, ce drugega ne je vcasih zanimivo branje, ker se res nasmejis. Dobra tema je bila tudi o RX-8. No ja se je polno takih tem. Skratka smeha polna skleda.
MX3
zoranwagen je napisal/-a:Mi včasih tak naprej pride ko oni, ko rečejo na dragu spustiš sklopko dvakrat šaltaš in to je to!
ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil kaj se nekaj preseravles pa delas frjerja ko pa si revček goljufivi napizdujes folk se delas frajera si pa gnoj goljufivi ja zoran naj zve folk s kom ima opravka s kaksnim buzerantom "s kuglicami" jaz se sprasujem kje imas ti "kuglice" da se skrivas nekje v lj da ne sprejemas niti poste kaj se le da bi se upal srečat z mano da bi mi upal dati vsaj oktobersko plačo ha kaj bos zda rekel kdo ima kuglice so sploh kje v tvoji hisi kuglice ?????? ZAPOMNI SI SVET JE MAJHEN SREČALA SE BOVA DOBRO GLEJ OKOLI SEBE KER BOM NEKEGA DNE STOPIL PRED TEBE IN BOM ZAHTEVAL SVOJ DENAR CELE 4 PLAČE KI SI MI JIH DOLZAN PA SE VSE OSTALE STROSKE DA NE POZABIM PO POSTI DOBIS TOZBO ,JA TOZIM TE !!!!!! NI MI VEČ ZA PISAT O TAKEM GNOJU folk se opravičujem da morate brat to zal ne morem prit v stik z to podlasico pa tud fer se mi zdi da ste seznanjeni s kom imate opravka se enkrat SORYY! jamčim za resničnost!!!zoranwagen je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
mazda-mx3 je napisal/-a:Zoran: jaz ne poznam te scene tako dobro kot ti, to itak ze ves.....sam ker vsi pluvajo po mazdi in vsevedu, je tisto kar si ti napisal resnicno pohvala (da ne bi mislil, da te hocem zezat), pohvala mazdi seveda.zoranwagen je napisal/-a:Mi včasih tak naprej pride ko oni, ko rečejo na dragu spustiš sklopko dvakrat šaltaš in to je to!
Tega ne razumem, kaj se zasaltajo, al iz navade 2x sklopko pritisnejo?
glavca1 je napisal/-a:ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravilzoranwagen je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
glavca1 je napisal/-a:ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravil kaj se nekaj preseravles pa delas frjerja ko pa si revček goljufivi napizdujes folk se delas frajera si pa gnoj goljufivi ja zoran naj zve folk s kom ima opravka s kaksnim buzerantom "s kuglicami" jaz se sprasujem kje imas ti "kuglice" da se skrivas nekje v lj da ne sprejemas niti poste kaj se le da bi se upal srečat z mano da bi mi upal dati vsaj oktobersko plačo ha kaj bos zda rekel kdo ima kuglice so sploh kje v tvoji hisi kuglice ?????? ZAPOMNI SI SVET JE MAJHEN SREČALA SE BOVA DOBRO GLEJ OKOLI SEBE KER BOM NEKEGA DNE STOPIL PRED TEBE IN BOM ZAHTEVAL SVOJ DENAR CELE 4 PLAČE KI SI MI JIH DOLZAN PA SE VSE OSTALE STROSKE DA NE POZABIM PO POSTI DOBIS TOZBO ,JA TOZIM TE !!!!!! NI MI VEČ ZA PISAT O TAKEM GNOJU folk se opravičujem da morate brat to zal ne morem prit v stik z to podlasico pa tud fer se mi zdi da ste seznanjeni s kom imate opravka se enkrat SORYY! jamčim za resničnost!!!zoranwagen je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
zoranwagen je napisal/-a:DaJest je napisal/-a:Call me stupid but....
Kako pa maš namen peljat, če avto ni več tvoj? Z čim? A sem jaz malo narobe razumel vse skupaj?
Ta avto je bil moj. Z svojo boljšo polovico sem šel narazen in ona je dobila ta avto.
Glej v sloveniji je več kot ena Q4 a štekaš???
zoranwagen je napisal/-a:glavca1 je napisal/-a:ki ti ze od oktobra stoji v delavnici ker revček nimas 100.000SIT da bi jo popravilzoranwagen je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:zoranwagen: kak avto pa maš?
AR 155 Q4
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov